Losse sessie stemcoaching

Losse sessie stemcoaching

losse sessie stemcoachingAls jij eigenlijk nog niet echt helder hebt wat jouw eigen stem allemaal voor jou zou kunnen gaan betekenen – en dat is heel erg veel, ze is echt wie jij bent, maar dan in klank! – dan is een losse sessie stemcoaching de ideale start voor jou.

Op de website kun je natuurlijk veel informatie vinden over het werken met de stem en met alle gratis filmpjes met oefeningen en tips die je in mijn youtube-kanaal vindt kun je zelf aan het experimenteren met de mogelijkheden van jouw stem. Mijn ervaring en die van veel van mijn klanten is, dat als je eenmaal op ontdekkingsreis gaat met je eigen stem, er dan zoveel nieuwe vragen en ideeën opkomen, dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet.

Je eigen stem “beoordelen” is heel lastig

Het is ook gewoon lastig om te beoordelen waar je zelf staat met jouw stem: gebruik je haar op een optimale en gezonde manier, is zij echt de hele stem die jij bezit of is er nog veel meer, belichaam je haar al helemaal, gebruik je je adem op een ideale manier in je leven en met spreken en zingen? Gebruik jij nou alleen het sociaal geaccepteerde deel van jouw stem of heb je al delen teruggewonnen? Met andere woorden: is jouw stem al weer op weg naar heelheid? Het werken met onze eigen stem is gewoon niet iets wat we ooit geleerd hebben en waar we in het dagelijks leven veel – goede – feedback over krijgen.

Een losse stem-coachingssessie bied ik dan ook aan om samen met jou helderheid te scheppen in waar jij nu staat met jouw stem en om je verlangen in kaart te brengen waar je heen zou willen. Jouw diepe,  vaak onderbewuste, wens en verlangen staan daarbij centraal: door middel van een aantal vragen gaan we daarmee aan de slag. Als helder is wat jouw mogelijkheden zijn en wat je graag zou willen met je stem in jouw leven, krijg je van mij tips en een aantal technieken om daar concreet mee aan de slag te gaan. Samen stellen we een stemverlangensplan op met daarbij behorende oefeningen.

Na een losse-stemcoachingsessie kun je dus altijd weer verder.

Eenmalige sessie bij vragen en/of problemen

Natuurlijk kun je ook een losse stemcoachingssessie afspreken als je precies weet waar je tegenaan loopt en als je daar graag aan wil werken en er feedback en advies op wil krijgen.

Praktische informatie losse stemcoachingssessie

Samen jouw stemmogelijkheden en -verlangens onderzoeken?

Wil je een afspraak maken voor een losse stemcoachingsessie? Dat kan overigens zowel live in mijn praktijkruimte in Utrecht of online via Zoom. Als je verder weg woont hoef je dus niet eens de deur uit voor deze sessie. Meestal heb ik voor losse coachingsessies op korte termijn plaats.

Een losse coachingssessie duurt ongeveer 1,5 uur en kost € 166,– (inlcusief 21% BTW).

Besluit je na een losse stemcoaching een traject bij me te gaan volgen, dan zie ik deze sessie als een intake en betaal je voor deze sessie het traject-tarief van € 90.

Je ontvangt voorafgaand aan je sessie een factuur voor deze sessie – als je aansluitend kiest voor een traject verreken ik deze sessie met de factuur voor het vervolgtraject.

Neem contact met me op om een afspraak te maken:
tel.: 06 53171756 (Monique)
e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

Be a voice not an echo (Albert Einstein)