Kennismakingsworkshop Adem & Lichaamsbewustzijn

Kennismakingsworkshop Adem & Lichaamsbewustzijn

Adem & je lichaam – ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden… en er zit zó veel wijsheid, zó veel kracht in… en er is in de loop van de jaren het nodige scheef gaan lopen bij de meeste mensen… zodat het adempatroon allesbehalve optimaal is.

Kennismakingsworkshop Adem & Lichaamsbewustzijn

Je weer bewust worden van die kracht, van de verbinding met je adem en je lichaam, haar kunnen inzetten in je dagelijks leven, voor meer ontspanning, meer focus, meer stabiliteit, meer helderheid en meer energie is een kleine schat die jij jezelf weer kunt geven.

De bewuste ademhaling

Ademhalen, het is natuurlijk heel gewoon, want je doet het 24 uur per dag, en het gaat helemaal vanzelf. En tòch zijn er nog maar weinig mensen die nog een gezond adempatroon laten zien. De meeste mensen zijn zichzelf in hun ademhaling enorm gaan beperken. En dat heeft gevolgen: meestal begint dat met vage klachten, zoals spanning, snel aangebrand zijn, niet zo goed meer slapen, veel piekeren, druk zijn in het hoofd, een gevoel van niet meer aan jezelf toekomen. Uitendelijk kunnen die klachten uitmonden in een burnout, angst- en paniekklachten, hyperventilatie, een slaapstoornis.

Adem & Lichaamsbewustzijn: de weg naar ontspanning en meer energie

Door je bewust te worden van adempatronen die jij jezelf bent gaan aanleren – omdat dat voor jouw lichaam de manier van overleven was, op een moment dat je niet anders om kon gaan met bepaalde gebeurtenissen – kun je ze geleidelijkaan weer gaan veranderen. Daardoor zul je weer de ruimte gaan ervaren in je lichaam en je adem, zoals het oorspronkelijk bedoeld is en zul je je meer gefocust, meer gecentreerd, krachtiger, ontspannener en blijer gaan voelen. Je gaat je gewoon weer een beetje meer jij voelen…

De workshop Adem & Lichaamsbewustzijn

Lichaamsbewustzijnscoach Jolien Dalenberg en ikzelf als adem- en stemcoach, hebben voor deze korte introductieworkshop onze krachten gebundeld. We laten je graag zelf erváren hoe snel je al profijt kunt hebben van meer ontspanning in je lichaam èn meer ruimte in je adem… je krijgt letterlijk meer lucht!

Ademen is diep luisteren in jezelf

Je hoeft voor deze workshop helemaal geen ervaring met adem- of lichaamswerk te hebben, onze methode is zacht en we stemmen af op jou. Op die manier begeleiden we je naar jouw eigen hernieuwde ervaring met ademen. We ademen in een heel kleine groep – maximaal 4 personen – zodat we moeiteloos afgestemd kunnen blijven op elke deelnemer.

Je gaat aan het einde van deze workshop met een aantal mooie inzichten en een ontspannen en meer gefocust gevoel naar huis!

Praktische informatie workshop

De eerstvolgende Kennismakingsworkhop Adem & Lichaamsbewustzijn vindt plaats:

Datum:  zondagochtend, datum wordt weer vastgesteld bij voldoende aanmeldingen
Tijd: n.t.b.
Locatie:  onze eigen adem- en stemcoachingsruimte in Utrecht (Terwijde, adres volgt na aanmelding)
Aantal deelnemers:  maximaal 4
Investering: € 55,– (inclusief 21% BTW, koffie/thee/water en iets lekkers)

Wil je je aanmelden voor de eerstvolgende kennismakingsworkshop? 

Stuur dan een e-mail aan: zingjeeigenwijs@gmail.com 

Telefonisch contact opnemen kan ook, via: 06 53171756 (Monique)

Embody your Whole Voice