Voice Empowerment Traject

Voice Empowerment traject

Voice Empowerment TrajectVoice Empowerment  – het gaat over je stem gebruiken vanuit jouw echte kracht. Dus niet een krachtige versie van jezelf neerzetten naar buiten, maar een authentieke, eerlijke, levenswijze versie van jezelf tot klinken brengen. Alleen dan kan er verbinding zijn – met je lichaam, met je boodschap èn met je publiek. Of dat nou uit 1 persoon of 10.000 personen bestaat: het begint bij jou, altijd! 

Om jezelf echt krachtig te laten zien en horen is het nodig dat je je stem helemaal gaat leren kennen. Ze is veel meer dan jij vermoedelijk denkt. De meeste vrouwen zijn namelijk vanaf heel jonge leeftijd al gaan geloven, dat het sociaal geaccepteerde stuk stem wat ze veel gebruiken “hun stem” is. En je stem is veel en veel meer. Alles begint met haar te ontdekken, vrij te maken en te leren gebruiken, met al haar mogelijkheden en facetten.

 

Dat is een empowering èn leuk proces! Vol ontdekkingen over jezelf en de manier waarop jij dingen in je leven doet. Werken met de stem laat je daar veel over zien en helpt je om dingen makkelijker voor jezelf te maken, ook op andere vlakken. Werken met je stem gaat je ook meer zelfliefde geven – leren houden van je eigen stem, dikke vriendinnen met haar worden, is een liefdevol en verbindend proces. 

Voice Empowerment gaat over die ongelofelijk vrouwelijke zachte kracht. De kracht van levenswijsheid, levenservaring, verbinding, lichaamsbewustzijn en sensualiteit… 

Voice Empowerment: The Sound of Feminine Ambition

In de afgelopen 20 jaar heb ik met heel veel vrouwen mogen werken aan hun stem en presentatie en in mijn carrière als klassiek zangeres heb ik zelf geleerd wat werkt en wat niet werkt als het over stemgebruik gaat.

Wat ik heb gezien en geleerd, is dat stemgebruik een prachtige manier van vrouwelijke kwaliteiten inzetten is. Als je het op de juiste manier doet: belichaamd, vanuit aanwezigheid en met aandacht en liefde. Het gaat over verbinding – één van de meest vrouwelijke kwaliteiten die er zijn. En vrouwelijke kwaliteiten mogen uitgelicht worden als het gaat over Vrouwelijke Ambitie, dat wat jij als vrouw graag wil brengen, wil veranderen in de wereld, op grote of kleine schaal. Het is allemaal belangrijk, het is allemaal nodig.

Voor mij is Voice Empowerment dan ook letterlijk The Sound of Feminine Ambition.

Het Voice Empowerment Traject

Het traject Voice Empowerment heb ik gecreëerd om de stem op die zacht-krachtige manier te leren ontdekken en gebruiken.  Het traject  bestaat uit

 • 6 intensieve één-op-één coachingsessies met mij, om de 14 dagen (live online)
 • 8 online lessen 
 • wekelijks filmpjes met oefeningen op het gebied van adem, stem, stressreductie, lichaamstaal, enz.
 • 8 meditaties/visualisaties die je helpen om beter, meer authentiek en meer ontspannen te presenteren met je stem – één-op-één en voor een publiek

De volgende thema’s komen o.a. aan bod:

 • Je stem ontdekken: wie is jouw stem?
 • Kwaliteiten en zwaktes van je stem
 • Hoe werkt je stem?
 • Adem en de stem
 • Je stem belichamen
 • Lichaamstaal en houding
 • Je stem en emoties
 • Je stem en zelfliefde
 • Je stem dat ben JIJ

Hiernaast krijg je visualisaties en oefeningen (filmpjes) om zelf thuis aan de slag te gaan met je stem en stemgebruik.

Kosten voor dit complete en praktische traject zijn € 999,00  – je krijgt hiervoor bij aanvang van het traject een factuur toegestuurd.Je hebt 6 maanden toegang toe al het online lesmateriaal, zodat je ruimschoots de tijd hebt je alles eigen te maken.

Misschien zijn er mogelijkheden op je werk om het traject vergoed te krijgen uit het budget voor persoonlijke ontwikkeling – het loont de moeite dat even na te vragen!.

Aan het einde van dit traject heb jij een belangrijk onderdeel van jouzelf – je stem! – leren kennen en ben je er (een stukje meer) van gaan houden. Je beseft en belichaamd dat je stem een belangrijk onderdeel is van jouw communicatie over alles wat voor jou belangrijk is. Je weet en voelt dat jouw stem gaat over verbinding – met jezelf, met je boodschap en met je luisteraar(s). Daardoor zul je met vreugde en met zachte kracht jouw stem gebruiken en haar vóór jou laten werken bij datgene wat jij aan deze wereld komt toevoegen; datgene wat voor jou belangrijk is om mee gezien en gehoord te worden. Doordat je gehoord wordt en anders met je lichaam omgaat, doordat je lichaamstaal veranderd is, zul je automatisch meer zichtbaar zijn – je zult ook veel meer vertrouwen en rust daarin voelen.

Zullen we eens verder kennismaken en mag ik je wat meer vertellen over jouw geweldige stem?

Ik kan er nog heel veel over schrijven – de zachte kracht van onze stemmen en hoe belangrijk die is. Maar het is veel belangrijker dat we ontdekken wat jij daar aan kunt hebben. En dat gaat het beste als we elkaar ontmoeten – online voor een kopje thee of koffie – zodat jij me al jouw vragen kunt stellen en eens kunt ervaren of werken met mij iets voor jou zou kunnen zijn! Je kunt daarvoor een gratis ontdekkingssessie met me boeken via de knop hieronder: 

Zing je Eigenwijs & Soul to Sassy

Vanaf de zomer van 2021 is Zing je Eigenwijs een onderdeel van Soul to Sassy. Bij Soul to Sassy gaat het niet alleen over je stem, maar over jouw totale zelfexpressie. Voor mij is zelfexpressie de stem van onze ziel – door op onze eigen unieke manier te delen wat voor ons belangrijk is, kunnen we de wereld – al is het maar een heel klein beetje – veranderen. Ook kunnen we op die manier moeiteloos onze tribe en de klanten die het allerbeste bij ons passen aantrekken, en elkaar steunen in elkaars missie – we zijn namelijk met onze eigen, unieke kleuren op allerlei manieren zonder enig probleem herkenbaar. 

Als je meer wil weten over Soul to Sassy, nodig ik je van harte uit de website te bezoeken: 

Naar de Website van Soul to Sassy

Waar dan ook: ik ontmoet je heel graag en ben nieuwsgierig naar jou, je  stem en je levenservaring! Voel je vrij om een gratis online chat met me te boeken – er is heel veel moois uit te wisselen en te ontdekken, dat weet ik zeker! Boek hieronder een afspraak rechtstreeks in mijn agenda – dan zie ik je graag snel!

Twijfel je nog een beetje? Lees dan maar eens de reviews van klanten die je voorgingen – soms is het gewoon heel fijn om in de woorden van een ander nog eens te horen dat jij niet de enige bent die de ambitie heeft om de wereld te verbeteren èn om te horen dat het wel degelijk kan!

Wat andere klanten zeiden

Laat zien en horen wie je bent