Stem & Eigen-Waarde

Stem & Eigen-Waarde

Een gratis mini-challenge:  Stem&Eigen-Waarde. Van 8 t/m 12 oktober  2018 kun je weer gratis deelnemen aan deze bijzondere online mini-challenge die je verrast zal doen staan over de mogelijkheden van je eigen stem als je haar vanuit echte eigen-waarde gaat gebruiken.

Een heleboel vrouwen gingen je al voor en waren verrast door de kracht van hun eigen stem, wanneer ze die vanuit verbinding gingen gebruiken.

Wat is de mini-challenge Stem&Eigen-Waarde

Het is een echte challenge, omdat ik je uit wil dagen en uit wil nodigen eens op een heel andere manier naar je stem te gaan kijken en luisteren!

Het is een challenge die je gaat helpen meer je hart te volgen en vanuit eigenwaarde, vanuit zelfliefde, te spreken en te zingenZodat het veel gemakkelijker wordt om jouw plek in te nemen, de plek die speciaal voor jou bedoeld is, in deze wereld. Zodat je stem kunt geven aan wie je bent en wat je hier te doen hebt – zonder stress, zonder verontschuldiging… 

Het is een mini-challenge van 5 dagen, waarbij je 5 dagen lang, van 8 t/m 12 oktober 2018 van mij dagelijks een kort filmpje krijgt met een elke dag een korte opdrachten die gaat over het gebruik van jouw stem en je eigen-waarde.

Het is een gratis challenge waar iedereen die nieuwsgierig is naar (een andere manier van kijken naar) de eigen stem en iedereen die voelt dat er nog wel wat zelfliefde en eigen-waarde bij mag, aan mee mag doen. Je zult verrast worden door de mogelijkheden van jouw eigen stem: ze is zoveel rijker, mooier, rakender, stralender en vooral zoveel meer jij als je haar vanuit echte eigen-waarde gaat gebruiken. Als je haar vanuit eigen-waarde gaat belichamen!

Het is een gratis challenge omdat ik ongelofelijk veel plezier beleef aan het delen van mijn kennis en ervaring over het werken met stem als middel tot persoonlijk groei, zelfliefde en verbinding met anderen. Ik word er gewoon heel blij van als zoveel mogelijk vrouwen op die manier hun prachtige stem gaan zien en inzetten in hun levens. Omdat ik geloof dat het in deze tijd ontzettend belangrijk is dat wij onze stem laten horen – onze WARE stem, bedoel ik. De stem, waarmee wij waarde toevoegen aan de wereld – want ze, en wij allemaal, hebben het hard nodig.

Het is een challenge die plaatsvindt online – voor een groot deel op Facebook, hiervoor zal ik een besloten Facebook groep openen, waarin je de andere deelnemers kunt ontmoeten en elkaar kunt ondersteunen en aanmoedigen.

Het is een challenge die je ook per mail kunt volgen. Ben je niet zo’n fan van Facebook? Dan kun je ook meedoen via e-mail. Je krijgt dan elke dag van de 5-daagse de filmpjes van mij in je mailbox en kunt er gewoon zelfstandig thuis mee aan de slag (al mis je op die manier de waardevolle live-uitzendingen die ik gedurende de week 3 keer op Facebook geef en waar je je vragen kunt stellen).

Het is een challenge waarvan jij zelf grotendeels de waarde bepaalt: wat je er in steekt aan tijd, energie en nieuwsgierigheid, krijg je ook terug. Natuurlijk deel ik met liefde mijn kennis en ervaring over de stem vanuit eigenwaarde met je en zal ik je aanmoedigen er zelf mee aan de slag te gaan!

Jouw unieke stem – net zo uniek als jij zelf!

Tekst en foto: Lisette Tielle, deelneemster diverse cursussen en privé sessies met adem en stem

Jouw stem het is je mooiste en meest persoonlijke communicatiemiddel. Je stem, die je voorturend gebruikt op het podium van jouw leven, want of je nou met één persoon communiceert of voor een groep van 2000 mensen, het is “spreken in het openbaar” wat je doet.

