Eén-op-één zangcoaching

Eén-op-één zangcoaching

Een-op-een zangcoaching
Eén-op-één zangcoaching bij specifieke problemen

In heel beperkte mate heb ik ruimte voor één-op-één zangcoaching. Ik werk met zanger(es)sen van alle niveaus, die al lange tijd tegen specifieke dingen aanlopen bij het zingen en het gevoel hebben niet verder te komen.

De één-op-één trajecten zijn passend voor jou, als je:

voelt dat je echt maar vast blijft lopen bij het zingen
diep van binnen wéét dat zingen makkelijker zou moeten zijn
voelt dat alle techniek die je hebt geleerd je eigenlijk belemmert
je zelf na lange tijd zingen nog altijd niet voelt dat je jezelf kunt zijn
extreme angst voelt bij het zingen voor anderen
een groot trauma hebt opgelopen in je jeugd met betrekking tot            zingen (jij wilde vrolijk meezingen, en je werd de klas uitgestuurd        bijvoorbeeld)
voelt dat je een kunstje doet als je aan het zingen bent i.p.v. jezelf           uit te drukken door middel van je stem
na lange tijd zingen een totaal andere weg bent ingeslagen en je            nog niet goed weet hoe verder, of daar weining zelfvertrouwen in        voelt

Het gaat in deze trajecten dus om een specifiek gevoel of probleem wat je ervaart in je zang, waarbij je voelt dat je ondersteuning kunt gebruiken in de vorm van: meedenken, meevoelen, nieuwe ideeën, een andere visie, inspiratie, motivatie en een steuntje in de rug.

Hoe gaat het in zijn werk?

Weer trots op je stem

Een traject één-op-één zangcoaching bestaat uit een basispakket van 6 sessies. We bekijken aan de hand van jouw specifieke situatie hoe we die invullen. Per persoon en situatie zal behoefte bestaan aan onderzoeken wat er aan de hand is, oefenen met nieuwe manieren van zingen, gesprekken over de eigen ervaringen,  en zangles op een andere manier. Vaak gaat het om een combinatie van deze dingen. Aan de hand van een persoonlijk voor jou opgesteld stappenplan vullen we de sessies in.

Voel je dat een één-op-één zangcoachingstraject bij mij een logische volgende stap voor jou lijkt?

Neem dan contact met me op. In een gratis telefoon- of Skypegesprek van 20 minuten geef ik je mijn advies en bespreek ik de mogelijkheden met je. Je vult van te voren een vragenformulier in, zodat je helder hebt waar je het gratis adviesgesprek over wil voeren.

Ben je op zoek naar zangles omdat je zingen gewoon heerlijk vindt, omdat je benieuwd bent of zingen iets voor jou is,  omdat je graag eens op een andere manier wil zingen of omdat je zingen een mooie en leuke manier vindt om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken? Dan vind je hier een heleboel mogelijkheden voor zanglessen.

Praktische informatie één-op-één traject

  • Een één-op-één traject zangcoaching bestaat uit minimaal 6              sessies.
  • Gemiddeld zijn 6 – 10 sessies nodig (waarvan meestal 4 follow up sessies) om weer helemaal zelf verder te kunnen met zingen.
  • De eerste 6 sessies vinden wekelijks of om de 14 dagen plaats.
  • Na deze 6 sessies bekijken we wat nodig is voor het vervolg.
  • Alle sessies duren (ongeveer) 1 uur.
  • De sessies vinden plaats in Utrecht, in mijn eigen adem- en stempraktijkruimte of op een locatie in de buurt.
  • Kosten per sessie: € 90,– (inclusief 21% BTW) (je kunt het basispakket van 6 sessies in één of twee termijnen betalen).

Neem contact met me op via e-mail om een gratis telefonisch of Skype-adviesgesprek in te plannen.

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)