Gratis ontdekkingssessie

Gratis ontdekkingssessie 

Ook jouw eigen-wijs is nodig en jouw stem doet er toe!
Daarom bied ik je een gratis online ontdekkingssessie aan

Ook jouw stem is nodig en doet er toe! En als dat ergens diep in jou resoneert, want die stem, die hebben we niet voor niks, dan kan ik me voorstellen dat je ook best nieuwsgierig bent naar hoe je haar verder en beter kunt leren kennen en hoe je haar kunt gebruiken om jouw verhaal en boodschap in de wereld te zetten.

Gratis ontdekkingssessie

Misschien heb je al helder wat je in de wereld wil zetten en weet je nog niet zo goed hoe je dat met je stem kunt doen. En hoe het zingend kan voelen 😉 (wat niet wil zeggen dat het zingend zou moeten hoor!).

Misschien kun je je er ook niet zo veel bij voorstellen, wat dat dan is jouw eigen-wijs, en heb je helemaal niet zo’n beeld bij wat jij allemaal met je stem zou kunnen.

Of misschien weet je wel dát je iets zou willen brengen, maar heb je er nog niet de juiste woorden voor gevonden of het juiste podium.

Het is wel degelijk weggelegd voor elke vrouw, voor elke stem

Ik heb inmiddels zoveel vrouwen gesproken, die dachten dat het voor hen niks was – dat ze gewoon niet zo’n beste stem hadden of te introvert waren om zichzelf door middel van de stem in de wereld te zetten. Vrouwen die keer op keer de ervaring hadden dat ze niet gehoord werden, dat ze gewoon last kregen van hun stem en veel spanning voelden bij het gebruiken ervan onder spannende omstandigheden. Het is niet nodig… het kan echt, echt, echt op jouw manier! Want ook jouw stem is nodig – als we de wereld een beetje mooier en veiliger willen maken voor iedereen. En het is belangrijk dat we dat met zoveel mogelijk vrouwen doen – sámen! Ieder met ons eigen unieke stukje van het grote geheel.

Samen kijken hoe dat voor jou kan zijn?

En omdat mijn stukje van het grote verhaal voor mij heel helder is -de kracht van elke stem moeiteloos naar voren halen, woorden helpen geven aan elk verhaal en elke boodschap, vrouwen aanmoedigen hun eigen-wijs te gaan leven – laat ik ook jou dus graag ervaren hoe dat voor je kan zijn: de unieke expressie van het leven die jij bent met je stem in de wereld zetten, op jouw manier.

Juist als je misschien wel denkt dat jouw stem er niet toe doet… of dat je je beter op andere manieren kunt uitdrukken dan sprekend (of zingend). Het is zo ontzettend jammer als je jouw meest directe, meest persoonlijke communicatiemiddel in de kast laat liggen… in plaats van te onderzoeken hoe jij het op jouw manier kunt gebruiken. En dat kan echt, voor iedereen!

Gratis ontdekkingssessie

Maak een afspraak voor een gratis online sessie

Als je graag meer wil weten over jouw eigen mogelijkheden voor stem-expressie (en je hebt nog niet eerder met me gewerkt of een gratis sessie gedaan), neem dan contact met me op om een afspraak te maken voor een gratis online ontdekkingssessie.

We plannen dan een afspraak (van maximaal 30 minuten) voor een gratis online sessie in, om samen op onderzoek te gaan naar jouw stem en haar mogelijkheden.

Een gratis ontdekkingssessie voor jouw stem en eigen-wijs

De gratis ontdekkingssessies kunnen plaatsvinden van maandag t/m vrijdag in de middag of vroeg in de avond. Het liefst doe ik de sessie via Zoom (ik stuur je dan vóór je geplande afspraak daarvoor een uitnodigingslink) – Zoom is gratis te downloaden. Eventueel is het mogelijk een sessie te doen via Skype.

Je kunt me hiervoor het beste even een mail sturen – laat me even weten wat een geschikt moment in de week is voor je om een sessie te doen, dan plan ik je in in de agenda en stuur ik je de vragenlijst voor onze sessie toe.

(Let op: ik heb ruimte voor gratis ontdekkingssessies tot een maximum van 3 per week mits het in mijn agenda past, de sessies duren maximaal 30 minuten en zijn bedoeld voor jou als je nog niet eerder hebt kennisgemaakt met mij en/of mijn manier van werken).

Ik hoor graag van je!

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

 

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)