Ondernemen(d) met je Stem jaartraject

Ondernemen(d) met je Stem jaartraject

Ondernemen(d) met je Stem jaartraject

Sinds 2018 werk in in privé-trajecten veel met ondernemers. Voor ondernemers is het misschien nog wel belangrijker dan voor niet-ondernemers om de kracht van hun stem volledig te leren kennen en inzetten. Tenslotte is je stem echt hèt communicatiemiddel waar je jezelf het meest mee onderscheid – het is als het ware jouw Personal Branding, zonder dat je daar veel voor hoeft te doen.

Is jouw Stem de Personal Branding die jij voor ogen hebt?

Is jouw stem de Personal Branding die jij beoogt?

En toch is het zo, dat juist ook als je er niks voor doet, er vaak dingen meekomen in de stemklank en het stemgebruik, die je als ondernemer helemaal niet wil communiceren met je (potentiële) klant of je publiek. Onzekerheid of angst om het niet goed te doen bijvoorbeeld. Dit soort emoties zorgen er vaak voor dat we een stuk van onszelf gaan verbergen, waardoor de stem onecht en soms zelfs oneerlijk gaat klinken. Dat is niet wat je wil.

Maar hoe doe je dat wel, jouw stem helemaal ontmoeten, leren kennen en volledig inzetten voor waar jij in gelooft en om jouw ideale klant naar je toe te halen? In filmpjes, in FB-lives, in gesprekken, bij het netwerken èn op een podium?

Een gloednieuw jaartraject speciaal voor ondernemers met lef om zichzelf te laten horen

Jouw harts-onderneming verwoord door de stem van jouw hart

We leren het je graag en we bieden daarvoor een veilige oefen-omgeving met dit jaartraject wat van start gaat in februari 2020 en waarbij ook, heel bijzonder en magisch, paarden een rol gaan spelen. In een kleine groep ga je elkaar inspireren, steunen en aanmoedigen bij het ontdekken van jouw eigen-wijs, je eigen manier van ondernemen met je stem en het vinden van de woorden die precies passen bij jouw hart-onderneming.

Op dit moment zijn we dit traject nog helemaal inhoudelijk aan het voorbereiden.

We zullen tijdens het traject in een vaste groep 10 keer een dag bij elkaar komen, ongeveer een jaar lang. We werken aan authenticiteit, presence, adem, stem en lichaam, om jouw zelfleiderschap en je presentatiekracht te vergroten, zodat je nog veel meer op Eigenwijze jouw onderneming gaat leiden en zodat je moeiteloos jouw ideale klanten aanspreekt en aantrekt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van dit traject, dan kun je me een mail sturen. Je bent dan de eerste die informatie over aanmelding krijgt, zodra de aanmelding voor dit krachtige traject geopend is.

Praktische informatie Ondernemen(d) met je Stem jaartraject

Data: 10 dagen, ongeveer 1 bijeenkomst per maand vanaf oktober 2020 – in de zomermaanden zijn er geen bijeenkomsten – woensdag 21 oktober, 18 november, 16 december 2020, 27 januari, 24 februari, 24 maart, 21 april, 19 mei, 16 juni en 14 juli 2020.
Tijd:  10.00 – 17.00 uur
Locatie: De Bascule, Lage Zwaluwe
Groepsgrootte: maximaal 10 ondernemers (de training gaat door bij minimaal 8 deelnemers)
Docenten: Monique van der Hoeven en Jolien Dalenberg
Kosten:  2450,– per persoon, exclusief 21% BTW, – dit bedrag is inclusief een volledig verzorgde lunch op alle bijeenkomstdagen, koffie/thee/fris en versnaperingen, de eindpresentatie op de laatste bijeenkomstdag, de coachingsessies met de paarden en een individuele sessie Soulbased Coaching, die je helderheid geeft over jouw “waarom” op zielsniveau).

Meer informatie over het jaartraject Ondernemen(d) met je Stem?

We zijn op dit moment nog druk bezig het traject inhoudelijk vorm te geven en een passende locatie, data en tijden te vinden. Je kunt natuurlijk zeker al contact opnemen om je interesse kenbaar te maken en om telefonisch even kennis te maken.

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
telefoon: 06 53171756 (Monique)

Be a voice not an echo (Albert Einstein)