Gratis Ontdekkingssessie

Gratis ontdekkingssessie

Gratis ontdekkingssessie. Je eigen stem leren kennen is een grandioos avontuur. Eigenlijk is het gewoon onmogelijk jezelf te ontwikkelen en ontdekken zónder ook je stem te leren kennen en gebruiken. Je stem is namelijk zoveel meer dan de meeste vrouwen denken. We hebben geleerd een sociaal acceptabel stukje van onze stem te gaan beschouwen als “mijn stem”.  Ontdekken dat dat stukje maar een klein deel is van je hele stem is heel empowering en meestal ook heel verrassend.

Voordat ik op 29-jarige leeftijd aan mijn zangcarrière begon had ik ook geen idee van mijn stem. Ze was gewoon iets wat ik had – nooit echt over nagedacht. 

Inmiddels, bijna 25 jaar later,  weet ik wel beter.

Jouw stem?

Ze is

magisch

onontgonnen terrein

een avontuur

 je allerpersoonlijkste communicatietool

eerlijk… want de stem, liegt nooit

zoveel meer dan de meeste mensen denken

ontwikkelbaar

veranderlijk

vrouwelijk

stromend

jouw unieke frequentie

En zo kan ik nog wel een poosje doorgaan…

Je stem: ze is net zoveel als jij! 

Ik kan me dus helemaal voorstellen dat je veel vragen hebt! En óók dat je nieuwsgierig bent en het tegelijkertijd superspannend vindt om iets te gaan leren over je stem. Dus: 

Eerst maar eens even kennismaken!

Eens even ervaren hoe het voelt, of het wat voor jou is en of je bij mij op de juiste plek bent. Je stem is tenslotte je meest persoonlijke communicatie- en verbindingstool – je moet je vrij en geïnspireerd voelen om alles over haar te leren.

Dus… gaan we gewoon eens even kletsen om verder kennis te maken?

Je mag je via de knop hieronder een gratis online ontdekkingssessie met me boeken: 

Ik ben nieuwsgierig naar jou èn naar je stem!

Natuurlijk mag je me ook mailen met je vragen – ik zal zo snel mogelijk antwoorden op je mail!

soultosassy@gmail.com

Natuurlijk kun je ook meer informatie vinden hier op de website – voel je vrij om lekker rond te neuzen – je vindt hier het aanbod van Zing je Eigenwijs: 

Actueel Aanbod Zing je Eigenwijs

Zing je Eigenwijs & Soul to Sassy

Zing je Eigenwijs is sinds 2022 onderdeel van Soul to Sassy. Bij Soul to Sassy help ik vrouwen zichzelf meer hoorbaar en zichtbaar te maken op allerlei manieren – want het gaat over méér dan de stem (al is ze een belangrijk onderdeel!). Bij Soul to Sassy verzorg ik o.a. Confidence Make-Overs op het gebied van persoonlijke stijl, lichaamstaal, sensualiteit, selfies, make-up, etc.  Ben je daar nieuwsgierig naar? Kijk dan op de website van Soul to Sassy:

Soul to Sassy – Life Experience is Beautiful!

Of meld je alvast aan voor de Soul to Sassy Silverlines – de gratis tweewekelijkse pro-aging inspiratiemails.

Meld je hier aan om gratis de tweewekelijkse Soul to Sassy Silverlines te ontvangen - met pro-aging inspiratie voor de beste helft van jouw leven!

Uiteraard ben ik heel zuinig op jouw gegevens en gebruik ik die alleen voor deze inspiratiemails

Levenservaring die klinkt!