Soul to Singing

Soul to Singing 

Als je de roep voelt om “iets” met zingen te doen,  en dat is voor heel veel vrouwen zo – dan wil je daar natuurlijk gehoor aan geven! En dan?

Dan ga je naar zangles, dan ga je leren hoe je moet zingen… toch? Zo heb ik het zelf gedaan in elk geval en ik heb het in de afgelopen 20 jaar bij heel veel van mijn leerlingen gezien.

Maar als ik heel eerlijk ben, dan zag ik bij elk van hen, en voelde ik ook bij mezelf altijd een veel dieper verlangen dan “mooi willen leren zingen”.

Een verlangen naar zelfexpressie… een verlangen naar helemaal mooi geweldig en grandioos  zijn als jezelf! En weet je wat: dat bén je! Als je maar terug durft naar het vertrouwen wat je als kind daarin had… dat je gewoon heel erg leuk en heel erg bijzonder bent!

Je zelf-expressie weer terugvinden 

Zelf-expressie is eigenlijk ook iets wat niemand jou kan leren. Maar ik kan je wel helpen om het unieke en bijzondere aan jouw zelf-expressie terug te vinden en weer te gaan omarmen en ervan te gaan genieten.

En dát is wat ik heel graag voor je wil met dit korte één-op-één traject Soul to Sassy Singing: dat jij jouw zelf-expressie, het unieke en bijzondere daarvan, weer gaat waarderen en er vertrouwen in krijgt.

Want het is echt zo: niemand kan zo goed en bijzonder JIJ zijn als JIJ.

Hoe ziet een Soul to Singing traject er uit?

In een kort traject van 6 korte wekelijkse sessies ga je zelf een nummer uitkiezen wat je graag wilt zingen, liefst zo’n nummer wat je heel diep raakt en wat je altijd (stiekem?) al wel wilde zingen, maar waarvan je dacht dat het “out of your league” was. Te moeilijk, niet de juiste stijl voor je stem, te spannend…

We beginnen met een spiegel-sessie… we gaan kijken wie dat is, die vrouw in jou, die zich volledig vrij en happy voelt om alles van zichzelf te geven. Wat zingt ze, hoe zingt ze, hoe beweegt ze, hoe kijkt ze, wat zegt ze, hoe kleedt ze zich, hoe danst ze, wáár doet ze dat?

Jij hebt van te voren al een keuze gemaakt voor 3 nummers die je mogelijk zou willen zingen – na de spiegelsessies kiezen we definitief het nummer wat het gaat worden.

In de 5 sessies daarna, gaan we samen het nummer helemaal uitwerken – zodat het helemaal jouw nummer wordt. We werken aan: je zang, je stijl, je presentatie, je uiterlijk, je contact met jezelf en je “doe-alsof-publiek”

We gaan dus werken aan een complete performance van je nummer. Niet met een optreden voor publiek als doel – dat mág natuurlijk altijd als je dat zou willen, maar de ervaring leert, dat we als dat het doel is juist weer in de “je-best-doen-voor-anderen-valkuil” belanden. Een valkuil die KILLING is als het om authentieke zelfexpressie gaat. Want je gaat weer proberen te voldoen aan waar jij denkt aan te moeten voldoen…

Je doet het dus helemaal voor jezelf… omdat het leuk is en bijzonder, echt een cadeau voor jezelf, en omdat het een geweldige manier is om jouw zelfexpressie te verkennen, te laten groeien en er blij mee en trots op te worden.

De band met jouw unieke expressie terugvinden is life-changing!

En hoe leuk het ook is allemaal om te doen – dat laatste gaat heel veel verder dan alleen het nummer wat je hebt gekozen… alhoewel je zult merken, dat het ongelofelijk, waanzinnig, geweldig is als jij merkt dat je echt een heel nummer volledig op jouw manier kunt performen! En dat kun je… dat weet ik na 20 jaar zangles en podiumklassen geven èn mijn eigen podium- en theaterverleden 100% zeker.

