Let your Inner Diva Out

Let your Inner Diva Out

Let your Inner Diva Out is een zangweekend speciaal voor vrouwen! Voor jou, als je vindt dat je soms best wel eens wat meer van jezelf mag laten horen… als je meer zichtbaar wilt gaan zijn… Als je dat met plezier wilt doen en met gemak, met zelfvertrouwen… Ja, dat kan!

Let your Inner Diva Out

In een kleine groep nemen we je mee op avontuur met jouw eigen stem, met jouw verhaal, jouw lichaam als instrument… je zult merken dat “werken aan jezelf” echt heel erg leuk kan zijn!

Kennismaken met de Ware Diva in jezelf

Je gaat kennis maken met “de Ware Diva” in jezelf. Niet de buitenkant-diva, die doet alsof, nee met de Ware  Diva, die zichzelf niet kleiner maakt dan ze is, die straalt en sprankelt, die haar zielsmissie naar buiten brengt, op HAAR manier… Die afstemt op anderen, zodat ze heel goed voelt wat past en wat niet. Die afstemt, telkens weer, op haar unieke zijn, op wat zij hier komt doen op deze wereld in dit leven.

Wie is jouw Ware Diva?

En je kent haar al wel, dat weet ik zeker! Je bent haar bij tijd en wijle al wel tegengekomen, in je werk, in je leven… op de momenten waarop alles bij elkaar kwam, jij zomaar precies de juiste boodschap vertelde en alles op z’n plek viel.

Maar je hoeft niet te wachten tot dit soort momenten je bij toeval overkomen! Door kennis te maken met jouw Ware Diva en haar een rol in je leven te laten spelen, kun je dit soort moment in je leven zelf creëren!

Creëer jouw unieke verhaal en laat het horen

Je gaat, door middel van een lied of door middel van vertellen, wat voor jou goed voelt, aan de andere diva’s in de groep laten zien en horen wie jij nou eigenlijk echt bent… En we gaan je daar natuurlijk bij begeleiden, met fijne lichaamsbewustzijnsoefeningen en stemoefeningen, met ademmeditaties en visualisaties… We creëren een fijne en veilige sfeer in een kleine groep met vrouwen, zodat jouw Ware Diva zich veilig voelt en uitgenodigd om zichzelf te presenteren.

2 dagen lang mag je je onderdompelen in deze ontdekkingstocht en mag je op een speelse en leuke manier steeds verder kennismaken met jouw Ware Diva.

We verwelkomen je Ware Diva

Je zult merken dat, hoe beter je haar leert kennen en haar toe kunt laten, hoe gemakkelijker jij jezelf gaat uitdrukken, met je lichaam èn met je stem – gewoon als jezelf! Dat je niet je best hoeft te doen, niet leuk hoeft te doen of slim, dat je helemaal goed bent JUIST zoals jij bent en dat jouw Ware Diva een uniek wezen is, met humor, met lef en met een prachtig verhaal, waar iedereen ademloos naar wil luisteren.

Hoe, wie, wat waar…

Jolien & Monique

Samen met lichaamsbewustzijnscoach Jolien Dalenberg geef ik, Monique van der Hoeven, deze meerdaagse speciaal voor vrouwen. Omdat ik dagelijks in mijn zang- en spreekstempraktijk merk hoe lastig vrouwen het vinden om zichzelf echt uit te spreken, zichzelf te laten horen, zichzelf zichtbaar te maken… hoe vaak ze hun vreugde kwijtraken in wat ze doen, omdat ze zichzelf enorm op hun kop geven, dat het niet goed genoeg, niet klaar genoeg, niet bijzonder genoeg is wat zij doen… En dat is zó niet waar! Het is zó bijzonder wat jij doet – en ja, de wereld zit er wel op te wachten. Juist in deze tijd, waarin we zo ver van elkaar verwijderd leven, waarin liefde en kwetsbaarheid er bijna niet meer mogen zijn… waarin alleen hard werken en je best doen gewaardeerd worden. Het is JUIST NU zo enorm belangrijk dat jij ook jouw stem gaat laten horen, dat je je zielsmissie gaat leven… en dat je dat met vreugde gaat doen! Vreugde is misschien wel een van de belangrijkste sleutels naar een betere wereld: echte, innerlijke vreugde, lange-termijn vreugde, vreugde die niets en niemand nodig heeft… gewoon, genieten met je zelf, als jezelf.

Dus ja: het is mijn missie, mijn grote passie om vrouwen hun hele stem weer te leren belichamen, zodat ze hem makkelijk en als zichzelf kunnen gebruiken. Ontspannen, gewoon als onderdeel van hun unieke, totale lichaamsexpressie, zoals het is bedoeld. Dat is spannend… maar lang niet zo eng als jij nu denkt. Het is leuk! En het voet goed en krachtig als je dat gaat doen – zacht-krachtig, want je hoeft niets “neer te zetten”. Het is er al, gewoon omdat jij het zegt…

Lichaamsbewustzijn en ontspannen op de zolder

We gaan elke dag starten met een lichaamsbewustzijnssessie door Jolien, zodat je lekker bij jezelf komt en meer aanwezig in je lichaam. We gaan werken met de stem, met stemexpressie oefeningen, maar zeker ook met zingen. We gaan heerlijk “diva-liederen” zingen – niet moeilijk, wel leuk, let maar op! En je hebt geen zangervaring nodig, klein beetje lef en vooral zin in zingen.  We doen ademhalingsoefeningen en werken met visualisaties om jouw Inner Diva uit te nodigen naar buiten te komen. En we laten ons verrassen door wat we als vrouwen samen kunnen creëren in deze tweedaagse – dat is vaak veel mooier dan wij van te voren kunnen verzinnen!

Deze meerdaagse houden we op 2 hele dagen, van 9.30 – 16.30 uur op de prachtige, diva-grote muziekzolder in Schalkwijk, met de prachtige naam ’t Hart op Zolder. We zorgen voor koffie, thee en lekkere diva-hapjes en in de lunchpauze verzorgen we een diva-waardige huisgemaakte, gezonde lunch. Daarvoor hebben we onze eigen “huiskok” 😉

Woon je niet in de buurt van Schalkwijk, dan weten we een aantal leuke B&B’s in de buurt, waar regelmatig naar tevredenheid deelnemers aan onze meerdaagsen overnachten.

Ja?? Ga jij het doen? Je Inner Diva naar buiten laten komen?

Dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar zingjeeigenwijs@gmail.com

Niet te lang wachten, want we hebben maar plaats voor 8 vrouwen in een groep!

Wil je nog meer informatie, dan mag je ons natuurlijk bellen of mailen – we vertellen je graag meer over ons Inner Diva weekend!

Praktische informatie Let your Inner Diva Out:

Data: zaterdag 29 en zondag 30 september 2018
Lestijd: 9.30 – 16.30 uur
Locatie: ’t Hart op Zolder, Schalkwijk (vlakbij Houten)
Groepsgrootte: maximaal 8 deelneemsters (het weekend gaat door bij 5 aanmeldingen)
Bijzonderheden: alleen voor vrouwen (sorry heren, maar we worden er leuker van ;-))
Kosten:  € 275,00 (inclusief 21% BTW, koffie/thee/versnaperingen, en een eenvoudige, huisgemaakte gezonde lunch)

 

 

 

 

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)