Opleiding en training

Opleiding en training

Opleiding en Training
Z

Zing je Eigenwijs biedt ook een opleiding en een aantal trainingen voor professionals, ondernemers en bedrijven en voor mensen die ondersteuning en verdieping voelen in het naar buiten brengen van hun eigen verhaal op een ontspannen en authentieke manier, zoals bijvoorbeeld zelfstandig ondernemers.

Jaartraining Podium voor jouw Eigenwijs

Werken met de eigen stem en de adem is een proces, een waardevol proces, maar ook een weg waar veel bij komt kijken en waar veel ervaring, kennis en oefening  en toewijding voor nodig is. De stem geeft ongelofelijk veel informatie, want de stem liegt niet. Daarnaast is werken met de stem voor veel mensen vaak de laatste stap in een proces van “werken aan zichzelf”. Het innerlijk werk is gedaan, en hoe komt het nu naar buiten? Dat is vaak nog niet zo eenvoudig. Vanaf september 2019 biedt Zing je Eigenwijs hiervoor een jaartraject aan.

In het jaartraject Podium voor jouw Eigenwijs ga je in een kleine groep  met maximaal 8 deelnemers 10 maanden lang maandelijks een ochtend aan de slag met je eigen stem, je lichaam en de adem. Het doel is om aan het einde van het jaartraject, waarin je veel ondersteuning en bekrachtiging van de groep zult ervaren en veel inspiratie en goede tips van lichaamsbewustzijnscoach Jolien en van mijzelf zult krijgen.  Aan het einde van de 10 maanden ben je in staat een presentatie van 20 minuten te geven op een podium met Jouw Eigenwijs. En je gaat zelf bepalen hoe dat er uit gaat zien: het kan een presentatie voor je bedrijf zijn bijvoorbeeld, een persoonlijk verhaal wat je met ons wilt delen, een oefening voor een Ted-Talk, maar ook een klein concertje van 20 minuten.

Meer informatie over dit jaartraject volgt in het voorjaar van 2019.  Je kunt je aanmelden voor de inspiratiemails van Zing je Eigenwijs als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Opleiding tot Holistisch Adem- en Stemcoach

De opleiding tot Holisitsch Adem- & Stemcoach is er voor professionals die al werken met mensen in hun eigen vakgebied, bijvoorbeeld als yogadocent, of als therapeut of coach. In deze opleiding leer je je eigen stem verder kennen en belichamen en leer je haar inzetten in je werk met mensen. Daarnaast word je opgeleid om met de stem en de adem te werken met je eigen klanten. Dat kan op verschillende manieren, met zingen en met spreken, met klank- en stemewerk of met ademwerk, maar ook met helingsoefeningen met de stem. In deze opleiding die in een kleine groep plaatsvindt en uit twee delen bestaat, een basis-opleiding en een vervolgopleiding (Diploma tot Holistisch Adem- & Stemcoach), leer je op welke manier jij het werken met de adem en de stem kunt inzetten op jouw eigen vakgebied.

Meer informatie over de basis-opleiding en de vervolgopleiding tot Holistisch Adem- en Stemcoach volgt in het voorjaar van 2019. Je kunt je aanmelden voor de inspiratiemails van Zing je Eigenwijs als je op de hoogte wilt blijven.

Teambuildingsworkshops voor teams en afdelingen

 

Teambuildingsworkshop: leerzaam, verbindend en leuk!

Bij bedrijven en andere teams geeft Zing je Eigenwijs regelmatig Teambuildingsworkshops. De stem is een instrument wat voor veel mensen spannend voelt, of dat nou met spreken of zingen is, en heel veel van iemand laat horen. De stem brengt kwaliteiten aan het licht die iemand heeft, maar laat ook zien en horen waar nog verbeterpunten liggen. Muziek en zingen worden gebruikt als metafoor voor de werksituatie: wie is een dirigent en wie is een koorzanger bijvoorbeeld? Ze zijn allebei even belangrijk, het is wel interessant te weten waar jij het beste functioneert binnen jouw team. Wie is goed in staat te verbinden en wie werkt het beste solistisch? Muziek maken met de eigen stem brengt daarover veel in beeld. En niet onbelangrijk: het is ontzettend leuk om een dag met je collega’s te werken aan iets totaal anders! Je ziet en hoort elkaar op een onverwachte manier en zingen werkt automatisch heel verbindend en bevrijdend. Er komen nieuwe en onverwachte creatieve ideeën naar boven.

Meer informatie? 

Ben je geïnteresseerd in een van de trainingen of opleidingen van Zing je Eigenwijs? Neem gerust contact met me op:

tel.: 06 – 53171756
e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

 

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)