De meeste mensen, vooral vrouwen, spreken en zingen vanuit aangeleerde patronen. Je kreeg al jong te horen hoe je je – ook qua stemgeluid bijvoorbeeld – hoorde te gedragen. Of je wel of niet mee mocht zingen, of je te hard of juist te zacht praatte, te veel of te weinig woorden gebruikte. Daardoor ben je je al heel snel, vanaf het moment dat je ging praten, gaan aanpassen met jouw stemgebruik – hoe kon je ook anders, want niemand leerde je je stem vanuit je eigen-waarde te gebruiken. Je bent gaan geloven dat die sociaal geaccepteerde stem jouw stem is.

Maar ze is zoveel meer dan dat! Dat wil je toch ontdekken? 

Het is prachtig en heel bijzonder om op onderzoek uit te gaan hoe jouw unieke stem klinkt, hoe ze voelt en wat ze teweeg brengt bij anderen. En te gaan ervaren, letterlijk aan den lijve, hoe zeer je durft te communiceren vanuit echte Eigen-Waarde. Dan ga je je stem weer echt belichamen en wordt ze samen met jouw hele lichaam het prachtige expressie instrument waarvoor ze is bedoeld!

Jouw unieke en bijzondere stemgeluid komt naar buiten, als het vanuit echte eigenwaarde, zelfwaardering en zelfliefde door jou wordt uigenodigd.

Wat is dat eigenlijk eigen-waarde? 

Jouw eigen-waarde is bijzonder en belangrijk

Wat is dat eigenlijk, jouw eigen-waarde? Veel mensen hebben geleerd zichzelf neer te zetten in de wereld – want je mag vooral niet laten merken dat je kwetsbaar bent, dat je het niet weet, dat je je nerveus of zelfs eenzaam voelt.

Hoe jammer is dat? Dat de buitenwereld eigenlijk al van jongs af aan bepaalt wat jouw waarde is? Geen wonder dat we ons best blijven doen om aan alle eisen, die we voelen dat aan ons gesteld worden, te blijven voldoen. En dat het nooit goed genoeg is, want de één wil meer, de ander juist minder van jou, hoger, lager, harder, zachter…

Pas als je naar jouw echte waarde gaat kijken en luisteren – jouw eigen-waarde – en die steeds meer durft te gaan voelen en in de wereld durft te gaan zetten, wordt het rustiger in je hoofd en na verloop van tijd ook in je leven.

Jouw waarde, jouw eigen-waarde, dat is jouw unieke bijdrage aan deze wereld: precies datgene vaak, wat jij van jezelf zo ongelofelijk gewoon vindt, of zelfs een beetje gek, wat voor anderen van grote waarde is. Eigenwaarde is wat jou JIJ maakt.

En we hebben jou hard nodig in de wereld! Omdat jij jij bent. Sterker nog: we hebben nodig dat jij STEM geeft aan wie jij bent…

Op zoek naar ware jouw stem vanuit eigen-waarde

Dat is wat we in deze 5-daagse minichallenge gaan doen! Je hoeft niets anders te doen dan je via e-mail aan te melden: zingjeeigenwijs@gmail.com

Je komt dan op de verzendlijst voor de informatie te staan – waarin ik ook de link naar de besloten Facebookgroep zal delen – en ontvangt vanaf 8 oktober 5 dagen lang de filmpjes met opdrachten in je mailbox.

Je kunt je ook alvast aanmelden in het evenement op Facebook (* let op: je aanmelding voor de challenge is pas geldig als je je per e-mail hebt aangemeld! Alleen op “gaan” zetten op Facebook is dus niet voldoende, omdat je alle informatie en de filmpjes voor de challenge per mail ontvangt). Hier vind je de link naar het Facebook Event van de mini-challenge Stem & Eigenwaarde.

Doe je mee om onze wereld een stukje mooier te maken door jouw ware stem weer te gaan belichamen en jouw eigen-waarde de wereld in te sturen? 

Praktische informatie mini-challenge Stem&Eigen-Waarde

Data: maandag 8 t/m vrijdag 12 oktober 2018
Waar: bij jou thuis, via mail of via Facebook
Aanmelden: email naar zingjeeigenwijs@gmail.com
Kosten: gratis

Meer informatie en aanmelden:

mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
telefoon: 06 53171756 (Monique)

Embody your Whole Voice