Innerlijke Wijsheid & Embodiment

Innerlijke wijsheid & Embodiment

“Ik wéét gewoon helemaal niet wat ik wil met mijn leven!” 

Misschien is dat wel de opmerking die ik het meest hoor in alle trajecten die ik start met vrouwen. 

Het lijkt een vreemde opmerking, want je wéét toch wel wat je graag wil? Maar ik heb het niet over dat nieuwe paar schoenen, dat mooie lange haar of dat nieuwe huis. Of zelfs maar over die studie of die nieuwe baan of die leuke man in je leven. Ik heb het over èchte verlangens, diepe verlangens… een verlangen naar je ontspannen, blij en gelukkig voelen. Een verlangen naar jezelf mogen zijn.

En je wéét het nog… dat weet ik zeker! Wat dat verlangen is voor jou! Je bent alleen vergeten hoe je er verbinding mee kunt maken.

Vrouwen horen geen verlangens te hebben

Vanaf de dag dat we geboren worden, leren we als vrouwen eigenlijk dat we geen – al te grote – verlangens moeten hebben. Dat we moeten leren om “passende verlangens” te hebben.

We leren dus niet hoe we onze creatiekracht in kunnen zetten om waar we naar verlangen te realiseren, maar juist hoe we ons verlangen kunnen verdunnen, zodat we niet te veel ruimte innemen, niet te krachtig worden, niet te lastig zijn voor anderen. We leren om op “safe” te spelen: voldoen – je kunt je afvragen waaraan, maar het is véél – om er bij te horen. Voldoen om later een goede baan te vinden, een goede partner aan te trekken, een goede moeder te zijn, een goede oma te worden.

Voor veel vrouwen is het voldoen aan de “perfecte versie van jezelf” zo krachtig op de voorgrond gekomen, dat ze niet meer voelen wat ze nou eigenlijk zelf willen. 

Ben jij zo’n vrouw die het niet meer weet?

Ben jij zo’n vrouw? Zo’n vrouw die niet meer weet wat ze nou echt graag wil? Waar ze naar verlangt?

Weet dan, dat je niet de enige bent voor wie het zo voelt! Dat je, nadat je je studie hebt afgerond en een succesvolle carrière hebt gecreëerd voor jezelf, niet zoveel voldoening voelt als je had gehoopt. Wat wil je dan? Of, dat je, als de kinderen de deur uit zijn en je moment van “eindelijk tijd voor mezelf” is aangebroken, eigenlijk helemaal niet weet wat je nou voor jezelf wil…  Hoe ga je nu verder? 

Weet ook, dat het allesbehalve jouw schuld is, dat je niet voelt wat je wilt. Tenslotte leven we in een cultureel systeem, wat vrouwen leert om niet te verlangen. Wist jij veel? 

Weet verder, dat jouw verlangen niet weg is. Het is er nog steeds, daar is het namelijk krachtig genoeg voor! Het is tenslotte een zielsverlangen! Je bent alleen verleerd hoe je er bij kunt komen, er mee in verbinding kunt blijven en hoe je het waar kunt maken. En dat kun je, met de juiste spotlight heb je die kracht zo weer tot leven gewekt!

Weet ook, dat jouw lichaam de wijsheid bevat om je verlangen waar te maken! Daarvoor mag je weer gaan leven in je lijf – embodiment noem ik dat . Want verlangens realiseer je niet vanuit alleen je hoofd. Als dat zo was geweest, dan hadden we allemaal een fantastisch leven, aangezien we zoveel tijd doorbrengen in ons hoofd 😉 Verlangens maken we waar door weer heel te worden. Heel betekent niets anders, dan dat jouw onderbuik, je hart en je hoofd weer naadloos gaan samenwerken. Precies zoals het is bedoeld.

Een kort instaptraject

Ik heb speciaal voor jou – de vrouw die het niet meer weet – een kort instaptraject ontwikkeld. Een soort van kennismakingstraject om te onderzoeken, hoe jij van overleven naar leven op jouw eigen voorwaarden kunt komen.

Voordat je van mij aanneemt dat het kan – ik kan er nog uren over schrijven en praten – wil ik je graag de kans bieden, het zelf te ervaren! Gewoon omdat dat nog zoveel krachtiger is… dat jij je eigen kracht weer gaat voelen, belichamen… je verlangens gaat voelen, ervan gaat genieten en gaat beginnen ze als je leidraad te nemen in je leven. 

In een kort traject van 6 wekelijkse coachingsessies breng ik je in contact met jouw unieke eigen-wijsheid. Jouw innerlijke wijsheid weet namelijk alles wat voor jou en je leven echt belangrijk is! En jouw innerlijke wijsheid is wie jouw altijd aanwezige en belangrijke gids in jouw leven hoort te zijn…

Ik leer je daarnaast hoe je de verbinding tussen je hoofd, je hart en je onderbuik herstelt – hoe je meer belichaamd kunt gaan leven. Leven in je hoofd, is niet echt leven. Je hoofd vertelt je alleen maar iets over hoe het was of over hoe het kan worden, op basis van eerdere ervaringen.

Om te LEVEN is het nodig, dat je diep kunt ervaren, dat je aanwezig, present kun blijven onder alle omstandigheden. Dat je je verlangen kunt belichamen, vóórdat het zichtbaar word in je leven. Dat je kunt voelen of iets klopt voor jouw. Dat je kunt horen welke stem er in jou aan het woord is: een saboteur of je eigen diepe innerlijke wijsheid.

Het hele coachingstraject is online en duurt 6 weken, met daarin 6 één-op-één coachingsessies met mij.

De kosten voor het traject zijn € 666,00 (inlcusief 21% BTW) – je krijgt vooraf van mij een factuur voor het complete traject.

In dit traject leer ik je de absolute basis voor het creëren van een leven op jouw voorwaarden en voor authentieke zelfexpressie. Na dit traject kun je een vervolgtraject volgen over zelfexpressie, waarin je leert om jouw verlangen zichtbaar en hoorbaar te maken in de wereld.

Klinkt dit als een traject voor jou? Maak dan een afspraak met me voor een gratis online ontdekkingssessie – de snelste manier om te ervaren (in je lijf!) of dit een goede stap voor jou is op dit moment: