Rock your star

Rock your Star

Rock your StarHeel veel vrouwen hebben een wens, een verlangen om iets met de stem, iets met zingen te doen… Verlangens zijn er niet voor niks, dus daar wil je graag gehoor aan geven.

Dus ga je naar zangles, dus ga je leren hoe je moet zingen… toch? Zo heb ik het zelf gedaan in elk geval en ik heb het in de afgelopen 20 jaar bij heel veel van mijn leerlingen gezien, dat ze het zo dachten te moeten doen. 

Maar als ik heel eerlijk ben, dan zag ik bij elk van hen, en voelde ik ook bij mezelf altijd een veel dieper verlangen dan “mooi willen leren zingen”.

Er zat een diepgeworteld en heel authentiek verlangen onder om helemaal te mogen zijn, gezien, gehoord en geliefd te worden zoals je bent… Juist met de stem kun je daar vanuit je tenen expressie aan geven, in vrijheid, in schoonheid (ook een heel authentiek verlangen!), in authentiek zijn… 

Prachtig en dát verlangen is een heel diep verlangen. Een zielsverlangen… 

Een verlangen om jezelf te mogen zijn. Goed genoeg te zijn, precies zoals jij bent. Goed genoeg, mooi genoeg, bijzonder genoeg om gezien, gehoord en geliefd te worden… 

Zingen is precies om die reden een prachtige tool in de mooie reis om jezelf, je ZELF, van binnen uit naar buiten toe zichtbaar en hoorbaar te maken. 

Alleen gaat dat niet werken, als jij daarvoor wéér volgens de regeltjes van anderen – of van mij als zangeres/zangcoach gaat werken. 

Daarom heb ik iets heel anders bedacht, wat in de praktijk veel beter blijkt te werken om jouw verlangen om jezelf te mogen laten horen veel beter vervult!

We gaan met zingen jouw authentieke zelfexpressie een podium geven

Zelf-expressie is namelijk eigenlijk iets wat niemand jou kan leren. Al kan ik en ga ik je natuurlijk wel helpen om het unieke en bijzondere aan jouw zelf-expressie terug te vinden,met liefde te gaan omarmen en ervan te gaan genieten.

Het doel van het Rock your Star  traject is helemaal daar op gericht – dat jij een lied helemaal gaat uitwerken, met alle aspecten die daarbij komen kijken, op jouw unieke manier. Vanuit jouw verlangen…  vanuit de Ster die jij van binnen gewoon al bent!

Spannend he? En ook heel tof, want waar doe je dat nou? 

Ik weet inmiddels uit ervaring met het werken met een aantal prachtige, dappere klanten aan dit traject, wat een impact het maakt. Op jouw dagelijkse jij, op jouw dagelijks leven… Het zal effect hebben op alles wat je van jezelf gaat laten zien en horen, omdat je na dit traject wéét hoe het voelt om JIJ te zijn, als je van jezelf laat zien en horen.

Hoe ziet een Rock your Star programma er uit? 

In een kort traject van 6 korte wekelijkse of tweewekelijkse sessies ga je zelf een nummer uitkiezen wat je graag wilt zingen, liefst zo’n nummer wat je heel diep raakt en wat je altijd (stiekem?) al wel wilde zingen, maar waarvan je dacht dat het “out of your league” was. Te moeilijk, niet de juiste stijl voor je stem, te spannend…

We beginnen met jouw ideale podium sessie. In een krachtige visualisatie gaan we samen kijken wie dat is, die vrouw in jou, die zich volledig vrij en happy voelt om alles van zichzelf te geven. Wat zingt ze, hoe zingt ze, hoe beweegt ze, hoe kijkt ze, wat zegt ze, hoe kleedt ze zich, hoe danst ze, wáár doet ze dat? Hoe ziet haar podium er uit? Wat bevindt het zich? In welk licht sta je… Wie is jouw publiek en wat breng je voor hen mee? 

Dit is een heel krachtige start van het traject – omdat het je laat zien en ervaren dat er zoveel meer mogelijk is, dan jouw denkende brein je weet te vertellen. Dat zit namelijk nog met allerlei overtuigingen, dat jouw lied, jouw zingen aan van alles moet voldoen om goed genoeg te zijn. Op jouw ideale podium is jouw lied perfect! En dat brengt een heel diep gevoel van: ik en goed genoeg. Ik heb iets bijzonders te brengen. Ik heb iets te melden… 

Jij hebt van te voren al een keuze gemaakt voor 3 nummers die je mogelijk zou willen zingen – na de spiegelsessies kiezen we definitief het nummer wat het gaat worden.

In de 5 sessies daarna, gaan we samen het nummer helemaal uitwerken – zodat het helemaal jouw nummer wordt. We werken aan: je zang, je stijl, je presentatie, je uiterlijk, je contact met jezelf en je “doe-alsof-publiek”

We gaan dus werken aan een complete performance van je nummer. Niet met een optreden voor publiek als doel – dat mág natuurlijk altijd als je dat zou willen, maar de ervaring leert, dat we als dat het doel is juist weer in de “je-best-doen-voor-anderen-valkuil” belanden. Een valkuil die KILLING is als het om authentieke zelfexpressie gaat. Want je gaat weer proberen te voldoen aan waar jij denkt aan te moeten voldoen…

Je doet het dus helemaal voor jezelf… omdat het leuk is en bijzonder, echt een cadeau voor jezelf, en omdat het je diep zal laten ervaren hoe bijzonder en uniek jij bent. Je zult je daarna zelfverzekerder voelen, meer van jezelf durven laten zien en horen en je vrijer voelen in je lichaam… je zult je leven meer zien als het ideale podium dat jouw eigen-wijsheid je in het programma heeft laten zien.

