Afstemmen op Zelfliefde – online training

Afstemmen op Zelfliefde – online training

LAATSTE RONDE START op 1 april 2019  – NU MET 50% KORTING!

De online training Afstemmen op Zelfliefde is ontstaan uit mijn eigen traject om veel meer zelfliefde aan mijn leven toe te voegen en vooral ook mijn stem meer te gaan gebruiken vanuit zelfliefde, vanuit mijn eigen waarde.  Het heeft mijn leven veranderd, het heeft mijn bedrijf en mijn relaties veranderd… het heeft mij veranderd. Of eigenlijk niet: ik ben nog meer geworden wie ik werkelijk ben, alleen zonder het verbergen van delen van mij en zonder de excuses voor delen van mezelf die ik minder leuk vond. Ik kan nu oprecht zeggen: ik hou van mijzelf en mijn eigen afstemmen, dat wat mij voedt in mijn leven, staat nu altijd op 1. Daardoor kan ik er veel meer zijn voor anderen, voor mijn klanten, voor mijn familie, mijn partner en vrienden… raak ik niet meer leeg – of als ik voel dat ik leeg raak, dan weet ik wat ik er aan kan doen.

Deze training gaat haar laatste ronde in, op 1 april 2019. Daarom krijg jij maar liefst 50% korting als je haar wilt volgen… Hierna is het tijd voor nieuwe vormen, ook in de online trajecten bij Zing je Eigenwijs. Maar deze training heeft zoveel waarde, ik wil haar niet zomaar laten gaan… en ik wil jou de kans niet ontnemen om 3 maanden lang af te stemmen op zelfliefde, om te ervaren wat het voor jou gaat doen, hoe het jouw leven zal veranderen!

Afstemmen op zelfliefde: de basis van alles

Afstemmen op Zelfliefde is dus een belangrijke basistraining als je met je stem en je zelfexpressie aan de slag gaat.  Een training die gaat over jou en over hoe je veel meer van jezelf kunt gaan houden, gewoon zoals je bent. En over jouw stem: hoe je vanuit die zelfliefde jouw stem de wereld in kunt sturen. Hoe je jouw leven – wat jij hier te doen hebt – creëert vanuit jezelf en met je stem de wereld in stuurt.

Deze training van 12 weken volg je helemaal online. De training bestaat uit:

  • 12 wekelijkse filmpjes rondom een zelf-liefde thema
  • 12 wekelijkse filmpjes met oefeningen die je zelf kunt doen
  • 12 wekelijkse meditaties/visualisaties voor meer zelfliefde
  • 12 wekelijkse online werkboeken met oefeningen en inspiratie over zelfliefde

Je bent van harte welkom in onze gratis online Community op Facebook om extra ondersteuning te ervaren bij jouw Afstemmen op Zelfliefde traject – vanaf 1 april zal ik daar in de laatste ronde van deze online cursus extra aandacht aan besteden. De Facebook Community is optioneel en extra, je volgt de training gewoon bij jou thuis.

Je krijgt alles wekelijks op maandag in je mailbox, zodat je in je eigen tempo een hele week aan de slag kunt met afstemmen op steeds meer zelfliefde!

Alles begint bij de liefde voor jezelf…

Met ruim 20 jaar ervaring als stemprofessional en als vrouwencoach heb ik zowel bij mezelf als bij mijn vele vrouwelijke klanten gezien, dat het echt gaat om zelfliefde. Dat alles, echt alles begint met zelfliefde. Ja, precies dat, waar we met z’n allen zo’n enorm gebrek aan hebben… en daar juist zoveel behoefte aan hebben. Dat alles, maar dan ook alles vanuit zelfliefde zoveel makkelijker gaat – dus ook je stem laten klinken.

We hebben er allemaal last van – een gebrek aan zelfliefde – en we geven onszelf er nog voor op onze kop ook nog, als bonus. Terwijl, zeg eens eerlijk: waar en van wie heb jij geleerd om van jezelf te houden? Jezelf te vullen en te voeden, voordat je je op anderen gaat richten? Je eigen allerbeste vriendin te zijn?

Nergens – inderdaad, dat dacht ik al! Of misschien heb je jezelf het inmiddels een klein beetje bijgebracht in de loop van de jaren, uit noodzaak, of omdat je ergens diep van binnen toch voelde, dat je beter verdiende.

Elke dag beginnen met Afstemmen op Zelfliefde

Elke dag gaan afstemmen op zelfliefde – zelfliefde weer een prioriteit maken en jouw eigen manieren vinden om dat te gaan doen. Manieren die in jouw leven passen, die bij jou passen, bij wie je echt bent. Zonder regels, maar door weer te gaan voelen. Door alles wat je voelt er te mogen laten zijn.

Afstemmen op Zelfliefde
Fall in love with yourself and with your voice

 

Dat is wat deze training je gaat bieden: 3 maanden lang zelfliefde op 1 zetten in jouw leven! Gaan leren en diep gaan ervaren wat zelfliefde voor jou betekent, wat er allemaal wel mogelijk is in jouw leven, als je kiest voor zelfliefde. Met als bonus: een stem leren geven aan wie jij nou echt bent, vanuit zelfliefde – want je zult merken dat zelfliefde & je stem innig met elkaar verbonden zijn. Je zult merken hoe vrij het voelt, als jij jezelf overal en altijd steunt, om je uit te spreken, om je verhaal te vertellen, om te zingen… Dan ben je niet meer (zo) bezig met wat anderen van je vinden, maar met jezelf. Met wat jij te brengen hebt, met wat jij wil komen doen hier in dit leven.

Let’s heal the world together… het begint bij JOU!

Online training Afstemmen op Zelfliefde

Hoe ziet de online training Afstemmen op Zelfliefde er uit?

  • 12 wekelijkse videolessen vol inspiratie, motivatie, zelfliefde-thema’s en uitleg over de verschillende onderwerpen
  • Bijbehorende filmpjes met leuke en speelse opdrachten over zelfliefde en jouw stem
  • wekelijks een zelfliefde-meditatie/visualisatie in je mailbox
  • een online werkboek voor jou, met daarin nog veel meer suggesties en oefeningen

De training Afstemmen op Zelfliefde had oorspronkelijk de prijs van € 199,00 (inclusief 21% BTW). Omdat we op 1 april 2019 met de allerlaatste ronde van de training in deze vorm starten, krijg je nu 50% korting en betaal je maar € 99,50 voor de complete 3 maanden Afstemmen op Zelfliefde.  Dat ben je toch zeker wel waard?

Aanmelden of meer informatie:

Op maandag 1 april 2019 start de allerlaatste ronde van de online training Afstemmen op Zelfliefde. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen – ook als je nog meer informatie wil!

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
tel.: 06 53171756 (Monique)

 

 

 

 

 

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)