Voice Empowerment Traject

Voice Empowerment traject

Voice Empowerment  – het gaat over je stem gebruiken vanuit jouw echte kracht. Dus niet een krachtige versie van jezelf neerzetten naar buiten, maar een authentieke, eerlijke, levenswijze versie van jezelf tot klinken brengen. Alleen dan kan er verbinding zijn – met je lichaam, met je boodschap èn met je publiek. Of dat nou uit 1 persoon of 10.000 personen bestaat: het begint bij jou, altijd! 

Om jezelf echt krachtig te laten zien en horen is het nodig dat je je stem helemaal gaat leren kennen. Ze is veel meer dan jij vermoedelijk denkt. De meeste vrouwen zijn namelijk vanaf heel jonge leeftijd al gaan geloven, dat het sociaal geaccepteerde stuk stem wat ze veel gebruiken “hun stem” is. En je stem is veel en veel meer. Alles begint met haar te ontdekken, vrij te maken en te leren gebruiken, met al haar mogelijkheden en facetten.

Dat is een empowering èn leuk proces! Vol ontdekkingen over jezelf en de manier waarop jij dingen in je leven doet. Werken met de stem laat je daar veel over zien en helpt je om dingen makkelijker voor jezelf te maken, ook op andere vlakken. Werken met je stem gaat je ook meer zelfliefde geven – leren houden van je eigen stem, dikke vriendinnen met haar worden, is een liefdevol en verbindend proces. 

Voice Empowerment gaat over die ongelofelijk vrouwelijke zachte kracht. De kracht van levenswijsheid, levenservaring, verbinding, lichaamsbewustzijn en sensualiteit… 

Voice Empowerment: The Sound of Feminine Power

In de afgelopen 20 jaar heb ik met heel veel vrouwen mogen werken aan hun stem en presentatie en in mijn carrière als klassiek zangeres heb ik zelf geleerd wat werkt en wat niet werkt als het over stemgebruik gaat.

Wat ik heb gezien en geleerd, is dat stemgebruik een prachtige manier van vrouwelijke kwaliteiten inzetten is. Als je het op de juiste manier doet: belichaamd, vanuit aanwezigheid en met aandacht en liefde. 

Voor mij is Voice Empowerment letterlijk The Sound of Feminine Power.

Het traject Voice Empowerment heb ik gecreëerd om de stem op die zacht-krachtige manier te leren ontdekken en gebruiken.  Het traject  bestaat uit 10 intensieve  één-op-één sessies met mij. Sessies vinden meestal online plaats – mocht je in de buurt wonen, dan is het mogelijk af en toe een sessie in mijn praktijk te volgen.

Elke sessie heeft een eigen thema: 

  • Je stem ontdekken
  • Kwaliteiten en zwaktes van je stem
  • Hoe werkt je stem?
  • Adem en de stem: ontvangen en geven
  • Je stem belichamen
  • Je stem en emoties
  • Je stem en zelfliefde
  • Zingen & Spreken
  • Je Soul-Song zingen
  • Je stem dat ben JIJ

Hiernaast krijg je visualisaties en oefeningen (filmpjes) om zelf thuis aan de slag te gaan met je stem en stemgebruik.

Kosten voor dit traject zijn € 1111,00 (inclusief 21% BTW) – je krijgt hiervoor bij aanvang van het traject een factuur toegestuurd. (Misschien zijn er mogelijkheden op je werk om het traject vergoed te krijgen uit het budget voor persoonlijke ontwikkeling – het loont de moeite dat even na te vragen!).

Zullen we eens even verder kletsen over jou en jouw stem?

Ik kan er nog heel veel over schrijven – de zachte kracht van onze stemmen en hoe belangrijk die is. Maar het is veel belangrijker dat we ontdekken wat jij daar aan kunt hebben. En dat gaat het beste als we elkaar ontmoeten – online voor een kopje thee of koffie – zodat jij me al jouw vragen kunt stellen en eens kunt ervaren of werken met mij iets voor jou zou kunnen zijn! Je kunt daarvoor een gratis ontdekkingssessie met me boeken via de knop hieronder: 

Zing je Eigenwijs & Soul to Sassy

Vanaf de zomer van 2021 is Zing je Eigenwijs een onderdeel van Soul to Sassy. Bij Soul to Sassy gaan we nog een stapje verder dan alleen jouw stem ontdekken en leren gebruiken. Ik leer en adviseer daar vrouwen hoe ze op allerlei manieren hun levenswijsheid en -ervaring zichtbaar en hoorbaar kunnen maken. Bijvoorbeeld door middel van persoonlijke stijl. kleuren, taalgebruik, make-up en accessoires, lichaamstaal, manier van bewegen, enz. Natuurlijk is ook daar de stem een belangrijk onderdeel!

Misschien voelt dat nog wel veel passender voor jou dan alleen werken met je stem – kijk dan eens op de website van Soul to Sassy:

Soul to Sassy – Because Life Experience is Beautiful!

Waar dan ook: ik ontmoet je heel graag en ben nieuwsgierig naar jou, je  stem en je levenservaring!

Levenservaring die klinkt!