Voice Connection: Masterclass Stem & Verbinding

Voice Connection: Masterclass Stem & Verbinding

Voice Connection: Masterclass Stem & Verbinding. Zou je wel wat meer willen leren over je stem? Ben je nieuwsgierig naar wat ze allemaal is en kan betekenen voor jouw communicatie, voor je verbinding met jezelf en anderen?f

Voice Connection: een een-op-een masterclassDan heb ik iets heel moois voor je: een één-op-één masterclass: Voice Connection.

Mijn naam is Monique ik ben de eigenaar en oprichter van Zing je Eigenwijs. Vele jaren lang trad ik op als professioneel zangeres, had ik een zanglesprakijk en coachte ik vrouwen om hun eigen authentieke stemgeluid te vinden en terug te claimen en hun stem te helen. Ik studeerde naast klassieke zang, taal- en genderstudies en ben inmiddels een zeer ervaren vocal coach, die zich heeft gespecialiseerd in stem & vrouwelijkheid.

Wil jij jouw stem weer héél maken? Haar echt leren kennen?

Dan is de één-op-één Voice Connection masterclass Stem & Verbinding een prachtige stap. Kijk maar!

Een intieme kennismaking met jouw eigen stem

In deze masterclass laat ik je kennismaken met de magie van jouw eigen stem.

Ik leer je, hoe je je stem verbindt met jouw eigen lichaam en je eigen-wijsheid.

In de masterclass leer je hoe je je stem verbindt met de boodschap die jij over wil brengen.

Verder laat ik je ervaren, hoe je je stem verbindt met je luisteraars, jouw publiek, of dat nou één persoon is of een volle zaal met mensen.

We activeren je stem en doen een clearing op je stemchakra en zelfexpressie.

De masterclass doe je één-op-één met mij en hij duurt ongeveer anderhalf uur.

Deze masterclass zorgt ervoor dat je een flinke stap hebt gezet als het gaat over je je verbinden met jouw eigen stem. Je stem, die is wie jij bent in klank.

De masterclass is in december 2021 nog maar voor een paar mensen te boeken. Kosten voor de masterclass zijn € 188,00 (inclusief 21% BTW).

Een afspraak maken voor Voice Connection: Masterclass Stem & Verbinding? 

Dat kan natuurlijk – ik vind het geweldig jou en je stem te ontmoeten en jullie weer met elkaar in contact te brengen zoals dat oorspronkelijk was bedoeld! Zodat jij haar kracht en verbinding kunt ervaren en zijn jou mag dienen, zoals ze dat op een unieke en persoonlijke manier kan.

Stuur me een e-mail met daarin de vermelding dat het over de masterclass inplannen gaat en ik neem zo gauw mogelijk contact met je op.

zingjeeigenwijs@gmail.com

Nieuwsgierig naar het coachingsaanbod bij Zing je Eigenwijs? Kijk dan bij het actuele aanbod:

Zang- en stemcoaching Zing je Eigenwijs

Levenservaring die klinkt!