Actueel aanbod

 

Actueel aanbod

In het menu hieronder vind je het actuele aanbod van Zing je Eigenwijs. 

Actueel Aanbod Zing je EigenwijsZing je Eigenwijs staat voor een eigenwijze manier van stemontdekking, stemontwikkeling en stemexpressie. 

Je stem leren gebruiken zoals ze is bedoeld, om te verklanken wie jij werkelijk bent, vraagt een mooie samenwerking tussen je lichaam, je hart, je hoofd en natuurlijk je stem! Je stem vrijmaken door weer af te stemmen op je eigen lichaamswijsheid, leren delen van je lichaam te ontspannen die absoluut niet gespannen hoeven zijn bij spreken en zingen en helder krijgen wat het is wat jij graag met je stem wil doen. Aangeleerd gedrag heroverwegen: is dit iets wat ik zelf ook wil? En onderzoeken of je overtuigingen over spreken en zingen wel kloppen. Veel mensen hebben allerlei beelden bij hoe ze klinken of zouden moeten klinken die absoluut onjuist blijken als ze er eerlijk naar gaan kijken. Daar wil je toch niet mee blijven leven?

Ontdekken wat jouw stem allemaal voor je kan betekenen – ze is zoveel meer dan je vermoedelijk denkt. Ja, ze is een instrument waarmee je kunt zingen èn spreken. Maar ze is zoveel meer dan dat. Ze is wie jij wezenlijk bent: in klank.

Zonder je stem te ontwikkelen is je zelfontwikkeling en zelfontplooiing dus gewoon on-af.

En het is een ongelofelijk gaaf en bevrijdend avontuur. Een heel persoonlijk avontuur – niemand maakt dezelfde reis als jij.

Ik ga heel graag met jou op stemreis!

Actueel aanbod Zing je Eigenwijs

Kijk hier voor de mogelijkheden op het gebied van zang- en stemcoaching bij Zing je Eigenwijs:

Zang- en stemcoaching bij je Eigenwijs

Of kijk in het menu hieronder naar het actuele aanbod van Zing je Eigenwijs.

Natuurlijk mag je ook meteen een afspraak met me maken om eens kennis te maken – ik ben heel benieuwd naar jou en je stem en ik vertel je graag meer over het werk wat ik doe en eventueel de mogelijkheden voor jou.

 

Ik ben nieuwsgierig naar jou en je stem! 

Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van Zing je Eigenwijs en inspiratie en tips in je mailbox ontvangen, zo een keer per 2 weken? Meld je dan hieronder gratis aan voor de inspiratiemails van Zing je Eigenwijs.

Meld je hier aan om gratis de tweewekelijkse Soul to Sassy Silverlines te ontvangen - met pro-aging inspiratie voor de beste helft van jouw leven!

Uiteraard ben ik heel zuinig op jouw gegevens en gebruik ik die alleen voor deze inspiratiemails

Levenservaring die klinkt!