Mini-adem-retraite

Mini-adem-retraite

  • Lijkt het je heerlijk om voor eens en voor altijd een simpele tool die ècht werkt te hebben, om makkelijker te ontspannen, meer focus en helderheid te hebben en weer meer vanuit je hart te gaan leven?
  • Ben je nieuwsgierig geworden na alle positieve verhalen die je gehoord en gelezen hebt over de kracht van de bewuste ademhaling?
  • Vind je aan de slag gaan met bewust ademen ook nog wel heel spannend en zou je graag willen weten wat je te wachten staat?
  • Voel je dat jouw ademhaling wel eens de missing link zou kunnen zijn op je pad naar een meer ontspannen, vrijer en gelukkiger leven?
  • Heb je al van alles geprobeerd op het gebied van coaching en zelfontwikkeling en ben je het harde werken een beetje zat?

Dan is een mini-adem-retraite echt iets voor jou!

 

Mini-adem-retraite
Mini adem vakantie

 

In een workshop van 2,5 uur laten we je op een veilige en zachte manier kennis maken met de enorme kracht van jouw eigen ademhaling.

Met de bewuste ademhaling hebben we als mensen echt een grandioze tool gekregen om ons leven richting te geven, om onszelf te kalmeren, te ontspannen, meer focus en helderheid te krijgen èn veel meer energie.

Ook als je eerder een mini-ademretraite bij ons hebt gevolgd is het heel zinvol om de workshop vaker te volgen:  bewust ademen moet weer een gewoonte gaan worden, daarvoor is herhaling en verdieping nodig; bovendien is jouw ervaring elke keer weer nieuw en is het heel zinvol op verschillende momenten onder begeleiding te komen ademen.

Adem is leven en dat is heel letterlijk zo: zo lang jij ademt, leef je. Maar leef je ook echt? Leef je het leven wat jij voor jezelf hebt gedroomd? Of blijf je toch nogal hangen in wat er nou eenmaal moet zo door de dagen heen? Heb je last van allerlei stress- en spanningsklachten (onrust, vermoeidheid, niet los kunnen laten, hyperventilatie, angst- en paniekklachten, om er een paar te noemen) waardoor je je toekomst maar uit blijft stellen? Als ik minder moe ben, dan… als ik me rustiger voel, meer gefocust… dan…

Neem je leven terug in eigen handen

De kracht van ademen - ook voor zangersStop met leven op de automatische piloot, met leven voor en door anderen. Sta gewoon eens even stil bij je adem – neem er eens bewust de tijd voor… gun jezelf dat eens. Je hebt de perfecte tool in handen om jouw leven weer terug in je eigen handen te nemen!

Want jouw adem, je eigen ademhaling, is een geweldige manier om te voelen wat je nou werkelijk wil, wat je nodig hebt. Een tool om eindelijk weer eens te voelen hoe “ontspannen” voelt. Een tool om je, vanuit je wensen en verlangens, focus en helderheid te geven, hoe je jouw doelen nou eens gaat realiseren en er niet alleen maar van blijft dromen. Een tool om jezelf te kalmeren, als je angst of paniek voelt. Een tool om weer eens heerlijk een hele nacht door te slapen…

Bewust ademen: dat moet je gewoon zelf ervaren

Ik kan er pagina’s over vol schrijven… en uren over praten. Na 20 jaar als stemprofessional met de adem te hebben gewerkt met honderden mensen en de laatste vier jaar ook nog als ademcoach in mijn eigen adempraktijk, heb ik zo ongelofelijk veel wondertjes zien gebeuren bij mensen. Enkel en alleen doordat ze zichzelf de rust gunden naar hun ademhaling te gaan luisteren.

Monique en Jolien

Maar jij moet het zelf komen ervaren! Daarom organiseer ik samen met lichaamsbewustzijnscoach Jolien Dalenber deze mini-adem-retraite.

Je gaat het ervaren – de kracht en de mogelijkheden van jouw eigen ademhaling.

En het is met recht een mini-retraite: je komt er opgeladen, vrijer en lichter van thuis!

Wat heb je te verliezen? 

Kom het gewoon een keer ervaren in één van onze mini-adem-retraites. Je hebt absoluut geen ervaring met ademwerk of ademcoaching nodig – gewoon nieuwsgierig zijn is meer dan genoeg. En als je al eerder een mini-retraite meemaakte bij ons, dan weet je al wat het met je deed – herhaling is in dit geval niet saai, maar zorgt voor meer verdieping. Regelmatig eens onder begeleiding komen ademen draagt flink bij aan het verbeteren van je adempatroon.

De eerstvolgende mini-retraite vindt plaats op zondag 1 juli a.s. van 10.30 – 13.00 uur in onze eigen adem- en stempraktijkruimte in Utrecht.

Praktische informatie eerstvolgende mini-adem-retraite: 

Datum: zondag 1 juli 2018
Tijd:  10.30 – 13.00 uur
Locatie: Utrecht Terwijde (adres volgt na aanmelding)
Max. aantal deelnemers4
Kosten deelname: € 49,– per persoon (inclusief 21% BTW, koffie/thee/water en iets lekkers)

Zeg je ja! tegen een mini-retraite met jouw eigen adem?

Stuur dan een e-mail aan:

zingjeeigenwijs@gmail.com