Groepsles Zingen

Groepsles Zingen

De Groepsles Zingen is populair bij Zing je Eigenwijs! Tijd om ook door de week op een middag een groep te starten!

De eerstvolgende groep die gaat starten zal zijn tweewekelijks op de dinsdagmiddag in Utrecht Leidsche Rijn, van 14.30 – 16.00 uur.

Groepsles zingen

Voor wie is de Groepsles Zingen

De Groepsles Zingen is voor jou, als je al wat ervaring hebt met zingen (bijvoorbeeld omdat je in een koor zingt of omdat je al ergens zangles hebt gevolgd).  Leerlingen die bij Zing je Eigenwijs de cursus Zingen voor Beginners hebben gevolgd zijn vaak doorgestroomd naar een groepsles zingen. De Groepsles Zingen is dus voor beginnende zangers (met al een kleine basis) en voor iets meer gevorderde zangers. Door de manier van werken – gebaseerd op de eigen ervaring van de zangstem – kan elke zanger binnen een veilige omgeving aan de eigen stem werken, op het eigen niveau. En dat is precies wat ik heb mogen zien de afgelopen twee jaar in de bestaande groepen.

Inhoud van de Groepsles Zingen

Groepsles Zingen: samen zingen èn solo

In een serie van 7 tweewekelijkse lessen werken we in een kleine groep verder aan jouw zang een aan je stemgebruik. We doen dat met samenzang, maar ook met solozingen. De groepen hou ik bewust klein, zodat er ruimte is om alle deelnemers minimaal om de andere les solo te laten zingen en te werken aan de eigen stem en een eigen gekozen lied of nummer. Mijn ervaring – en die van inmiddels veel zangers die je voorgingen – is dat het op deze manier leren in een groep een enorme meerwaarde heeft. Als je zelf aan het zingen bent en je krijgt aanwijzingen, is het vaak heel moeilijk om alles ter plekke toe te passen. Zie je bij een andere zanger hoe het werkt, dan kun je het vaak veel beter begrijpen en dat geeft verdieping van je eigen zangervaring. En natuurlijk is het gewoon ontzettend leuk en fijn om samen met andere zangers te werken aan je stem: je geeft elkaar bemoediging, waardoor je zelfvertrouwen groeit, en zingen in een groep werkt verbindend en maakt blij.

Praktische informatie Groepsles Zingen

Groepsles Zingen

De eerstvolgende Groepsles Zingen start op:   dinsdag 26 maart 2019 (startdatum kan nog veranderen).

Informatie Groepsles Zingen dinsdagmiddag: 

Data en gegevens groepsles dinsdagmiddag (voorlopige planning, data kunnen nog wat veranderen!)

Data: 26 maart, 9 en 23 april, 7 en 21 mei, 4 en 18 juni (2 juli als reservedatum)
Tijd: 14.30 – 16.00 uur
Locatie:  De Tuinkamer, Utrecht Leidsche Rijn
Groepsgrootte: maximaal 7  deelnemers per groep (gaat door bij minimaal 5 deelnemers)
Kosten: € 192,50 (inclusief 21% BTW)

Aanmelden of meer informatie ontvangen?

Wil je je aanmelden voor een van de Groepslessen Zang of wil je graag nog wat meer informatie?

Neem dan contact met me op:
tel.: 06 53171756 (Monique van der Hoeven)
e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com