Online workshop Zing je Eigenwijs

Online workshop Zing je Eigenwijs Wat al heel lang in de planning stond bij Zing je Eigenwijs werd door de maatregelen rondom het Coronavirus in heel korte tijd werkelijkheid: de online versie van onze populaire kennismakingsworkshop Zing je Eigenwijs.

Online Workshop Zing je Eigenwijs

Online workshop Zing je Eigenwijs

De online workshop Zing je Eigenwijs is een perfecte manier om heel laagdrempelig kennis te maken met onze unieke werkwijze, waarbij niet de regeltjes om “mooi” of “goed” te zingen leidend zijn, maar jouw verlangens en wensen met jouw stem. We helpen je graag met jouw eigen-wijs, en daarvoor hebben we veel expertise en ervaring in huis!

Je stem is wie jij werkelijk bent in klank

losse sessie stemcoachingJouw eigenwijs, je stem die helemaal samenvalt met wie jij als mens bent, je stem die moeiteloos en vanuit verbinding zingt en spreekt, die zorgt dat wat jij graag wil delen met de wereld naar buiten stroomt en je luisteraar raakt! 

Voor veel mensen lijkt dat ver weg. Want we denken vaak dat zingen iets is voor mensen met speciale talenten. Niets is minder waar. 

Iedereen kan (leren) zingen

Zingen is iets wat we allemaal kunnen – in ruim 15 jaar werken met honderden mensen heb ik nog nooit iemand ontmoet die het niet kon leren. Als je kunt spreken, kun je zingen… Wat we vaak voor ogen hebben is “hoe het zou moeten klinken”. En dat zit ons heel erg in de weg als we onszelf gaan laten horen.

We zijn allemaal kwetsbaar en onzeker

Als mensen zijn we allemaal onzeker en kwetsbaar als het er op aankomt om werkelijk onszelf te laten zien en horen. Daardoor passen we allerlei trucjes toe, om die onzekerheid maar niet te hoeven laten zien. Of we zingen bijvoorbeeld maar helemaal niet, dan zeggen we dat het niet voor ons is, dat we het niet leuk vinden… of we gaan onszelf overschreeuwen: doen alsof we wel durven en alsof het ons niet kan schelen.

Maar het verlangen om echt van jezelf te laten horen leeft in ieder mens. Want de wens om gezien EN gehoord te worden als wie we werkelijk zijn en vooral om daarmee goed genoeg te zijn is universeel.

Geef jezelf het cadeau van jouw Eigen-wijs

Je doet jezelf een heel groot plezier om jouw klank-zelf – want je stem is het liefst wie jij echt bent in klank – te onderzoeken, te ontdekken en te leren gebruiken. Zodra je dat doet, ga je merken dat je meer dan goed genoeg bent. Als je op jouw manier gaat spreken en zingen. Dat die manier uniek is, ze maakt jou tot wie je bent, ze maakt je herkenbaar voor anderen.

Don’t die with your music still inside you

Daarom dus eerst die eigenwijs ontdekken – en natuurlijk kun je van daaruit verder gaan met leren over je stem. Wie weet ga je nog wel een opera-aria zingen of een hardrock nummer. Maar, als je eerst je eigen-wijs ontdekt, zul je merken dat je het vanuit je zelf gaat doen. Dat je gaat creëren in plaats van nadoen.

Ik kan er uren over praten – en dat doe ik graag in webinars of lezingen 😉 – maar het is nog veel krachtiger als jij het zelf gaat ervaren.

In de online workshop Zing je Eigenwijs krijg je die kans! 

Hoe gaat dat online een workshop volgen?

We werken via het platform Zoom in kleine groepen. Je krijgt, na aanmelding, van ons een link toegestuurd die je op de tijd van de workshop gebruikt. Je hoeft zelf Zoom niet te downloaden. Het enige wat je nodig hebt is een computer of laptop – tablet kan ook, maar is door het kleiner scherm vaak minder handig bij een workshop – en een hoofdtelefoontje – dat kan een heel simpel exemplaar zijn, gewoon zo’n koptelefoontje waar je mee kunt bellen, met microfoontje, doet het prima.

Op de afgesproken tijd verschijnen we allemaal online in de Zoom-classroom en kan de workshop beginnen. We gaan samen zingen, en je gaat solo zingen (als je dat wil). Verder gaan wij heel veel leuke inzingoefeningen geven, tips over de stem en over zingen. Jolien zal een fijne body-awareness sessie verzorgen, waardoor we allemaal in ons lijf landen – je lichaam IS je instrument – en onze adem goed gaan ervaren.

Voor je het weet zijn 2,5 uur zingen en bezig zijn met de stem in kleinere groepjes al weer voorbij… en misschien wil je wel nooit meer anders 😉

Online workshop Zing je Eigenwijs proberen?

Ga jij het proberen? Een online workshop Zing je Eigenwijs? Superleuk – we ontmoeten je heel graag met jouw eigenwijs!

Je vindt hieronder de praktische informatie en je kunt je aanmelden voor een workshop per e-mail.

Praktische informatie Workshop Zing je Eigenwijs

Data  en tijd eerstvolgende workshops:
dinsdag 31 maart, 18.30 – 21.00 uur
maandag 13 april, 10.30 – 12.00 uur
zaterdag 18 april, 14.00 – 16.30 uur
Locatie: via Zoom, dus lekker bij jou thuis
Aantal deelnemers: maximaal 6 per workshop
Kosten deelname: € 50 per persoon per workshop (inclusief 21% BTW)
Je ontvangt voorafgaand aan de workshop een bevestiging en een factuur voor deelname.

Aanmelden en meer informatie:

Je kunt je aanmelden – of je vragen stellen – door een e-mail te sturen:

zingjeeigenwijs@gmail.com
tel.: 06 53171756 (Monique)

Be a voice not an echo (Albert Einstein)