Losse sessie stemcoaching

Losse sessie stemcoaching

losse sessie stemcoachingBen jij er aan toe om nou eens echt te gaan ERVAREN hoe dat werkt: jouw stem gaan verbinden met jouw innerlijke wijsheid? Ontdekken waar je je niet vrij voelt jezelf met je stem te laten horen? Of helder te krijgen hoe het komt dat je nog niet overal en altijd gehoord en serieus genomen wordt als je jouw verhaal of boodschap deelt? 

En weet je nog niet zo goed of een traject bij mij de juiste weg voor je is? Dan bied ik je met een losse één-op-één sessie heel graag de kans om dat zelf te komen ervaren. Omdat ik het heel erg belangrijk vindt, dat jij zelf op basis van je eigen ervaring kunt beslissen of werken met je stem jou iets gaat brengen en of je dat bij mij wilt doen. 

Je eigen stem “beoordelen” is heel lastig

Het is hoe dan ook gewoon heel lastig om zelf te “beoordelen” waar je  staat met jouw stem: waar ligt je kracht en waar kun je het nog veel gemakkelijker voor jezelf maken? Gebruik je haar op een optimale en gezonde manier, is zij echt de hele stem die jij bezit of is er nog veel meer, belichaam je haar al helemaal, gebruik je je adem op een ideale manier in je leven en met spreken en zingen? Gebruik jij nou alleen het sociaal geaccepteerde deel van jouw stem of heb je al delen teruggewonnen? Met andere woorden: is jouw stem al weer op weg naar heelheid? Het werken met onze eigen stem is gewoon niet iets wat we ooit geleerd hebben en waar we in het dagelijks leven veel – goede – feedback over krijgen.

Een losse stem-coachingssessie bied ik dan ook aan om samen met jou helderheid te scheppen in waar jij nu staat met jouw stem en om je verlangen in kaart te brengen waar je heen zou willen. 

Als we allebei voelen dat er een match is, is er altijd plaats voor je om te starten met een (online) traject.

Eenmalige sessie bij vragen en/of problemen

Natuurlijk kun je ook een losse stemcoachingssessie afspreken als je precies weet waar je tegenaan loopt en mijn advies en feedback daarop wilt krijgen. Dat kan zijn over je stem en stemgebruik als geheel, maar ook over een specifiek onderdeel, zoals bijvoorbeeld met zingen of een presentatie geven, of als je merkt dat je stem niet meer zo soepel functioneert als ze dat vroeger deed.

Praktische informatie losse stemcoachingssessie

Een losse stemcoachingssessie vindt meestal online plaats, dat werkt uitstekend en scheelt voor de meeste klanten een hoop op- en neergereis. Mocht je in de buurt van Utrecht wonen, dan is een sessie in mijn eigen praktijkruimte ook mogelijk.

Een losse coachingssessie duurt ongeveer een uur en kost € 111,– (inlcusief 21% BTW).

Je ontvangt voorafgaand aan je sessie met mij een factuur voor deze losse stemcoachings-afspraak.

Je kunt hier rechtstreeks jouw afspraak voor een losse stem-coachingsafspraak met mij boeken:

Wil je eerst nog meer informatie? Stuur me dan een e-mail via zingjeeigenwijs@gmail.com