Uit je Hart! – afstemmen op zelfliefde

Uit je Hart! – afstemmen op zelfliefde

Op 19 maart 2018 – mijn 50ste verjaardag – is de start van het pilot-traject van de online training Uit je Hart! – afstemmen op zelfliefde.

Uit je Hart!
Online training Uit je Hart! – afstemmen op zelfliefde

Met 50 vrouwen die voor deze pilot zijn geselecteerd gaan we drie maanden lang op onderzoek naar wat zelfliefde nou eigenlijk betekent, hoe je er meer van in je leven krijgt en hoe we vanuit zelfliefde onze stem kunnen gebruiken, zodat we onze waarheid de wereld in brengen èn natuurlijk hoe we elkaar zo veel mogelijk kunnen bekrachtigen, ondersteunen en dragen in dat proces.

We werken in een besloten Facebook groep en de hele training vindt online plaats door middel van livestreams, video’s en online meetings.

Online training Uit je Hart! – afstemmen op zelfliefde

Vanaf 21 juni a.s. kun jij meedoen aan de online training Uit je hart! – afstemmen op zelfliefde. Vanuit zelfliefde, echt oké zijn met wie jij bent, je stem de wereld in sturen, jouw waarheid laten klinken.

De training duurt 12 weken.

Wat krijg je in de training?

Deze online training bestaat uit:

  • 24 videolessen, 2 x per week komt er een les vrij
  • 12 lessen in de online omgeving
  • inspiratiefilmpjes, muziek, quotes over zelfliefde en de stem
  • 12 aanvullende oefeningen die je nog kunt doen
  • online coaching in de groep
  • 4 online bijeenkomsten waar je vragen kunt stellen
  • gratis lidmaatschap van de besloten Facebookgroep Uit je hart! Afstemmen op zelfliefde, jouw tribe op het pad naar zelfliefde en van daaruit je stem laten klinken

Jouw investering in het basispakket is van 3 maanden is slechts € 222,– (inclusief 21% BTW).

Voor wie is de online training Uit je Hart?

De online training Uit je Hart is er voor alle vrouwen die voelen dat ze wel wat meer zelfliefde in hun leven kunnen gebruiken. Wat meer liefde voor hun lichaam, wat meer eigenwaarde in hun werk, wat minder zelfkritiek, wat minder moeten, wat meer mogen, wat meer vreugde in zichzelf en wat meer vrijheid in zichzelf uiten.

Vrouwen die voelen dat alles eigenlijk begint bij zelfliefde. Want als jij niet van jezelf houdt, als jij jezelf voortdurend afvalt en niet in jezelf gelooft, als jij denkt dat je er niet echt toe doet of dat je nog niet ver genoeg bent om al iets te delen met de wereld, wie gaat jou dan geloven? Dan krijg je dus voortdurend in jouw leven gespiegeld wat er allemaal aan jou schort…

Als je weet dat het bij jou begint, als je er klaar voor bent om echt verantwoording voor je eigen leven, voor wie jij echt bent te gaan nemen en daar ook expressie aan wil gaan geven met je stem, dan is deze training ideaal voor jou.

Je zult merken dat je in 3 maanden echt flinke stappen gaat zetten op het gebied van zorgen voor jezelf, lief zijn voor jezelf en je lichaam, jezelf vergeven en weten wat nou eigenlijk jouw echte eigen waarde is.

Laat horen wie jij bent!

Doordat je in de Facebookgroep met 30 vrouwen bij elkaar komt, zul je merken dat je vleugels krijgt – je gaat zoveel herkennen bij elkaar en je gaat elkaar zo dragen en ondersteunen in het proces. Dat is wat wij vrouwen doen, als we echt eerlijk gaan zijn in wat ons bezig houdt en daar uiting aan gaan geven.

Meer zelfliefde gaat een enorm verschil maken in jouw leven: in je relaties, in je werk of in je onderneming, in de keuzes die je maakt en in het lef dat je hebt om dingen te doen, in doorpakken en door blijven pakken met wat jij belangrijk vindt.

Praktische Informatie Uit je Hart! Online Training

Eerstvolgend startmoment Online Training Uit je Hart: Afstemmen op zelfliefde:

Data: 21 juni – 20 september 2018
Duur training: 3 maanden
Aantal lessen: 24 online lessen, videolessen, inspiratie en muziek, online coaching in de Facebook groep, besloten FB groep en online 4 online meetings waar je vragen kunt stellen
Besloten Facebookgroep: ja, je krijgt hier t.z.t. de link van
Begeleider training: Monique van der Hoeven
Kosten online training: € 222– (inclusief 21% BTW)

Aanmelden of meer informatie?

Wil je je aanmelden voor de eerstvolgende online training? Of wil je meer informatie?

Mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
Tel.:  06 53171756 (Monique)