Mini-retraite Zang & Body-awareness

Mini-retraite Zang & Body-awareness

Hou je van zingen en zou je graag wat meer willen leren over hoe jouw stem werkt? Wil je gewoon eens – samen met andere vrouwen – ervaren hoe je meer uit jouw stem kunt halen?

Mini-retraite Zang & Body-awareness

Want dat kán, dat weet ik 100% zeker. De stem die jij kent als “jouw stem” is vermoedelijk maar een tiende deel van jouw werkelijke, jouw ware stem… Ja, dat lees je goed!

Jouw stem kan ongelofelijk veel meer dan jij nu denkt, is ongelofelijk veel mooier, rijker, voller, rakender en meer jij dan jij nu ervaart…

 

Hoe dat komt? Dat komt, omdat we allemaal al heel jong hebben geleerd dat een groot deel van onze stem niet gewaardeerd werd. Weet je nog? De keren dat je te horen kreeg dat je te hard, of juist niet zo zachtjes, niet zo schel, niet zo overdreven, niet zo hoog, niet zo vals… je stem moest gebruiken? Iedereen kent het…  En iedereen is het onbewust gaan geloven: dat er een deel van jouw stem is, wat je beter niet kunt laten horen. Het boze deel, het super-enthousiaste deel, het kleine-kind-deel… het godinnen-deel of het op-de-barricades deel.

Zingen: jouw stem weer helemaal gaan belichamen

Door je stem weer helemaal te gaan belichamen – want je stem is samen met je lichaam bedoeld voor jouw expressie – kun je je stem helen en de vergeten, verstoten stukjes terugwinnen.

Zingen en zeker sámen met andere vrouwen zingen is een fantastische manier om je stem en je lichaam weer meer bij elkaar te brengen, je adem te ervaren. De verbindende kracht van je stem te voelen en jouw uniekheid in klank.

En het is nog leuk ook nog… helen, werken aan jezelf op zo’n ongelofelijk leuke manier. Dat kan echt.

Kom maar eens naar een van onze mini-retraites Zang & Body-awareness – ik kan er nog uren over vertellen en schrijven, maar zingen, je stem, het is een fysiek iets, dus je moet het beleven – belichamen.

Onze eerstvolgende mini-retraite is op zondag 27 mei 2018 van 14 – 16.30 in Schalkwijk (vlakbij Houten) op de prachtige, grote muziekzolder ’t Hart op Zolder.

Monique en Jolien

De mini-retraites Zang & Body-awareness geef ik samen met Jolien Dalenberg, lichaamsbewustzijnscoach.

Je hebt absoluut geen zangervaring nodig en je hoeft beslist geen noten te kunnen lezen (die gebruiken we niet eens ;-)). Je bent welkom zoals jij bent, met jouw stem zoals ze nu klinkt… en je bent welkom, om jezelf te laten verrassen… door de mogelijkheden die er zijn!

Praktische informatie mini-retraite Zang & Body-awareness

Datum: zondag 27 mei 2018
Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Locatie: ’t Hart op Zolder in Schalkwijk (Houten, vlakbij Utrecht)
Maximaal aantal deelnemers:  20
Kosten: € 30,– per persoon (inclusief 21% BTW, koffie, thee en iets lekkers)

Gun het jezelf om je stem weer te gaan belichamen – en haar ten volle te gaan gebruiken!

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen aan:

zingjeeigenwijs@gmail.com