Eigen Zang Monique

Filmpjes eigen zang Monique

Filmpjes eigen zang Monique

Filmpjes eigen zang Monique: op deze pagina kun je een aantal filmpjes beluisteren van mijn eigen werk als klassiek zangeres. Met heel veel plezier heb ik veel kamermuziekconcerten gegeven, samen met verschillende pianisten en instrumentalisten, en gezongen als soliste in opera’s en oratoria.

Een aantal jaren geleden heb ik een bewuste keuze gemaakt te stoppen met zingen – het voelde te veel als een keurslijf. De techniek en alles wat er “moest” bij het klassiek zingen ging me in de weg zitten. 

En dus ben ik gaan onderzoeken hoe het anders kon… 

Inmiddels heb ik dat een heleboel jaren onderzocht en heb ik honderden mensen gecoacht in zingen als zichzelf. Eigenwijs dus…

Maar deze opnames uit mijn zangcarrière tijd wil ik je natuurijk niet onthouden!

Fragmenten CD-opnames

Fragmenten CD-opnames van mijzelf als klassiek zangeres:

 

Misschien gaat het nu toch kriebelen bij jou – wil je toch echt iets met jouw eigen stem gaan doen. En dan gaat het over JOU.

Ik maak heel graag kennis met je – en met je stem natuurlijk!

Kijk voor het actuele aanbod van Zing je Eigenwijs hier

Zang- en Stemcoaching bij Zing je Eigenwijs

Of stuur me een e-mail als je meer informatie wil ontvangen en/of vragen hebt – ik beantwoord deze zo snel ik kan!

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

Natuurlijk mag je ook meteen een gratis online ontdekkingssessie met me boeken – dan kunnen we meteen kennismaken en kan ik je alvast wat tips geven en je vertellen wat er voor jou mogelijk is. Je kunt met de knop hieronder rechtstreeks een gratis online ontdekkingssessie boeken:

Ik ontmoet je graag bij Zing je Eigenwijs!