Gratis Ontdekkingssessie

Gratis ontdekkingssessie

Gratis ontdekkingssessie. Je eigen stem leren kennen is een grandioos avontuur. Eigenlijk is het gewoon onmogelijk jezelf te ontwikkelen en ontdekken zónder ook je stem te leren kennen en gebruiken. Je stem is namelijk zoveel meer dan de meeste vrouwen denken. We hebben geleerd een sociaal acceptabel stukje van onze stem te gaan beschouwen als “mijn stem”.  Ontdekken dat dat stukje maar een klein deel is van je hele stem is heel empowering en meestal ook heel verrassend.

Voordat ik op 29-jarige leeftijd aan mijn zangcarrière begon had ik ook geen idee van mijn stem. Ze was gewoon iets wat ik had – nooit echt over nagedacht. 

Inmiddels, bijna 25 jaar later,  weet ik wel beter.

Jouw stem?

Ze is

magisch

onontgonnen terrein

een avontuur

 je allerpersoonlijkste communicatietool

eerlijk… want de stem, liegt nooit

zoveel meer dan de meeste mensen denken

ontwikkelbaar

veranderlijk

vrouwelijk

stromend

jouw unieke frequentie

En zo kan ik nog wel een poosje doorgaan…

Je stem: ze is net zoveel als jij! 

Ik kan me dus helemaal voorstellen dat je veel vragen hebt! En óók dat je nieuwsgierig bent en het tegelijkertijd superspannend vindt om iets te gaan leren over je stem. Dus: 

Eerst maar eens even kennismaken!

Eens even ervaren hoe het voelt, of het wat voor jou is en of je bij mij op de juiste plek bent. Je stem is tenslotte je meest persoonlijke communicatie- en verbindingstool – je moet je vrij en geïnspireerd voelen om alles over haar te leren.

Dus… gaan we gewoon eens even kletsen om verder kennis te maken?

Je mag je via de knop hieronder een gratis online ontdekkingssessie met me boeken: 

Ik ben nieuwsgierig naar jou èn naar je stem!

Natuurlijk mag je me ook mailen met je vragen – ik zal zo snel mogelijk antwoorden op je mail!

soultosassy@gmail.com

Natuurlijk kun je ook meteen even kijken naar het Voice Empowerment traject wat ik aanbied bij Zing je Eigenwijs:

Voice Empowerment Traject

Zing je Eigenwijs & Soul to Sassy

Zing je Eigenwijs is sinds 2021 onderdeel van Soul to Sassy. Bij Soul to Sassy help ik vrouwen zichzelf meer hoorbaar en zichtbaar te maken op allerlei manieren – want het gaat over méér dan de stem (al is ze een belangrijk onderdeel!). Bij Soul to Sassy bied ik het traject Stop hiding, start shining aan – speciaal voor ondernemende vrouwen die graag echt het visitekaartje van hun bedrijf willen zijn.

Website Soul to Sassy

Of meld je alvast aan voor de Soul to Sassy Silverlines – de gratis maandelijkse inspiratiebrief over alles wat met zelfexpressie te maken heeft.

Ongeveer 1x per maand schrijf ik bij Soul to Sassy een inspiratiemail over van alles wat met authentieke zelfexpressie te maken heeft. Wil je ook geïnspireerd worden?

Uiteraard ben ik heel zuinig op jouw gegevens en gebruik ik die alleen voor deze inspiratiemails

Laat zien en horen wie je bent