Online aanbod

Online aanbod Al ruim een jaar werk ik regelmatig online met klanten – als mensen bijvoorbeeld te ver weg wonen om wekelijks of twee-wekelijks naar Utrecht te komen voor een coachingsessie, of als ze gewoon even minder tijd hebben (want geen reistijd ;-)).

Online aanbod

Online aanbod
Online zang- en stemcoaching

Ik werk met het programma Zoom en dat werkt óók voor coaching met de adem en de zang- en spreekstem uitstekend! Ik heb gemerkt dat de verbinding met Zoom over het algemeen heel stabiel en helder is (beter dan bijvoorbeeld Skype of Facetime). Voor de workshops en het werken met groepe vinden we dagelijks nieuwe waardevolle manieren – lees hieronder maar: 

Gratis ochtendroutine: A Song a Day Keeps Stress Away

In deze voor ons allemaal vreemde en onzekere tijd is er extra online aanbod bij Zing je Eigenwijs. Zo hebben we met ingang van vrijdag 20 maart een gratis online ochtendroutine met zingen bij Zing je Eigenwijs: A Song a Day Keeps Stress Away. Elke ochtend om 8.30 uur starten we samen de dag met een korte meditatie èn het samen zingen van een lied. We zijn in de try-out begonnen met Heal the World – hierna zullen we elke dag een ander lied zingen. En elke week doen we een poll, zodat we kunnen zien wat jullie lied van de week is, dat zingen we dan op vrijdag nog een keer samen.

Workshop Zing je Eigenwijs Online

Zo hebben we een variant op de workshop Zing je Eigenwijs gemaakt – onze kennismakingsworkshop – die je online kunt volgen in de komende weken en tegen een gereduceerd tarief, om hem voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. De data volgen zo snel mogelijk.

Workshop Vrouw&Stem Online

Ook de workshop Vrouw&Stem heeft een online variant gekregen. Ook hierover volgt binnenkort meer informatie. De datum voor deze workshop volgt zo snel mogelijk.

Online zang- en spreekstemcoaching één-op-één

Op dit moment kun je zang- en spreekstemcoaching één-op-één online bij me volgen. Op de betreffende pagina’s lees je meer over de inhoud van een dergelijk traject en de mogelijkheden voor een losse sessie ter kennismaking.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hebt er als klant niets extra’s voor nodig – het enige wat je nodig hebt is:

~ een laptop, computer of tablet (telefoon werkt minder goed)
~ een koptelefoontje met microfoontje (de meest simpele werkt prima)
~ je hoeft zelf GEEN Zoom-account te hebben om via Zoom deel te nemen

Je krijgt van mij via de mail een link toegestuurd en daar klik je op op de door ons afgesproken tijd voor de sessie. Zo kom je in de online classroom en kunnen we aan de slag.

In deze vreemde tijd met het Corona-virus gingen veel mensen die nooit van zichzelf verwacht hadden online coaching te volgen je voor. Sommigen noemden zichzelf “digibeet” – allemaal waren ze verrast hoe makkelijk het was en hoe goed het werkt – ze zeiden vaak zelfs dat het eigenlijk geen verschil maakte met een live sessie.

Dit is wat Loes, een zangcoachingsklant me schreef na afloop van haar eerste online les: “Bedankt voor een super leuke zangles online, Monique! Wat ben ik blij dat jouw coaching online gewoon door gaat. Het was natuurlijk even spannend en wat wennen, maar het was zo geregeld dankzij jouw uitleg. Na een minuutje was de digitale kloof verdwenen en spatte jouw enthousiasme en zangwijsheid van mijn scherm af. Heerlijk, zo’n gezellige en inspirerende zangpauze! – Loes”

Onzekerheid is ook een avontuur

Het zijn onzekere tijden voor ons allemaal – alles is ineens anders. Mijn vader zei het altijd heel mooi: “Als niets meer is zoals het was, wordt alles vloeibaar” – ik merk dat ik dat advies diep in mij heb opgeslagen. Voor mij is de onzekerheid van deze tijd natuurlijk net als voor ons allemaal voelbaar, maar het brengt ook een enorme creativiteit en inventiviteit in me naar boven – dat voelt als een avontuur. Het vergt van ons allemaal dat we anders denken, denken in mogelijkheden en niet in problemen, telkens zoeken wat er wèl kan… En zo is het ook met online werken. Er zijn dingen die – op dit moment! – nog niet kunnen online (bijvoorbeeld elkaar horen als je met een grote groep samenzingt). Maar er zijn ook dingen die online beter werken: zo is de focus beter, en ook vaak het contact omdat je elkaar heel direct ziet. Je kunt je eigen tijd kiezen en verzetten van afspraken kan soepeler verlopen dan wanneer we in een gehuurde ruimte samenkomen. En het grootste voordeel: je hoeft er de deur niet voor uit! Je kunt gewoon vanuit je eigen woon- of slaapkamer les volgen… leren op jouw manier en op jouw niveau, gebruik maken van mijn ervaring, mijn expertise, mijn adviezen en oefeningen en mijn enthousiasme en inspiratie.

Zin om mee op avontuur te gaan?

Als je enthousiast wordt om mee op avontuur te gaan in de online zang- en stemcoachingswereld, op onderzoek naar jouw eigen-wijs en naar nieuwe manieren om daar gebruik van te maken, dan maak ik graag kennis met je!

Er is altijd de mogelijkheid om een losse les te volgen zodat je zelf kunt ervaren of het ook voor jou werkt, via Zoom. 

En natuurlijk kun je je aanmelden voor één van onze workshops en/of de gratis ochtendroutine A Song A Day Keeps Stress Away.

Meer informatie? 

E-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
telefoon: 06 53171756 

 

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)