Online aanbod

Online aanbod

Hieronder vind je het online aanbod van Zing je Eigenwijs. Online cursussen en trainingen zijn ideaal voor jou als je heerlijk vanuit je eigen huis op ontdekkingsreis wil met je mooiste en meest persoonlijke communicatiemiddel: je stem!

Gratis tips en oefeningen via youtube

Vanaf september 2018 zijn we gestart met een uitgebreid gratis aanbod van korte filmpjes met tips en oefeningen via Facebook en in ons Youtube kanaal. Elke maand hebben we een nieuw thema voor onze oefeningen. In al onze meerdaagsen, workshops en curssusen zien,horen en voelen we dat onze werkwijze mensen vrij maakt, zodat de levensenergie en levensvreugde weer gaat stromen.

Gewoon omdat vrije mensen, die op eigen benen durven gaan staan en hun eigen weg durven volgen de wereld een stukje mooier maken, willen we daarmee zoveel mogelijk mensen bereiken.

Onze werkwijze bestaat uit combi van body-awareness, zang- en stemtechniek, ademcoaching en mild ademwerk, en een berg aan oefeningen en methodes om de spreek -en zangstem vrij en weer heel te maken. Met als doel om jouw stem een moeiteloos onderdeel van jouw totale lichaamsexpressie te maken, precies zoals ze is bedoeld.

Abonneer je op ons Youtube kanaal om alle gratis oefeningen te ontvangen en/of like onze Facebookpagina.

 

Online trainingen

Afstemmen op Zelfliefde – echt meer zelfliefde aan je leven toevoegen en van daaruit je leven vormgeven, je stem gebruiken… Ik heb zelf ervaren dat het letterlijk life-changing is en eigenlijk de enige manier om je niet gek te laten maken door alles wat er om je heen gebeurt en wat de buitenwereld van je lijkt te vragen. Ik heb voor iedereen die echt JA zegt tegen meer zelfliefde de online training Afstemmen op Zelfliefde gemaakt – 12 weken lang met filmpjes en oefeningen, op een leuke en speelse manier, aan de slag om meer zelfliefde in je leven te brengen.

Meer informatie over online mogelijkheden bij Zing je Eigenwijs?

Neem gerust contact met me op als je meer wil weten over het online aanbod van Zing je Eigenwijs.

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
tel.: 0653171756 (Monique)

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)