Als je de band met jouw unieke zelfexpressie weer terugvindt, ga je anders naar je leven kijken. Dan ga je merken dat je nog  behoorlijk vaak goedkeuring zoekt in de buitenwereld, en je afvragen of dat eigenlijk wel nodig is. Dus ga je onderzoeken wat er gebeurt, als jij jouw leven meer op jouw voorwaarden gaat leven…

En wat er dan gebeurt? Dan ga je stap voor stap weer echt LEVEN… in plaats van de dagen doorbrengen met dingen die zich aandienen en die je nou eenmaal “moet” doen.

Dan hervindt je de verwondering, die je als klein meisje had… dat je niet je best deed om het goed te doen, maar je gewoon alleen maar afvroeg of het niet leuk zou zijn als jij iets deed… op jouw manier. En ja: dat wás leuk! Heel erg leuk zelfs…

Want het gaf jou een goed GEVOEL… En dat is waar alles begint. Want als jij een goed gevoel hebt bij wat je doet, dan geeft het ook een goed gevoel om naar jou te kijken en te luisteren.

Dus als je jezelf dat GEVOEL durft te gunnen, dan zul je je herinneren hoe dat was, toen je nog klein was en niet altijd naar je omgeving keek voor goedkeuring of advies.

Echt zelfvertrouwen: jouw “je-ne-sais-quoi”

En dat is wat we zelfvertrouwen noemen… weet je wel, dat diepe, prachtige zelfvertrouwen wat sommige vrouwen al uitstralen van een afstand? Die vrouwen die niet per se de mooiste of de meest bijzondere vrouwen zijn, en toch… Ja, precies… die dat “je ne sais quois” hebben. Dat is niets anders dan dat ze afgestemd zijn op hun innerlijke creativiteit en daar zelfexpressie aan geven. Mooier kun je niet worden, niet als vrouw, niet als mens en niet als performer.

Terug naar zingen dus: dat éne nummer kan daarmee wel eens jouw magische sleutel zijn naar jouw unieke zelfexpressie.

Zelfexpressie, zoals echt niemand anders die heeft… jouw unieke creativiteit, hoe bijzonder is dat? Jouw “je-ne-sais-quois”. Mijn hart gaat zingen, elke keer als ik iemand zie en hoor, die die enorme schat in zichzelf weer terugvindt. Het is life-changing!

En ik wens dat ook zo enorm voor jou. En  daarom nodig ik je met heel mijn hart uit met mij een Soul to Singing traject te doen.

Pilot-sessies Soul to Singing: een plek voor jou?

Voor 6 dames – wie het eerst komt het eerst maalt 😉  – biedt ik dit traject din mei en juni aan als online pilot, en voor een  gereduceerd-tarief van       € 388,– (inlcusief BTW)*) voor 6 sessies van 45 minuten . Ik help jou een geweldige performance ervaring te hebben met je lied, jij helpt mij om de  gloednieuwe trajecten bij Soul to Sassy vorm te geven en met een  review met foto aan het einde van je traject. Goede deal?

*)(De normale prijs voor dit traject is € 555 (inclusief 21% BTW))

Je krijgt een factuur van me voorafgaand aan het traject en we plannen samen de 6 sessies in – het is belangrijk dat er niet meer dan 2 maanden tussen de start en het einde van het traject zit. Als er teveel tijd tussen de sessies zit, moet je telkens weer “opnieuw opstarten” en ik wil  graag voor je dat je kunt opbouwen en groeien.

YES! This is me!

Als je dat voelt, dan  kun je je hieronder aanmelden voor één van de 6 pilot-plekken voor het Soul to Singing traject – nogmaals, vol is vol!

Stuur me een mailtje, met daarin je volledige naam en de reden waarom jij deze pilot graag met mij wil doen.

Ik neem dan zo gauw mogelijk weer contact me jou op. 

Ik behandel de aanmeldingen in volgorde van binnenkomst. En je bent pas van je plekje verzekerd na betaling van de factuur. 

Wil je eerst graag nog wat meer weten? Stuur me ook dan gerust even een mailtje sturen met je vragen. 

Mailen kan via zingjeeigenwijs@gmail.com

Ik kijk naar jou en jouw Inner Artist uit!