Voice of Change

Voice of Change

 

Voel jij het óók? Dat het echt, echt, echt tijd is om een andere wereld te creëren met elkaar? Een wereld, waarin menselijkheid, liefde voor onze mooie planeet, eerlijkheid en verbinding weer een grote rol gaan spelen?

En voel je je, net als ik, vaak heel erg machteloos? Heel erg overweldigd door wat jij nou zou kunnen doen om zo’n wereld te creëren? Dan ben je niet alleen!

Ik geloof juist dat dat gevoel van overweldigd worden, machteloos zijn, het gevoel hebben dat wat je wel doet bijna geen verschil maakt onnodig is… Het is begrijpelijk, want het is ook nogal wat wat zich afspeelt op het wereldtoneel, maar het is niet nodig.

Want samen kunnen we wel degelijk verandering teweeg brengen.

Be the change you want to see in the world

Zoals Gandhi het zo mooi ergens zei! En dat voelt dan meteen weer zo groot… Maar je kunt stapjes zetten, kleine dingen veranderen in jouw leven en het leven van de mensen om je heen. En als we dat samen doen, dan worden heel veel druppels een vloedgolf… Een vloedgolf die echt wel verschil gaat maken. We zijn Changemakers! En we hebben een Voice of Change – jij ook!

Mini-challenges, gratis bij A Voice of Change

Vanaf vrijdag 13 september geven Jolien en ik elke vrijdagmorgen een gratis live op Facebook. We gaan daar telkens 21-daagse mini-challenges houden over onderwerpen waar we meer bewustzijn op willen creëren en verandering in ons eigen – en jullie! – leven willen bewerktstelligen. Kleine stapjes, met veel mensen, stapjes die naar volgende stapjes leiden… In plaats van verlamd en bang te gaan zitten toekijken of te doen alsof er niets aan de hand is, gaan we verandering teweeg brengen!

Ik nodig jou van harte uit erbij te zijn – het enige wat je hoeft te doen is de Facebook-pagina te liken en te volgen, dan zie je ons vanzelf verschijnen.

Be a Voice of Change… Let’s sing a Song of Change, together we make harmony! 

Want als we de hoop opgeven, dan is alles verloren…

Be a voice not an echo (Albert Einstein)