Gratis Ontdekkingssessie

Gratis ontdekkingssessie

 

Expressie is wie jij bent aan de buitenkant zichtbaar en hoorbaar maken – en om die reden een belangrijk en toch vaak vergeten kan van onszelf! Terwijl JIJ degene bent die bepaalt hoe je er uit wil zien, hoe je wilt kliken en hoe je op alle mogelijke manieren expressie wil geven… er is zoveel mogelijk!

Ben jij nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is om jouw expressie – je stem, zingen, je lichaamstaal, je body-image of je stijl  – authentieker en krachtiger te maken? Zodat jouw binnenkant en buitenkant perfect met elkaar matchen? Zodat je moeiteloos veel meer zichtbaarheid krijgt? Zodat je je altijd en overal goed voelt over jezelf, zodat je zelfvertrouwen hebt en je licht niet meer dimt omdat je bang bent voor het oordeel van anderen? 

Dan kijk ik heel graag even met je mee hoe dat voor jou kan werken! Maak een afspraak met me voor een gratis online ontdekkingssessie van 30 minuten – je kunt dat rechtstreeks in mijn agenda doen met de knop hieronder of door een mailtje te sturen aan zingjeeigenwijs@gmail.com 

Ik maak graag kennis met je en ben heel benieuwd naar al jouw ware kleuren!