Stemcoaching online

Stemcoaching online

Ik kan enorm genieten van de moderne middelen, zoals youtube  en social media die wij tegenwoordig tot onze beschikking hebben – het maakt het zoveel makkelijker om persoonlijke ontmoetingen te hebben, ook al wonen we soms ver uit elkaar!

Sinds 2019 werk ik met veel klanten ook (deels online) aan het ontwikkelen van hun stem en presentatie. Dat gaat uitsstekend via Zoom (of Skype) en heeft als voordeel, dat jij lekker niet de deur uit hoeft en in jouw eigen vertrouwde omgeving de lessen of coachingssessies kunt volgen.

Stemcoaching Online
Stemcoaching online

Hoe werkt online stemcoaching? 

Bij online stemcoaching werk ik vanuit mijn eigen praktijkruimte en jij vanuit jouw eigen huis. Onze afspraak vindt plaats via Zoom (een gratis programma voor online meetings) of eventueel, als jij dat prettiger vindt via Skype  of Facebook Live (ik heb zelf met Skype en Facebook Live  de ervaring dat er vaker haperingen in zitten). Net als bij een gewone les of coaching maken we een afspraak voor één of meerdere sessies (als je een traject volgt). Het enige wat je nodig hebt is dus een ruimte waar je even een uurtje ongestoord met je stem aan het werk kunt, een laptop met camera en microfoon en het (gratis te downloaden) programma Zoom (of Skype of Facebook).

Basistraject stemcoaching online

Wil jij alles leren over hoe jouw stem nou eigenlijk werkt en wil je haar kracht en mogelijkheden leren kennen? Gewoon omdat je nieuwsgierig bent, omdat je voelt of gehoord hebt dat er zoveel waarde in die stem zit. Omdat je jezelf gunt om je eigen stem beter te leren kennen… een belangrijk onderdeel van jou en jouw communicatie met de wereld.

Maak magie met jouw stem

Sepciaal daarvoor heb ik het basistraject stemcoaching ontwikkeld en dit traject is ook helemaal online één-op-één met mij te volgen.

Als je dus vanaf de basis wilt beginnen met het verder ontdekken van jouw eigen-wijsheid en waarheid en daar meer en gemakkelijker expressie aan wil gaan geven met je stem, dan is dit een prima start. Kijk voor meer informatie op de pagina Basistraject Stemcoaching.

Presentatie of groepsworkshop voorbereiden

Presentatie voorbereiden?

Heb je binnenkort een presentatie te geven of moet je een workshop geven voor een groep en vind je dat spannend? Dan kun je in één of meerdere losse sessies online met mij werken aan de voorbereiding daarvan.

Jij bereidt de inhoud van je presentatie of workshop voor en ik help jou die op jouw beste en krachtigste manier te verwoorden. We werken aan het kalmeren van je zenuwstelsel, zodat je aanwezig kunt blijven ook al vind je het spannend en niet wordt opgeslokt door de “vechten- of vluchten”reactie.  Verder werken we aan spreken op je adem (wat ik zingend spreken noem), zodat je verhaal boeiender en gemakkelijker te volgen wordt voor jouw klanten. We werken ook aan je woordkeuze, tenslotte heeft elk woord een energie en die energie past het best bij jou, als het echt jouw woorden zijn.

Be a voice nog an echo – Albert Einstein

 

“Be a voice, not an echo” is een van mijn favoriete quotes. Het is belangrijk dat jij vanuit je zelf spreekt, dat je je woorden en je verhaal belichaamd. Ik zal je verschillende oefeningen geven om dat tijdens het presenteren of tijdens je workshop gemakkelijker te maken, waardoor je veel meer Presence hebt en zelf nog veel meer van je optreden kunt genieten ook nog!

Tenslotte werken we aan alle onderdelen van jouw presentatie, waar je nog krachtiger en authentieker kunt worden, zoals bijvoorbeeld je lichaamstaal (is die congruent met je spreken?),  hoe je contact maakt met jouw publiek, de toon van je stem en jouw persoonlijke timbre, je volume, hoe je spreekt met een microfoon of juist niet, etc. Er is geen presentatie of spreker gelijk… (gelukkig!).

Losse online voorbereidingssessies kosten € 90,– per uur (inlcusief 21% BTW).

Stem & Presence traject online 

Mijn nieuwste traject Stem & Presence kun je helemaal online één-op-één met mij volgen, via Zoom (of Skype of Facebook Live), dus ook voor jou als je niet in de buurt van Utrecht woont!

Stem & PresenceEen traject van 8 sessies van een uur, wat elke vrouw zichzelf waard zou mogen vinden. Simpelweg, omdat ook jouw stem er toe doet… je hele stem, niet alleen de sociaal geaccepteerde of de stem waarvan jij denkt dat ze jouw volledige stem is. Omdat jouw boodschap er in deze tijd, waarin er zoveel behoefte aan wijsheid, liefde en verbinding  is voor de wereld, extra toe doet. Omdat het tijd is, dat je die boodschap gaat delen met de wereld, op jouw manier, met jouw meest krachtige communicatiemiddel: je eigen stem. Je stem weer helemaal beademen en belichamen is een daad van zelfliefde.

Lees er meer over op de pagina Stem & Presence traject.

Wil je online met me werken? 

Neem contact met me op om een afspraak te maken voor een gratis Zoom- of Skype gesprek van 20 minuten om kennis te maken en om jouw vragen te stellen over wat Stemcoaching voor jou kan betekenen.

e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
tel.: 06 53171756 (Monique)

 

 

 

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)