Gratis inspiratiemails

Gratis inspiratiemailsGratis inspiratiemails

Zo’n 2 keer per maand stuur ik een inspiratiemail.  Omdat ik graag de geheimen van de stem onthul, de relatie tussen stem en power laat zien, de schoonheid van de vrouwen-stem belicht, je laat zien dat we met z’n allen nog veel te vaak ons best doen om aan ouderwetse ideeën en regels te voldoen, jou tips geef over hoe je je eigen stem verder kunt ontdekken en ontwikkelen, je aanmoedig om je stem te laten horen, vooral met datgene wat er voor jou echt toe doet. Omdat ik authentieke expressie goud waard vind en omdat ik er graag meer van in onze wereld zou willen zien en horen. Omdat ik graag sámen met jou werk aan een betere, eerlijkere wereld voor ons allemaal.

Inspiratie om te onderzoeken en ontdekken

Mijn inspiratiemail zijn dan ook bedoeld om je aan te sporen je stem te onderzoeken, te ontdekken, je eigen regels ervoor te creëren, te ervaren hoe bijzonder het is dat niemand een stem heeft zoals jij, je stem een podium te geven en in de spotlight te zetten en haar magie in je dagelijks leven mee te gaan nemen.

Mijn inspiratiemail wil je graag even extra te laten voelen hoe bijzonder jij bent – er is niemand zoals jij, nooit geweest en zal ook nooit meer iemand komen. Jij ben uniek… en je stem ook.

Het kost echt heel erg veel energie om iemand te zijn die je niet echt bent… Authentieke zelfexpressie maakt die energie vrij voor andere dingen (je verlangens!) èn je laat jouw unieke kleuren aan de wereld zien en horen! Weinig mooier dan dat!

En je stem om daar expressie aan te geven… zingend, sprekend, fluisterend, schreeuwend, murmelend, mopperend, klinkend, zachtjes, bekrachtigend, belichtend, ondersteunend, liefdevol, weifelend, krachtig… met alles wat jij te delen hebt.

Als je het formulier hiernaast invult, ontvang je twee keer per maand deze inspiratiemails van me en hou ik je op de hoogte van het aanbod van Zing je Eigenwijs, zoals eenmalige workshops etc.

Ik ontmoet je graag bij Zing je Eigenwijs

Natuurlijk mag je ook meteen een afspraak met me maken voor een gratis ontdekkingssessie – kun je meteen rechtstreeks inspiratie tanken en al je vragen stellen! Je kunt hieronder rechstreeks in mijn agenda een gratis online gesprek met me boeken:

 

Of stuur me een e-mail met je vragen – die zal ik dan zo snel mogelijk beantwoorden:

zingjeeigenwijs@gmail.com 

Bekijk hier het actuele aanbod voor zang- en stemcoaching bij Zing je Eigenwijs:

Zang- en Stemcoaching

Op de hoogte blijven van het aanbod? En natuurlijk inspiratie ontvangen? Meld je hieronder gratis aan

Meld je hier aan om de twee-wekelijkse gratis inspiratiemails van Zing je Eigenwijs te ontvangen. Je kunt je op elk moment hiervoor weer uitschrijven.

Uiteraard ben ik heel zuinig op jouw gegevens en gebruik ik die alleen voor deze inspiratiemails