Eén-op-één zangcoaching

Een-op-een zangcoaching – online

Een-op-een zangcoaching. Zingen is één van de meest persoonlijke manieren waarop we als mens expressie kunnen geven. En ik denk precies daarom ook een van de meest spannende, het laat letterlijk je binnenkant aan de buitenkant zien, of beter gezegd horen.

Zingen gaat niet over regels, het gaat over jou!

Voor mij gaat zingen dan ook niet over het leren van regeltjes of techniekjes – alhoewel die best kunnen helpen en ze in mijn trajecten ook zeker aan bod komen. Een-op-een zangcoaching, zingen gaat over JOU… over het vinden van je eigen stem, de liedjes die je graag wil zingen en om dat dan op JOU unieke manier te gaan doen. Eigenlijk over het creëren van jouw eigen “regels” voor zingen: welke liedjes passen bij jou, in welke toonsoort zing je ze zodat ze wèl passen bij jouw stem, zodat je uiteindelijk elk lied, elk nummer, elke aria waarvan jouw hart gaat zingen op jouw eigen unieke manier te zingen. 

Leren gaat zoveel beter vanuit plezier en ontspanning

Mijn ervaring in ruim 20 jaar werken met honderden mensen met hun stem is, dat leren zoveel leuker wordt en makkelijker gaat, als je niets “goed” hoeft te doen. Je hoeft alleen te onderzoeken, te ontdekken en jezelf te verrassen.

Daarom dus geen zangles, wel zangcoaching

Ik spreek dus al  jaren niet meer over zang-les, maar over zangcoaching.  Zangles zou voor mij betekenen, dat ik jou ga vertellen hoe jij het “goed” moet doen. Zodat jij je best gaat doen om aan mijn beeld te voldoen. En precies dat voelt voor mij niet juist: want hoe kan ik jou nou vertellen hoe jij je  uit zou moeten drukken… Dat weet namelijk niemand zo goed als jij! En daar geef ik je graag meer vertrouwen in: dat het helemaal goed is als jij het op een eigen-wijze manier doet. 

Ervaren dat je al alles in huis hebt!

Wat ik dus wel doe, is samen met jou onderzoeken: hoe je stem het beste werkt, wat haar vele mogelijkheden zijn en hoe jij haar het beste kunt leren aansturen en haar steeds beter kunt leren kennen.  Daarnaast  gebruik ik mijn talent en ervaring om je te begeleiden op een weg naar werkelijk authentieke communicatie als je zingt – in plaats van “nadoen” waarvan je denkt wat er moet klinken. Ook inspireer ik je graag om op een positieve en bekrachtigende manier over je lichaam en stem te gaan denken en praten en laat ik je zien waar je overtuigingen hebt, die je niet dienen.

En vooral: laat ik je graag zelf ervaren hoe het werkt! Voor jou!

Want jij hebt alles in huis om op een eigen-wijze manier te klinken, met echt zelfvertrouwen.

Hoe werkt zangcoaching?

Zangcoaching volg je altijd online, via Zoom. Je hoeft er de deur niet voor uit en je hoeft geen reistijd in te plannen. De ervaring leert dat het een meerwaarde is dat jij in jouw eigen omgeving zingt – omdat het juist daar normaal en vrij moet gaan voelen!  .

Een zangcoachingstraject gaat in abonnementsvorm – je betaalt per maand en je hebt elke maand twee online sessies met me van 45 minuten, die we samen inplannen.

De kosten per maand zijn € 170,00 (inclusief 21% BTW). Je boekt per maand bij en betaalt per maand vooraf door middel van een factuur die je van me krijgt.

Mail me gerust als je vragen hebt of meer informatie wil:

e-mail: soultosassy@gmail.com

Natuurlijk kun je ook gebruik maken van het aanbod om een gratis online oriënterend gesprek met me te boeken, zodat we elkaar kunnen leren kennen en kunnen ervaren of het goed voelt om samen een stem-avontuur aan te gaan!

Kijk gerust nog even rond op de website, je vindt hier het actuele aanbod 

Actueel aanbod Zang- en Stemcoaching Zing je Eigenwijs

Levenservaring die klinkt!