Gratis Aanbod

Gratis aanbod

Omdat ik weet dat het vaak heel spannend is voor vrouwen om “iets” met de stem te gaan doen bij iemand die je nog helemaal niet zo goed kent, bied ik graag een online kennismakingssessie aan. 

Gratis online ontdekkingssessie

Gratis aanbodJouw vragen over jouw stem zijn natuurlijk heel persoonlijk – ook de keuze voor een stemcoach is heel persoonlijk èn heel belangrijk. Je gaat tenslotte aan een van de meest persoonlijke en kwetsbare delen van jezelf werken. 

Ik bied daarom een gratis online ontdekkingssessie aan van 30 minuten – zodat we kennis kunnen maken en je zelf kunt ervaren of je bij Zing je Eigenwijs mogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen om aan je stem, zingen, zang- of podiumangst of podiumpresentatie te werken.

En natuurlijk vertel ik je graag, hoe je juist door zingen die vernieuwde versie van jezelf kunt gaan creëren, zodat je met zelfvertrouwen en vanuit kracht de komende 20, 30, 40, 50 jaar van jouw leven tegemoet gaat! En met plezier, niet te vergeten… en laat dat nou ook zijn wat werken aan jezelf met zingen je brengt!

Je kunt die via de knop hieronder rechtstreeks in mijn agenda boeken, meestal kan het al op korte termijn!

Of lees hier eerst nog wat meer over de online ontdekkingssessie:

Informatie Online Ontdekkingssessie

Natuurlijk mag je ook altijd je vragen aan me mailen!

e-mail: soultosassy@gmail.com

Gratis inspiratiemails

De tweede optie om gratis kennis te maken met mij en het werk van Zing je Eigenwijs is om je aan te melden voor de twee-wekelijkse gratis inspiratiemails, de Soul to Sassy Silverlines. (Zing je Eigenwijs is onderdeel van Soul to Sassy, mijn advies- en coachingsbedrijf over het creëren van de beste versie van jezelf op allerlei vlakken, waarvan de stem uiteraard een onderdeel is)

Je kunt dat via het formulier op deze pagina doen! 

Of lees nog wat meer over de inspiratiemails op deze pagina:

Informatie gratis Inspiratiemails

Hoe we elkaar ook ontmoeten: ik ben nieuwsgierig naar jou en naar je stem!

Levenservaring die klinkt!