Stemcoaching basistraject

Stemcoaching basistraject

stemcoaching basistrajectSorry, je bent op een oude niet meer actuele pagina van Zing je Eigenwijs uitgekomen. Maar… niet getreurd. Want er is nog steeds heel veel mogelijk bij Zing je Eigenwijs als het over de stem gaat.

Kijk hieronder voor het actuele aanbod bij Zing je Eigenwijs:

Actueel aanbod Zang- en Stemcoaching Zing je Eigenwijs

Je mag me ook altijd een e-mail sturen voor meer informatie of om je vragen te stellen:

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

Of boek een gratis online ontdekkingssessie met me om persoonlijk kennis te maken. Je kunt dat via de link hieronder doen.

Informatie en boeken online ontdekkingssessie

De informatie hieronder is verder niet meer actueel!


Je stem, het is je allerbelangrijkst en vooral ook allermooiste, meest directe en diep-in-het-hart-rakende communicatiemiddel. Ze is een onderdeel van jouw totale expressie als mens, ze is uniek, bijna net zo uniek als je vingerafdruk. En dus net zo uniek als jijzelf.

En toch: heb jij ooit geleerd hoe je haar volledig kunt inzetten en al haar aspecten kunt benutten? Waarschijnlijk, als je bent zoals de meeste mensen, is het antwoord: nee. Je hebt dus een prachtige, schitterend mooie toolbox gekregen bij je geboorte, die je min of meer ongeopend in de kast hebt gezet.

Het is tijd om jouw unieke toolbox  – die bestaat uit o.a. het timbre van je stem, je ademhaling, de resonantie van je stem,  stemvolume, toonlandschap, verbinding met jouw emotionele kanaal – eens uit de kast te halen, af te stoffen en op te poetsen. Zodat jouw stem jouw grootste communicatie-kracht wordt. Precies zoals ze is bedoeld! Om te verwoorden, ter verklanken, wie jij werkelijk bent en wat je hier op aarde te doen hebt…

Voor wie is het basistraject stemcoaching

Veel van mijn stem-coachingsklanten zijn vrouwelijke ondernemers, die merken dat ze op stem-gebied het nodige laten liggen in de communicatie met klanten, potentiële klanten (verkoopgesprekken en pitches), presentaties en het geven van workshops. Die merken dat ze eigenlijk helemaal niet zo blij zijn met hun stem, omdat ze gewoon niet gehoord worden.  Die merken dat ze nerveus zijn over hoe ze zich verbaal presenteren en die soms zelfs zo zenuwachtig worden van het idee iets voor publiek te moeten vertellen, dat ze dat stuk maar helemaal uit de weg gaan.

Ik wil zo graag gehoord worden!

Niet gehoord worden – dat is een van de meest voorkomende vragen die ik krijg van klanten: wat kan ik doen om beter en vaker gehoord te worden?  Om niet te hoeven gaan trekken en sjorren, om niet te hoeven gaan schreeuwen, maar om gewoon met mijn boodschap, om gehoord te worden om wie jij bent.

Terecht wil je gehoord worden, want jij hebt een belangrijke boodschap te delen! Met die boodschap, met jouw product of dienst maak jij immers de wereld een stukje mooier. En dat heeft ze heel, heel hard nodig… dus ja, jouw stem mag – moet- ook gehoord worden!

Inhoud basistraject stemcoaching

In het basistraject stemcoaching leer ik je in 6 sessies hoe jouw stem werkt en hoe ze vóór jou gaat werken. Hoe ze je als communicatiemiddel weer jouw meest directe instrument wordt, precies zoals ze is bedoeld. Hoe je wie jij bent – introvert, extravert, druk, rustig, vol verhalen, stil – kunt laten klinken, op jouw manier.

 

Wil je meer informatie en/of heb je vragen? Stuur me dan een e-mail:

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

of boek een gratis online ontdekkingssessie me. Via de knop hieronder kun je dat rechtstreeks in mijn agenda doen: 

Levenservaring die klinkt!