Gratis inspiratiemails

Gratis inspiratiemails

gratis inspiratiemailsZo ongeveer 1 à 2 keer per maand stuur ik via Soul to Sassy – waar Zing je Eigenwijs een onderdeel van is – de Silver Lines. Dit is een inspiratiebrief over allerlei onderwerpen die met pro aging en levenservaring te maken hebben – en ze op een prachtige en krachtige manier inzetten natuurlijk, dus óók de stem!

 

Inspiratie om te onderzoeken en ontdekken

Mijn inspiratiemail zijn dan ook bedoeld om je aan te sporen je stem te onderzoeken, te ontdekken, je eigen regels ervoor te creëren, te ervaren hoe bijzonder het is dat niemand een stem heeft zoals jij, je stem een podium te geven en in de spotlight te zetten en haar magie in je dagelijks leven mee te gaan nemen.

Mijn inspiratiemail wil je graag even extra te laten voelen hoe bijzonder jij bent – er is niemand zoals jij, nooit geweest en zal ook nooit meer iemand komen. Jij ben uniek… en je stem ook.

Het kost echt heel erg veel energie om iemand te zijn die je niet echt bent… Authentieke zelfexpressie maakt die energie vrij voor andere dingen (je verlangens!) èn je laat jouw unieke kleuren aan de wereld zien en horen! Weinig mooier dan dat!

En je stem om daar expressie aan te geven… zingend, sprekend, fluisterend, schreeuwend, murmelend, mopperend, klinkend, zachtjes, bekrachtigend, belichtend, ondersteunend, liefdevol, weifelend, krachtig… met alles wat jij te delen hebt.

Als je het formulier hiernaast invult, ontvang je twee keer per maand deze inspiratiemails van me en hou ik je op de hoogte van het aanbod van Zing je Eigenwijs, zoals eenmalige workshops etc.

Ik ontmoet je graag bij Zing je Eigenwijs

Natuurlijk mag je ook meteen een afspraak met me maken voor een gratis ontdekkingssessie – kun je meteen rechtstreeks inspiratie tanken en al je vragen stellen! Je kunt hieronder rechstreeks in mijn agenda een gratis online gesprek met me boeken:

 

Of stuur me een e-mail met je vragen – die zal ik dan zo snel mogelijk beantwoorden:

soultosassy@gmail.com

Bekijk hier het actuele aanbod voor zang- en stemcoaching bij Zing je Eigenwijs:

Aanbod Zang- en Stemcoaching

Zing je Eigenwijs & Soul to Sassy

Sinds de zomer van 2021 is Zing je Eigenwijs een onderdeel van Soul to Sassy. Bij Soul to Sassy leer en adviseer ik vrouwen hoe ze hun levenservaring en levenswijsheid zichtbaar en hoorbaar kunnen maken op de manier die het allerbeste bij hen past. De stem is daarvan een belangrijk onderdeel – maar er is meer: persoonlijk stijl, lichaamstaal, de manier waarop je beweegt, make-up, accessoires, taalgebruik… het komt bij Soul to Sassy allemaal aan bod.

Wil je dus méér dan alleen je levenservaring laten klinken? Dan is het misschien leuk om de website van Soul to Sassy eens te bekijken – je kunt het hier doen:

Soul to Sassy – Because Life Experience is Beautiful!

Ik ontmoet je graag – bij Zing je Eigenwijs of bij Soul to Sassy!

Op de hoogte blijven van het aanbod? En natuurlijk inspiratie ontvangen? Meld je hieronder gratis aan

Ongeveer 1x per maand schrijf ik bij Soul to Sassy een inspiratiemail over van alles wat met authentieke zelfexpressie te maken heeft. Wil je ook geïnspireerd worden?

Uiteraard ben ik heel zuinig op jouw gegevens en gebruik ik die alleen voor deze inspiratiemails

Laat zien en horen wie je bent