Embody your voice

Embody your voice
mini-retraite zingen voor vrouwen 

Embody your voice - mini-retraite zingen voor vrouwen

Embody your voice is een heerlijke en heelrijke mini-retraite voor vrouwen. Geen zware workshop met veel zelf-onderzoek en diep graven, maar een vreugdevolle herontdekking van jouw prachtige stem die in jouw lichaam huist.

Embody your voice is een mini-retraite van een halve dag. En toch  een echte retraite: tijd voor jezelf en voor contact met je lichaam,  met je zielsverlangen en je missie, samen zijn met andere vrouwen, inspiratie, steun, herkenning en bekrachtiging ontvangen, en natuurlijk zorgen wij voor een heerlijke, gezonde lunch en een mooie stem-body visualisatie/healing. En we starten de dag met een heerlijke ontspannende body-awareness sessie van lichaamsbewustzijnscoach Jolien Dalenberg, met wie ik deze mini-retraite samen verzorg.

Klinkt geweldig toch? Maar het is nog niet alles, want:

We gaan zingen – en niet “zomaar”

We gaan zingen! Samen zingen, één of meerstemmig, en misschien ja jij wel solo-zingen (dat laten we afhangen van hoe het voelt in het moment – dus geen slapeloze nachten nodig ;-)). We kiezen liederen die resoneren met ons vrouwen, dat zullen eenvoudige mantra’s of levensliederen zijn, maar ook liedjes die je misschien zelf wel aan wil dragen. We creëren samen!

En we gaan natuurlijk niet zomaar zingen: we gaan je leren hoe je jouw stem – jouw mooiste en belangrijkste communicatiemiddel wat de woorden van jouw hart en ziel de wereld in draagt – helemaal kunt belichamen!

Weer helemaal één zijn met jouw stem

En dat is voor de meeste vrouwen een grandioze ervaring: weer helemaal één zijn met jouw stem! Jouw ware stem, daar heb ik het over, de stem die veel mooier, voller, rijker, stralender, rakender en veelzijdiger dan jij je ooit hebt kunnen voorstellen.

Body-awareness en ontpanning bij het zingen

We gebruiken in ons dagelijks leven maar zo’n klein stukje van onze stem! Allen het sociaal acceptabele stuk – en dat is voor ons vrouwen vaak heel strak bepaald – gebruiken we.

 

En erger nog: dat is het deel wat veel vrouwen zijn gaan beschouwen als “mijn stem”.

Maar laat me je beloven: jouw stem is zoveel meer dan dat! En met jouw ware stem kun je zoveel meer bereiken in je communicatie, met zoveel minder moeite… door je stem te belichamen, zoals dat is van nature is bedoeld.

Laat jezelf verrassen door de mogelijkheden van jouw stem

Ik leer het je zo enorm graag, laat het jou zelf ervaren! Zoals ik al bij honderden vrouwen mocht doen in de afgelopen jaren – ze verrassen, ze zichzelf laten verrrassen met de mogelijkheden van hun eigen stem.

Gewoon, omdat het mijn missie is, dat vrouwen zichzelf moeiteloos kunnen laten horen. Dat ze de angst afleggen om hun stem te laten klinken, en met vreugde hun mooie (ziels)missie delen met de wereld.

Omdat ik voel dat het nodig is – de wereld heeft ook jou nodig! Jouw stem…

Fall in love with your voice

Zingen is ook jouw geboorterecht

Ja ook jouw stem. Laat die maar in je lichaam zakken en stromen op je adem. Zingen is echt ons geboorterecht en dat gaan we ons opnieuw toe-eigenen. Jij met jouw eigen stem. En vanuit die vreugde, niet vanuit techniek of lastige noten, zul je voelen dat je lichaam het zich herinnert: jouw stem en je emotie, ze zijn naadloos met elkaar verbonden. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn… en jezelf te laten horen.

Embody your voice – hoe heerlijk voelt dat als jouw stem een natuurlijk onderdeel is van jouw lichaam, van jouw complete expressie?!

Voel je hoe dat resoneert met jou?

Dan is het tijd – tijd om je stem volledig te gaan belichamen. Tijd voor de workshop Embody your Voice!

Meld je aan voor de eerstvolgende mini-retraitedag!

We hebben plaats voor maximaal 20 vrouwen.

’t Hart op Zolder

De eerstvolgende mini-retraite Embody Your Voice vindt plaats op zondag 27 mei 2018 van 10.30 – 13.00  uur op de prachtige, sfeervolle muziekzolder “t Hart op Zolder”.

Jouw investering in deze mini-retraite is slechts € 30  (inclusief 21% BTW, koffie, thee, versnaperingen)

Zeg je JA!! tegen jouw stem en tegen jezelf?

Meld je dan hieronder via e-mail aan om je plekje te reserveren:

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
telefoon: 06 53171756 (Monique)