Online Challenge Vind je Eigenwijs

Online Challenge Vind je Eigenwijs 

 

Online Challenge Vind je Eigenwijs

Van 21 t/m 28 maart 2019 – als de lente weer is begonnen – geven we bij Zing je Eigenwijs weer een GRATIS  online challenge “Vind je Eigen-wijs. 8 dagen lang nemen we je mee met oefeningenfilmpjes via e-mail en met live-uitzendingen in onze Zing je Eigenwijs Community op Facebook in de wereld van stem, adem en lichaamsbewustzijn. Met als doel dat jij meer en meer jouw Eigen-wijs gaat vinden.

Waarom een gratis Online Challenge Vind je Eigenwijs

De reden voor deze gratis online challenge is eigenlijk heel simpel:

Gewoon omdat het zo ontzettend leuk is om mensen te laten ervaren hoeveel meer er mogelijk is met de eigen stem en dat het zoveel makkelijker is dan de meeste mensen denken! Omdat mensen altijd weer verrast zijn door wat ze kunnen met hun stem en het effect wat bewuster de stem gebruiken heeft op de rest van je leven. We kunnen daar pagina’s over schrijven, maar zelf ervaren is veel leuker en je weet dan meteen wat het voor jou persoonlijk kan betekenen. 

Wat houdt de Online Challenge in

Opleiding Holistisch Adem&Stem Coach
Je Eigen-wijs weer hervinden

De meeste mensen gebruiken maar fragmenten van het complete pakket en de onderdelen van het pakket werken niet meer naadloos met elkaar samen. Dat komt omdat zingen en spreken in onze westerse wereld een “hoofd-zaak” zijn gewoorden. We bedenken eerst wat we gaan zeggen of hoe we iets gaan zingen en we raken daarbij de verbinding met ons lichaam – wat zorgt voor jouw emoties, jouw lichaamstaal, je gezichtsuitdrukking, de klankkleur van je stem en nog veel meer – kwijt.

Jouw hele expressie – waarvan je stem een onderdeel is – weer terughalen

Deze verbinding weer terughalen – en dat kan echt iedereen! – zorgt ervoor dat je met charisma en vooral authentiek en moeiteloos gezien en gehoord wordt. Omdat je simpelweg alleen maar hoeft te zijn wie je bent en jouw instrument – het complete pakket aan zelfexpressie – automatisch samenwerkt en dat laat zien en horen.

Het klinkt simpel, maar zo werkt het echt.

En hoewel het simpel is, vraagt het focus en aandacht van jou, een dagelijkse practice in je leven – en niet alleen in een uurtje zangles wat je misschien elke week hebt.  Het vraagt van jou ,dat je je bewust bent van wat je uitdrukt, met je stem, en met alle ondersteunende expressie-onderdelen waarover je beschikt.

In deze 8 dagen gaan we je laten zien hoe je zo’n daily practice met je stem en zelfexpressie opbouwt. 

Jolien & Monique

Ik geef de Challenge samen met lichaamsbewustzijncoach Jolien Dalenberg – we maken samen een prachtige combinatie van de oefeningen die gaan over je adem, je stem en je lichaam. De oefeningen zullen je meer bewust maken van hoe je stem en je zelfexpressie eigenlijk werken. Verder zul je in deze 8 dagen oefeningen leren, die je gemakkelijk in je dagelijks leven kunt integreren, zodat je zelf aan de slag kunt met meer Eigen-wijs in jouw eigen leven.

Je krijgt elke dag van ons een filmpje met oefeningen en tips in je mailbox en in onze Zing je Eigenwijs Community op Facebook kun je – als je dat leuk vindt – delen hoe je de oefeningen ervaart en je kunt je vragen stellen. Een aantal keren tijdens de challenge zullen Jolien en ik daar live al jullie vragen beantwoorden.

Deelname is gratis en aanmelden is simpel

Zoals ik al schreef, ik kan er nog heel veel over schrijven, maar het gaat om jouw persoonlijke ervaring – het gaat tenslotte om jouw unieke expressie. Doe dus mee en ervaar het zelf! 

Jouw unieke expressie

Deelname aan deze Challenge is gratis , deelname aan de Facebook Community ook en aanmelden is simpel: stuur een e-mail naar zingjeeigenwijs@gmail.com met daarin je voor en achternaam, het e-mail adres waarop je de filmpjes wilt ontvangen en de reden waarom het je leuk lijkt om mee te doen.

Dat is alles! Je ontvangt dan van ons tijdig de verdere informatie voor deelname en over de Facebook Community, als je ook online via Facebook wil deelnemen. (Alleen deelnemen via e-mail kan dus ook – je krijgt dan dagelijks een mail met een oefeningenfilmpje en kunt dan zelf met de oefeningen aan de slag).

Zien we je in maart bij de Challenge?

Praktische informatie eerstvolgende Online Challenge

Data:  donderdag 21 maart t/m donderdag 28 maart 2018
Tijd en locatie:  de filmpjes ontvang je in de ochtend en je doet lekker mee bij jou thuis
Kosten:  geen, deelname aan deze Online Challeng is gratis
Aanmelden: door een mail te sturen aan zingjeeigenwijs@gmail.com met daarin je voor en achternaam en de reden waarom je graag mee wil doen

 

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)