Groepsles Zingen

Groepsles zingen Zing je Zachte Kracht (online)

Leren zingen op een holistische, meer vrouwelijke manier… vanuit ervaren, voelen, ontdekken, spelen, je eigen regels bepalen, je eigen kracht vinden en de liederen die daarbij passen.

Leren zingen gaat verrassend snel en gemakkelijk voor de meeste vrouwen, als ze stoppen met hun best doen. Hun best doen, om aan een plaatje in hun hoofd te voldoen. Als ze in plaats daarvan gaan voelen, beleven, ervaren en doen, blijkt ontzettend veel er al te zijn. Zingen, echt zingen vanuit je hart en je diepste wezen, gaat over toelaten… Toelaten dat je een instrument mag zijn voor muziek, voor emoties. Toelaten dat de zang als het ware door jou heen stroomt… Dat betekent dat je veel en veel minder hoeft te doen, dan je vermoedelijk denkt. 

En mijn ervaring na 20 jaar werken met vrouwenstemmen is dat precies dát ervoor zorgt dat je mooi gaat zingen, dat je gaat raken, dat je opvalt met jouw stemgeluid. 

Je stemgeluid is uniek voor jou. Niemand anders heeft jouw stem en niemand anders zal ooit jouw stem hebben. 

Mooi willen zingen: een authentiek vrouwelijk zielsverlangen

Mooi willen zingen is een authentiek vrouwelijk zielsverlangen. Het is een verlangen naar heelheid, troost en verbinding, schoonheid en mystiek in de wereld brengen met de eigen stem. En elke vrouw heeft het vermogen om dat te doen… moeiteloos en met plezier. Op het moment dat ze zichzelf durft toe te staan minder hard te werken, maar in plaats daarvan in verbinding met haar ware ik en Het Leven zelf te gaan creeren met de eigen stem.

Ja, dat is spannend…. maar het is vooral bevrijdend en heel erg leuk! Er is geen vrouw in mijn eerdere groepslessen, die niet heel erg verrast was over haar eigen kunnen. En over de support en aanmoediging die ze krijgt op het moment dat ze echt gaat toelaten dat het op haar eigen unieke manier mag. En vooral, het meest van alles, over hoe het doorwerkt in haar leven… Zingen is nooit allen maar zingen – zingen op een holistische manier (vanuit balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie) is levensveranderend. Omdat het gaat over JOU! Omdat het gaat over voelen, ervaren, en vooral vertrouwen dat jouw manier voor jou de juiste is…

Doe je mee met de nieuwe groep die in september online gaat starten? 7 lessen op zaterdagochtend in een klein groepje met maximaal 6 vrouwen?

Groepsles Zingen – Zing je Zachte Kracht

Vind jij zingen heerlijk, maar heb je het gevoel dat je daarmee nog niet helemaal uit de verf komt? Of ben je verlegen, angstig om je stem te laten horen? Of voel je niet helemaal jezelf als je zingt? Heb je het gevoel dat je niet mooi zingt, maakt het je onzeker hoe je klinkt? Ben je nieuwsgierig wat je allemaal zou kunnen met jouw zangstem?

Het zijn maar een paar van de ontelbare redenen waarom vrouwen graag “iets met zingen” willen doen. En je bent op de goede plaats aanbeland. Bij Zing je Zachte Kracht ga je zingen vanuit jezelf… ga je zingen met je hart en met je lichaam, zonder zorgen over “je vaardigheden”. Daarnaast ga je genieten van het samen zingen en het luisteren naar elkaar. 

Jouw Zachte Kracht is leidend

Jij hebt alle wijsheid die nodig is om te klinken als jezelf al bij je… Ik ga je helpen bij die wijsheid te komen en haar te gaan vertrouwen en te volgen… En dan begint de magie… Als je van daaruit ook je stem durft te gaan gebruiken, dan kun je dingen met zingen en je stem, die je nooit voor mogelijk had gehouden. 

Je hebt geen speciaal talent of enorme muzikaliteit nodig om te kunnen genieten van zingen en er goed in te worden. Je hebt een beetje lef nodig en out of the box durven denken. Vooral nieuwsgierigheid naar wat er mogelijk is… Ik ben in 20 jaar nog nooit een vrouw tegengekomen die het niet kon leren!

Je kiest zelf liedjes die je graag wilt zingen – dat mag echt alles zijn wat er maar in je opkomt! Ik zorg voor een aantal fijne, zachte-kracht liedjes om sament te zingen.

Informatie Groepsles Zingen najaar 2020

Data:  zaterdag 26 september, 10 en 24 oktober, 7, 14 en 28 november, 19 december 2020
Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Locatie: deze groepsles vindt online plaats via Zoom
Groepsgrootte: maximaal 6 deelnemers (groep gaat door bij minimaal 4 deelnemers)
Kosten: € 240,– (inclusief 21% BTW)

Aanmelden kan via de knop hieronder! 

Meer informatie of nog vragen? Stuur me een mailtje!
e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com