Snelle Stemtips – gratis mini-cursus

Snelle Stemtips – gratis mini-cursus

Vanaf zaterdag 13 april 2019 deel ik 12 weken lang elke zaterdag een kort filmpje van ongeveer 2-3 minuten met daarin één of meerdere van mijn eigen stemtips. Zodat jij jouw stem een klein beetje extra zorg en aandacht kunt geven – ze zal je dankbaar zijn en je er royaal voor belonen.

Hieronder vind je de stemtips die al zijn gepubliceerd – ze zullen de komende weken worden aangevuld met de resterende filmpjes uit de cursus. Ik hoop dat je ze met net zoveel plezier zult bekijken en de vele tips er uit zult gebruiken, als ik heb gehad om ze voor je te maken!

Introductie Snelle Stemtips:

Snelle Stemtip nr. 1:

Snelle Stemtip nr. 2: 

Snelle Stemtip nr. 3: 

Snelle Stemtip nr. 4: 

Snelle Stemtip nr. 5:

Snelle Stemtip nr. 6:

Snelle Stemtip nr. 7:

Snelle Stemtip nr. 8:

Snelle Stemtip nr. 9: 

Snelle Stemtip nr. 10: 

Snelle Stemtip nr. 11: 

 

Wil je graag me me werken aan jouw stem? Kijk dan hier voor meer informatie en/of om een afspraak te maken.

 

 

Snelle Stemtips

Be a voice not an echo (Albert Einstein)