Privé-zangles Zing je Eigenwijs

Privé-zangles Zing je Eigenwijs

Heel beperkt heb ik op dit moment nog ruimte voor privé-zangles trajecten.

Ik kan er heel veel over schrijven, maar zelf ervaren werkt veel krachtiger en laat ook zien of wij het beste in elkaar naar boven halen in de zanglessen – zodat jouw stem krijgt wat voor haar het allerbeste is!

Als je interesse hebt is het handig om even contact op te nemen, zodat we een losse les kunnen afspreken ter kennismaking om van daaruit te bekijken of privé-les een goed traject voor je is of misschien zingen in een kleine groep.

Een losse intake-sessie/privé-zangles duurt ongeveer een uur en kost € 75,– (inclusief 21% BTW).

In trajectvorm duren de lessen 45 minuten en kosten € 56,25 per les.

Mail me om de mogelijkheden te overleggen- heel vaak blijkt het toch precies te passen 😉

zingjeeigenwijs@gmail.com

Eén-op-één traject zangcoaching

Ben jij een zanger(es) die al echt van alles heeft geprobeerd op het gebied van stem, maar blijf je toch nog angst voelen om te zingen, veel spanning in je lijf, problemen met je ademhaling of andere problemen, waardoor je niet vanuit vrijheid en vanuit je hart kunt zingen?  Door mijn niet-technische, maar holisitische manier van werken met de stem, waarbij we helemaal teruggaan naar de basis van de expressie en je natuurlijke ademhaling,  komt er vaak een andere en veel gemakkelijkere  ingang naar het zingen.

privé-zangles Zing je Eigenwijs
Zangles volwassenen

We kijken naar jou als hele persoon, met alles wat je bij je draagt, je gevoelens en emoties, je overtuigingen en je fysieke bouw en mogelijkheden en niet alleen naar wie je bent als je zingt. Zodra je contact kunt maken met jouw authentieke wens tot expressie via het zingen, verandert alles. Dan wordt het geen kunstje meer, maar kun je de Zangles bij Zing je Eigenwijskunst van jouw eigen, unieke expressie gaan ontwikkelen.

Voel je een ja, als je dat leest? Dan resoneert mijn werkwijze  vermoedelijk op een diep niveau met jou èn je zangstem. Kijk voor meer informatie bij het één-op-één traject zangcoaching.

 

 

Voel je een ja bij het lezen van mijn eigen-wijze aanpak? 

Kijk dan bij één-op-één zangcoaching hoe het in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden voor jou zijn.

Be a voice not an echo (Albert Einstein)