Laat je stem horen!

Laat je stem horen!

Ben jij een professionele vrouw die werkt in een “ondersteunende functie”, bijvoorbeeld op organisatorisch of secretarieel gebied? In loondienst of als zelfstandig ondernemer?  Dan is het voor jou misschien wel extra belangrijk om je stem te laten horen en zeker dat je gaat ervaren wat de mogelijkheden zijn van jouw stem en hoe je die kunt gaan inzetten in je werk.

Door Gretha in ’t Veld, PA  van de heer en mevrouw Meijer-Bergman  en daarnaast zelfstandig ondernemer bij Gretha Regelt, ben ik uitgenodigd om op donderdag 14 mei 2020 in de Priorij van de Buitenplaats Doornburgh in Maarssen speciaal voor deze doelgroep een stem-workshop te komen verzorgen.

En dat doe ik met liefde! Mijn motivatie daarvoor is de volgende:

Motivatie Workshop Laat je Stem horen

Gratis ontdekkingssessieWij leven in een turbulente tijd waarin het misschien wel belangrijker dan ooit is dat we onze eigen-wijsheid gaana ervaren en naar buiten brengen. Echte wijsheid zit niet – alleen – in ons hoofd, maar in ons hart en lichaam en in wat we van daaruit de wereld in sturen. Onze eigen stem is daarvoor ons meest authentieke communicatiemiddel. En toch weten de meeste mensen maar weinig over hun eigen stem en zijn ze er vaak een beetje bang voor. Ze nemen haar als een vaststaand iets aan, waar vaak nogal wat (zelf)oordeel op zit, terwijl de stsem en levend en uniek instrument is, wat graag ten volle gekend en benut wil worden.

Weet jij bijvoorbeeld dat jouw eigen adem – letterlijk de brug van je binnenwereld naar je buitenwereld en andersom – de basis is van spreken en zingen? Dat je hele lichaam jouw instrument is als je je stem gebruikt (en niet alleen je stembanden)? En als je het misschien aal wel wéét, in je hoofd, erváár je dat dan ook op elk moment zo? Belichaam je haar bij alles wat je zegt en, ben me met haar verbonden als je communiceert met anderen? Voelt jouw stem als een krachtig instrument om jouw eigen-wijsheid met de wereld te delen?

Geeft jouw stem je vreugde?

losse sessie stemcoachingAls je op één of meer van deze vragen “nee” hebt geantwoord, dan ben je niet alleen. de meeste vrouwen (en mannen) hebben maar heel weinig besef van de kracht en eigen waarde vaan hun eigen stem en dat kan ook bijna niet anders, want waar zou je dat geleerd moet hebben? En toch: jouw stem is letterlijk wie je bent, maar dan in klank. En daar laat ik je heel graag de vreugde van beleven!

Jij bent van harte uitgenodigd!

Spreekt het je aan om met andere vrouwen uit deze sector of aanverwante sectoren deze workshop te volgen? Dan ben je van harte welkom. Hieronder vind je de praktische informatie.

Praktische informatie Workshop Laat je stem horen

Datum: 14 mei 2020

Locatie: Priorij Buitenplaats Doornburgh in Maarssen

Programma: 
15.00 uur ontvangst met koffie en thee
15.20 uur welkom door Gretha
15.30 workshop Monique
16.40 rondleiding door de  Priorij
17.30 einde officiële gedeelte in informele sfeer praten we door met een hapje en een drankje
18.30 einde programma

Investering: € 47,50 per persoon voor oganisatie en food & beverage

Aanmelden: kan door een e-mail te sturen aan Gretha in ’t Veld, info@gretha.regelt.nl.

Be a voice not an echo (Albert Einstein)