Eigen Zang Monique

Filmpjes eigen zang Monique

Filmpjes eigen zang Monique

Filmpjes eigen zang Monique – die horen toch ook op de website van Zing je Eigenwijs thuis. Ook al is het alweer lang geleden dat ik zelf op het podium stond als klassiek zangeres en deze CD opnames maakte.  Ben je benieuwd hoe ik toen klonk?

Je hoort hier wat werk van me uit de studio – ik trad op als klassiek soliste in kamermuziekconcerten, opera en oratoria in Nederland en Engeland. 

Bewuste keuze om te stoppen met optreden

Na zo’n 15 podiumjaren heb ik een bewuste keuze gemaakt te stoppen met optreden. Ik heb het altijd geroepen: als ik het niet meer elke dag met grote passie doe, dan wordt het tijd voor iets anders. En dat moment dat kwam…  en ik ging onderzoeken wat zich dan voor mij aandiende: Zing je Eigenwijs en later Soul to Sassy! Had ik niet gekund zónder al die podiumervaring.

En deze opnames uit mijn zangtijd wil ik je dus zeker niet onthouden:

Fragmenten CD-opnames

Fragmenten CD-opnames van mijzelf als klassiek zangeres:

En jij, hoe klink jij? Toen en nu?

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen stem? Naar wat er allemaal mogelijk is als je haar gaat leren kennen? Het is meer dan je denkt, dat kan ik je nu zonder meer al vertellen. En dat is één van de dingen waar ik het meest van geniet: vrouwen laten ontdekken dat ze ècht veel meer kunnen met hun stem dan ze ooit hadden gedacht. En dat het niet hoeft, maar dat het wel mág – gewoon voor jezelf.

Kijk voor het actuele aanbod van Zing je Eigenwijs hier:

Zang- en Stemcoaching bij Zing je Eigenwijs

Of stuur me een e-mail als je meer informatie wil ontvangen en/of vragen hebt – ik beantwoord deze zo snel ik kan!

e-mail: 

soultosassy@gmail.com

Natuurlijk mag je ook meteen een gratis online ontdekkingssessie met me boeken – dan kunnen we meteen kennismaken en kan ik je alvast wat tips geven en je vertellen wat er voor jou mogelijk is. Je kunt met de knop hieronder rechtstreeks een gratis online ontdekkingssessie boeken:

Ik ben heel nieuwsgierig naar jou en je wensen op stemgebied!