Online aanbod

Online aanbod

Hieronder vind je het online aanbod van Zing je Eigenwijs. Online cursussen en trainingen zijn ideaal voor jou als je heerlijk vanuit je eigen huis op ontdekkingsreis wil met je mooiste communicatiemiddel: je stem!

In de komende maanden zullen verschillende nieuwe trainingen, cursussen en korte introductie- of verdiepingsmodules worden toegevoegd aan het aanbod.

Gratis online mini-challenge Stem & Eigenwaarde

Online aanbod

Van 23 tot en met 29 april vindt weer de gratis mini-challenge Stem & Eigenwaarde plaats. Je bent van harte welkom mee te doen. Ik ga je uitdagen jouw stem nog veel meer vanuit jouw echte waarde te gaan laten klinken – jouw zielsmissie de wereld in te sturen!

Kijk hier voor meer informatie en voor aanmelding.

Online trainingen 

Online training Uit je Hart! – afstemmen op zelfliefde

Vanaf 21 juni 2018 kun je je aanmelden voor de drie maanden durende training Uit je hart! – afstemmen op zelfliefde. Een geweldige en leuke training voor als jij voelt dat er nog wel wat extra’s aan jouw liefde voor jezelf – en voor je stem die graag vanuit eigenwaarde functioneert 😉 – kunt toevoegen. Kijk hier voor meer informatie.

Online Community

Op dit moment zijn we een lidmaatschap aan het onwikkelen van de online community Uit je Hart! – afstemmen op zelfliefde. Hou de website in de gaten voor meer informatie, die in de loop van april beschikbaar komt.

Losse basis-cursussen adem en stem

Als aanvulling op o.a. de online trainingen bij Zing je Eigenwijs, maar ook voor wie gewoon geïnterseerd is in hoe de adem en de stem nou eigenlijk werken, zijn we een aantal korte basiscursussen aan het ontwikkelen over de adem en de zang- en spreekstem.

Hou de website in de gaten voor meer informatie, die in de loop van april beschikbaar komt.

Meer informatie over online mogelijkheden bij Zing je Eigenwijs?

Neem gerust contact met me op als je meer wil weten over het online aanbod van Zing je Eigenwijs.

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
tel.: 0653171756 (Monique)