Adem- en ontspanningscoaching

Adem- en ontspanningscoaching

Adem is leven – letterlijk! Zolang je ademt leef je – en je hoeft er niet echt iets voor te doen 😉

Maar het kán wel! En het helpt ook! Want als jij bewust met je ademhaling aan de slag gaat, worden een heleboel dingen in jouw leven veel gemakkelijker, alleen al om het simpele feit, dat jouw lichaam weer ècht kan aan ontspannen (wat het bij veel mensen gewoon “vergeten” is) en dat jij daardoor jouw eigen-wijsheid weer veel meer kunt gaan horen en durft te gaan volgen. 

Zodat je uit de overlevingsstand komt en weer voluit gaat leven – dat voelt zoveel beter en vrijer! Zodat je weer gaat ervaren dat je goed genoeg bent… dat je vrij bent om te kiezen (ook al lijkt dat vaak niet zo). Dat jouw leven echt van jou is! 

Je adem & Jij

Door je natuurlijke vrije ademhaling terug te vinden – een kwestie van opsporen waar er blokkades zijn opgetreden in jouw ademsysteem en in je lichaam (want daar is het vast gaan zitten en ben je ruimte gaan inlveren) en van daaruit die blokkades stap voor stap op te heffen, kun jij ook weer helemaal vrij en voluit gaan leven.

Lijkt het jou ook bevrijdend om voortaan energiek, ontspannen en stressvrij je eigen-wijze leven te leven? 

Om je lichaam weer te voelen, om weer echt Aan te staan, Aanwezig te zijn in jouw leven en niet half van onder de dekens uit te kijken naar de rampscenario’s die zich in jouw bestaan voltrekken? Om gemakkelijk spanning los te laten, om vrij en voluit te ademen… JA te zeggen tegen je leven, JA te zeggen tegen de avonturen die er voor je liggen… JA te zeggen tegen wie je werkelijk bent? Jouw zielsmissie tot uitvoer te brengen?

Dan is een adem- en ontspanningscoachingstraject voor jou.

Meer informatie of afspraak maken? 

Hier vind je meer informatie over hoe zo’n traject er uit kan zien. En natuurlijk mag je altijd contact met me opnemen met vragen.

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
tel.: 06 53171756 (Monique)

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)