Afstemmen op Zelfliefde – online training

Afstemmen op Zelfliefde – online training

Afstemmen op Zelfliefde is een belangrijke basistraining als je met je stem en je zelfexpressie aan de slag gaat.  Een training die gaat over jou en over hoe je veel meer van jezelf kunt gaan houden, gewoon zoals je bent. En over jouw stem: hoe je vanuit die zelfliefde jouw stem de wereld in kunt sturen. Hoe je jouw leven – wat jij hier te doen hebt – creëert vanuit jezelf en met je stem de wereld in stuurt.

Deze training van 12 weken volg je helemaal online.

Alle groei gaat van binnenuit naar buiten. Meer zelfliefde begint dus niet bij meer waardering van anderen, of een nieuwe liefde, of een betere zangtechniek, maar gewoon bij JOU.

We zijn vaak onzeker, maken ons klein en voelen ons machteloos

In mijn les- en coachingspraktijk kwam en kom ik dagelijks mensen tegen, die gewoon een groot gebrek aan zelfliefde hebben en vol zitten met oordelen over zichzelf, die zó onterecht zijn, maar vooral ook nog eens zó beperkend. Ze houden zich klein en ze doen niet waar ze gelukkig van worden, ze durven zich niet te uiten als de persoon die ze echt zijn… En daar wilde ik heel graag een goede bijdrage aan leveren. Zo is de online Training Afstemmen op Zelfliefde ontstaan. Want we ZIJN niet machteloos of klein… integendeel: we dragen een enorme kracht in ons en de stem is hèt middel om jouw mooie unieke gaves naar buiten te brengen, de wereld in.

Als je letterlijk een stem gaat geven aan jouw dromen, jouw ideeën, jouw visie, dan breng je er energie in. Klank is trilling, dus met klank stuur je een hoorbare versie van jouw wensen, jouw intentie de wereld in. De kracht daarvan is eindeloos…  dat weten we intuïtief al vele duizenden jaren, maar recentelijk kunnen we het ook aantonen door middel van wetenschappelijk onderzoek. Hoe gaaf is dat!

Alles begint bij de liefde voor jezelf…

Met ruim 20 jaar ervaring als stemprofessional en als vrouwencoach heb ik zowel bij mezelf als bij mijn vele vrouwelijke klanten gezien, dat het echt gaat om zelfliefde. Dat alles, echt alles begint met zelfliefde. Ja, precies dat, waar we met z’n allen zo’n enorm gebrek aan hebben… en daar juist zoveel behoefte aan hebben. Dat alles, maar dan ook alles vanuit zelfliefde zoveel makkelijker gaat – dus ook je stem laten klinken.

We hebben er allemaal last van – een gebrek aan zelfliefde – en we geven onszelf er nog voor op onze kop ook nog, als bonus. Terwijl, zeg eens eerlijk: waar en van wie heb jij geleerd om van jezelf te houden? Jezelf te vullen en te voeden, voordat je je op anderen gaat richten? Je eigen allerbeste vriendin te zijn?

Nergens – inderdaad, dat dacht ik al! Of misschien heb je jezelf het inmiddels een klein beetje bijgebracht in de loop van de jaren, uit noodzaak, of omdat je ergens diep van binnen toch voelde, dat je beter verdiende.

Afstemmen op Zelfliefde

Elke dag gaan afstemmen op zelfliefde – zelfliefde weer een prioriteit maken en jouw eigen manieren vinden om dat te gaan doen. Manieren die in jouw leven passen, die bij jou passen, bij wie je echt bent. Zonder regels, maar door weer te gaan voelen. Door alles wat je voelt er te mogen laten zijn.

Afstemmen op Zelfliefde
Fall in love with yourself and with your voice

 

Dat is wat deze training je gaat bieden: 3 maanden lang zelfliefde op 1 zetten in jouw leven! Gaan leren en diep gaan ervaren wat zelfliefde voor jou betekent, wat er allemaal wel mogelijk is in jouw leven, als je kiest voor zelfliefde. Met als bonus: een stem leren geven aan wie jij nou echt bent, vanuit zelfliefde – want je zult merken dat zelfliefde & je stem innig met elkaar verbonden zijn. Je zult merken hoe vrij het voelt, als jij jezelf overal en altijd steunt, om je uit te spreken, om je verhaal te vertellen, om te zingen… Dan ben je niet meer (zo) bezig met wat anderen van je vinden, maar met jezelf. Met wat jij te brengen hebt, met wat jij wil komen doen hier in dit leven.

Dan ben je bezig met jezelf bekrachtigen! En als we elkaar daar dan ook nog eens gaan bekrachtigen en ondersteunen, zoals we in de besloten Facebook Groep Afstemmen op Zelfliefde en tijdens de Live dagen Afstemmen op Zelfliefde doen, dan gaat jouw leven veranderen in de komende drie maanden. Veranderen in een leven vol zelfliefde en vandaaruit, vanuit overvloed, veel meer liefde voor jouw leven, de mensen die je liefhebt, je werk, de wereld…

Let’s heal the world together… het begint bij JOU!

Online training Afstemmen op Zelfliefde

Hoe ziet de online training Afstemmen op Zelfliefde er uit?

  • 12 wekelijkse videolessen vol inspiratie, motivatie, zelfliefde-thema’s en uitleg over de verschillende onderwerpen
  • Bijbehorende filmpjes met leuke en speelse opdrachten over zelfliefde en jouw stem
  • wekelijks een zelfliefde-meditatie/visualisatie in je mailbox
  • een online werkboek voor jou, met daarin nog veel meer suggesties en oefeningen
  • 3 maanden lang gratis lidmaatschap van de online Facebook community Afstemmen op Zelfliefde
  • 3 maanden lang mag je mij al je vragen stellen op het gebied van meer zelfliefde in jouw leven – dat kan in de Facebookgroep (dan doe ik daar een livestream over) of via de mail als je het liever privé houdt

Jouw investering voor het complete pakket Afstemmen op Zelfliefde, wat je online en thuis in jouw eigen tijd kunt volgen:  € 199,– (inclusief 21% BTW, en 3-maanden lidmaatschap van de Facebook Community Afstemmen op Zelfliefde)

Gun het jezelf: veel meer zelfliefde in jouw leven en op die manier veel meer het leven van jouw dromen volgen! Ik weet zó zeker dat het je leven gaat veranderen!

Aanmelden of meer informatie:

Je kunt je op elk gewenst moment aanmelden voor de Online Training Afstemmen op Zelfliefde en vrijwel direct starten met de training.

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
tel.: 06 53171756 (Monique)