De band met jouw unieke expressie terugvinden is life-changing!

En hoe leuk het ook is allemaal om te doen – dat laatste gaat heel veel verder dan alleen het nummer wat je hebt gekozen… alhoewel je zult merken, dat het ongelofelijk, waanzinnig, geweldig is als jij merkt dat je echt een heel nummer volledig op jouw manier kunt performen! En dat kun je… dat weet ik na 20 jaar zangles en podiumklassen geven èn mijn eigen podium- en theaterverleden 100% zeker.

Als je de band met jouw unieke zelfexpressie weer terugvindt, ga je anders naar je leven kijken. Dan ga je merken dat je nog  behoorlijk vaak goedkeuring zoekt in de buitenwereld, en je afvragen of dat eigenlijk wel nodig is. Dus ga je onderzoeken wat er gebeurt, als jij jouw leven meer op jouw voorwaarden gaat leven…

En wat er dan gebeurt? Dan ga je stap voor stap weer echt LEVEN… in plaats van de dagen doorbrengen met dingen die zich aandienen en die je nou eenmaal “moet” doen.

Dan hervindt je de verwondering, die je als klein meisje had… dat je niet je best deed om het goed te doen, maar je gewoon alleen maar afvroeg of het niet leuk zou zijn als jij iets deed… op jouw manier. En ja: dat wás leuk! Heel erg leuk zelfs…

Want het gaf jou een goed GEVOEL… En dat is waar alles begint. Want als jij een goed gevoel hebt bij wat je doet, dan geeft het ook een goed gevoel om naar jou te kijken en te luisteren.

Dus als je jezelf dat GEVOEL durft te gunnen, dan zul je je herinneren hoe dat was, toen je nog klein was en niet altijd naar je omgeving keek voor goedkeuring of advies.

Echt zelfvertrouwen: jouw “je-ne-sais-quoi”

En dat is wat we zelfvertrouwen noemen… weet je wel, dat diepe, prachtige zelfvertrouwen wat sommige vrouwen al uitstralen van een afstand? Die vrouwen die niet per se de mooiste of de meest bijzondere vrouwen zijn, en toch… Ja, precies… die dat “je ne sais quois” hebben. Dat is niets anders dan dat ze afgestemd zijn op hun innerlijke creativiteit en daar zelfexpressie aan geven. Mooier kun je niet worden, niet als vrouw, niet als mens en niet als performer.

Terug naar zingen dus: dat éne nummer kan daarmee wel eens jouw magische sleutel zijn naar jouw unieke zelfexpressie.

Zelfexpressie, zoals echt niemand anders die heeft… jouw unieke creativiteit, hoe bijzonder is dat? Jouw “je-ne-sais-quois”. Mijn hart gaat zingen, elke keer als ik iemand zie en hoor, die die enorme schat in zichzelf weer terugvindt. Het is life-changing!

En ik wens dat ook zo enorm voor jou. En  daarom nodig ik je met heel mijn hart uit met mij een Soul to Singing traject te doen.

Het Rock your Star traject

Het Rock your Star traject is een één-op-één programma van 6 wekelijkse online sessies met mij. De sessies duren ongeveer 45 minuten. 

Voor elke sessie krijg je een aantal huiswerkvragen om het thema van de komende sessie zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden. Ook krijg je telkens de visualisatie van de vorige sessie, zodat je die thuis nog een aantal keren kunt doen – dat versterkt enorm de impact van het traject, dus heel erg aan te raden!

Je hebt geen zang-ervaring nodig voor dit traject – nieuwsgierigheid en een beetje uit je comfortzone durven is genoeg. Een verlangen naar iets met zingen, of iets met je stem is ook belangrijk… je hoeft niet te weten wat of hoe, precies dát gaat dit programma je laten zien en ervaren. 

De kosten voor dit 6-weken traject zijn € 510,00  (inclusief 21% BTW) en inclusief de visualisaties en opdrachten. 

 Je krijgt een factuur van me voorafgaand aan het traject en we plannen samen de 6 sessies in – het is belangrijk dat er niet meer dan 3 maanden tussen de start en het einde van het traject zit. Als er teveel tijd tussen de sessies zit, moet je telkens weer “opnieuw opstarten” en ik wil  graag voor je dat je kunt opbouwen en groeien.

Ready to Rock your Star? 

Als je dat voelt, dan ben je van harte welkom om dit traject met me aan te gaan – het is een bijzondere reis, een ervaring die je leven zal veranderen… op een positieve manier!

Laten we eerst even verder kennismaken – het is belangrijk dat we voelen dat we een goede match zijn, het gaat om iets heel kostbaars van jou en dat wil ik heel graag eren door het allerbeste van mezelf te kunnen geven en ik wil voor jou graag, dat je je helemaal veilig en vrij voelt om jouw expressie in al haar aspecten te onderzoeken!

Je mag me een mailtje sturen waarin je me laat weten dat je graag dit traject wil volgen – dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op: zingjeeigenwijs@gmail.com

Of maak hieronder rechtstreeks een afspraak met me voor een gratis online kennismakingssessie – vermeld bij de vragen even dat je het graag over dit traject wil hebben! Ik ben heel benieuwd naar jouw Inner Artist! 

Of mail me voor meer informatie of om je vragen te stellen – ik beantwoord je mail zo snel ik kan.

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

Levenservaring die klinkt!