Vind je Eigenwijs – basiscursus zingen

Vind je Eigenwijs – basiscursus zingen

 

Vind je Eigenwijs - basiscursus zingen

Hoe heerlijk zou het zijn als jij vrijuit, zonder angst en        schaamte, met heel je hart gaat zingen? Helemaal als JIJ? 

(Maar ben je – stiekem – bang dat dat voor jou niet is weggelegd?           Omdat je geen talent hebt om te zingen? Omdat je zingen echt               (veel te) eng vindt? Omdat je jezelf tot douche-zangeres                             gebombardeerd hebt? Omdat je denkt dat je niet zo muzikaal                 bent? Omdat je twijfelt over de kwaliteit van jouw (zang) stem?)

Dan kan ik je blij maken – want zingen is echt, echt, echt voor iedereen – dus óók voor jou! En iedereen kan het!
Waarom weet ik dat zo zeker? 

Inmiddels geef ik bijna 20 jaar zang- en spreekstemcoaching en ik heb inmiddels honderden mensen gehoord met hun eige

n, unieke stem. Een groot aantal daarvan was echt bang om te zingen, dacht dat ze er geen talent voor had, vreesde niet muzikaal genoeg te zijn of gewoon een beroerde zangstem te hebben. En ik kan je vertellen:

Ik heb nog nooit iemand ontmoet die niet kon zingen!

Iedereen met voorstellingsvermogen (gewoon, dat je een liedje in je hoofd hebt bijvoorbeeld, terwijl er niks op de radio klinkt ;-)) en een stem kan zingen. Het is een kwestie van jouw eigen wijs vinden!

En dat is wat zingen zo ongelofelijk leuk en bijzonder maakt.

Zingen is niet gewoon alleen maar zomaar zingen  – zingen is zóveel meer dan dat!
Zingen met plezier!

Zingen is de leukste en een van de krachtigste manieren om het beste uit jezelf te halen!

Zoals Lisette, een trouwe klant van me eens heel mooi zei: je kunt op allerlei manieren aan jezelf werken, maar met zingen is het gewoon zo ongelofelijk leuk!

Leren zingen hoeft niet met lastige techniek en saaie oefeningen of liedjes

Veel mensen denken dat leren zingen een kwestie is van allerlei technieken leren en tips en tricks krijgen. Ik ben er na 20 jaar stemprofessional te zijn zeker van, dat dat voor veel mensen niet de handigste – en zeker niet de leukste – weg is.

Zingen gaat namelijk over JOU.  Zoals jij zingt, zo doe jij alles in je leven  (Ja, denk daar maar eens over na ;-))

Gaan zingen geeft je heel veel gratis cadeautjes!

En het mooie is, dat als je dingen met zingen anders gaat doen – je gaat bijvoorbeeld wel durven om jezelf hoorbaar te maken – ondanks al je zelf-oordeel daarover – dan zul je al heel snel merken dat dat doorwerkt in jouw hele leven. Of als je best verlegen bent, en je gaat toch die zingen solo zingen in de groepsles – dan zul je merken, dat je ook op je werk ineens meer van jezelf durft te laten horen en voor jezelf op durft te komen.

Om nog maar te zwijgen over je stem en je stemgebruik. Juist zingen is een fantastische manier om jouw hele stem terug te krijgen. Je bent je er misschien niet zo van bewust, maar als mensen zijn wij een heel klein stukje van de stem als “mijn stem” gaan beschouwen. Namelijk dát stukje wat werd aangemoedigd om naar buiten te komen: door je ouders, op school, later door je vrienden of op je werk… of juist het stukje waar we ons zelf veilig bij zijn gaan voelen.

Ken je dat? Dat je vaak te horen kreeg dat je niet zo hard, zacht, of juist niet zo saai, niet zo schel of niet zo mompelend moest praten? Dat je beter niet mee kon zingen, of dat je je aan moest passen omdat je stem te hard of juist te zacht klonk? Dat je niet zo hard moest lachen of zo dramatisch moest doen – of dat je wel een muis leek, zo weinig hoorbaar als je was.

En dat is wat zingen – allemaal óók nog voor je doet! Gratis en voor niks – gewoon als jij er mee aan de slag gaat, als je op zoek gaat naar jouw eigen wijs. Zingen is superleuk, verbindend, gezond en gezellig en geeft je ook nog eens heleboel gratis cadeautjes!

Mag ik je helpen jouw eigen-wijs te vinden?

Zing je Eigenwijs Team
Mag ik je helpen jouw Eigen-wijs te vinden?

Voor mij gaat zingen over het terugvinden van jouw eigen wijs – en daar help ik je met veel plezier bij, daar ben ik goed in namelijk. Ik hoor gewoon moeiteloos bij mensen, waar zij niet hun eigen wijs spreken of zingen 😉  En ik word er zielsgelukkig van, mensen die hun héle stem weer gaan vinden, die daar trots op gaan zijn en voelen dat ze hun stem veel makkelijker en beter durven gebruiken.

Met zingen… ja, want als je het met zingen durft, dan zijn er weinig situaties waarin je het niet meer zult durven.

Mag ik je helpen jouw eigen-wijs te vinden? Dat doe ik graag in de basiscursus Vind je Eigenwijs. In deze cursus ga je in een kleine groep met maximaal 8 deelnemers zingen èn op zoek naar jouw eigen stem. Hoe ze werkt, hoe ze met je adem en je lichaam verbonden is, wat jij leuk vindt om met haar te doen. En je gaat jezelf ontzettend verrassen, want je zult merken dat je zóveel meer met jouw stem kunt dan je ooit gedacht had! Ik weet het zeker… en ik geef je graag mijn vertrouwen daarin, zodat jij die stap gaat zetten.

Ja! Ik wil heel graag mijn eigen-wijs vinden!

Hieronder vind je de praktische informatie voor de basiscursus Vind je Eigenwijs.

Data: 1 mei, 15 mei, 29 mei, 5 juni, 19 juni 2018
Lestijd: 19.15 – 20.30 uur
Locatie: De Tuinkamer, Utrecht (Leidsche Rijn)
Groepsgrootte: maximaal 8 deelnemers
Kosten: € 144,– (inclusief 21% BTW)

Aanmelden of vragen?

Stuur een mail naar:

zingejeigenwijs@gmail.com