Gratis Aanbod

Gratis aanbod

Om kennis met mij en het aanbod van Zing je Eigenwijs te maken heb ik een aantal mogelijkheden:

Gratis online ontdekkingssessie

Jouw vragen over jouw stem, over zingen, of over jouw expressie of body-image zijn natuurlijk heel uniek en persoonlijk. Ik ben daar dan ook heel nieuwsgierig naar en wil graag persoonlijk met je kennismaken. In een gratis online ontdekkingssessie van 30 minuten maken we kennis en krijg je een beeld van jouw sterke punten en je valkuilen op het gebied van stem en expressie. Natuurlijk kun je ook jouw vragen stellen.

Klik op de roze link om meer te lezen over de gratis online ontdekkingssessie en/of  het rechtstreeks maken van een afspraak in mijn agenda.

Gratis stem-karakter test

Ben jij nieuwsgierig welk stem-karakter jouw stem heeft en wat dat inhoudt voor je communicatie met anderen? Dan nodig ik je van harte uit voor een gratis stem-karakter test. Deze test doe je in een online sessie van ongeveer 30 minuten met me. 

Klik op de roze link om meer te lezen over de gratis stem-karakter test en om rechtstreeks een afspraak daarvoor in mijn agenda te boeken.

Gratis expressie-type test

Weten welk expressie-type jij van nature bent kan heel erg helpen bij meer zelfvertrouwen krijgen in het communiceren in je werk of bedrijf. In een online sessie van ongeveer 30 minuten stel ik je een aantal vragen, waarna je helder hebt welk expressie-type jij bent, wat daarvan de sterke punten zijn en wat je valkuilen zijn. 

Klik op de roze link om meer te lezen over de gratis expressie-type test en om rechtstreeks een afspraak daarvoor in mijn agenda te boeken.