Vrouw-en-stem coaching

Vrouw-en-stem coaching

Voel jij – misschien al wel een poosje – dat het echt, echt tijd is nu voor jou om jouw stem de wereld in te sturen? Omdat jij er klaar voor bent. Omdat jij er klaar mee bent, die wereld zoals er nu mee wordt omgegaan, vaak vanuit foute, oude mannelijke patronen – patronen van machts- en geldmisbruik, die veel te ver zijn doorgeslagen? Voel jij aan elke cel van je lichaam dat het ook anders kan? Dat het anders MOET?

Vrouw&Stem

Wat houdt je nog tegen om jouw waarheid de wereld in te sturen? 

En toch… is er iets wat je nog tegenhoudt. Wat jou tegenhoudt om echt van jezelf te laten horen. Om echt wat er in jou leeft, jouw waarheid, naar buiten te laten komen. Hou je jezelf nog klein, pas je jezelf toch steeds nog aan…

Laat mij je helpen jouw waarheid – en daarmee jouw waarde – helder te krijgen, onder woorden te brengen en om van daaruit jouw stem op haar eigen unieke, prachtige en zachtkrachtige wijze de wereld in te sturen. 

Vrouw-en-stem coaching: laat je vrouwenstem klinken

Het is mijn passie de kracht van de vrouwenstem in ere te herstellen

Vrouw-en-stem coaching is mijn methode die ik – op basis van mijn eigen ervaringen als vrouw en mijn jarenlange professionele expertise als zangeres, zang- en spreekstemcoach èn ademcoach – gebruik om jou als vrouw te begeleiden op het pad vanuit zelfliefde – jouw waarheid, jouw wijsheid, jouw weten – naar buiten.  En dan op een manier waarop jij voelt dat je stevig staat, dat het veilig is jezelf te laten horen. Dat je voelt dat je niet alleen bent – want we hebben een community vol vrouwen die jou met liefde en begrip krachtig ondersteunen in je proces (zodra je voelt dat je daar aan toe bent).

Coaching: inspiratie, motivatie en ondersteuning in jouw proces

Ik weet als geen ander hoe belangrijk inspiratie, motivatie en ondersteuning zijn voor vrouwen in het proces om hun eigen waarheid te gaan vinden, hun eigen wijsheid te gaan leven en er dan echt vanuit zichzelf stem aan te gaan geven.

Het is zó belangrijk dat wij als vrouwen in alle lagen van de samenleving van ons gaan laten horen: op scholen, waar best het nodige verbeterd kan worden, in de gezondheidszorg, die ook niet alle waarheden heeft, in de politiek, in verenigingen en natuurlijk op je werk of binnen je eigen bedrijf.

We hebben als vrouw meestal afgeleerd om onze stem te laten klinken

Kun je je herinneren hoe vaak je in je leven te horen hebt gekregen dat je te hard praatte, te veel, dat je niet kon zingen, dat je niet zo uitbundig moest doen? Niet zo emotioneel of zelfs hysterisch? Niet zo verlegen of angstig, dat je te zacht praatte en niet serieus genomen werd? En dit zijn nog maar een paar voorbeelden van waar wij als vrouwen van onze stem verwijderd zijn geraakt.

Nodig haar terug bij je uit: jouw vrouwenstem

Maar ze is niet verdwenen – jouw vrouwenstem! Ze wacht op jouw uitnodiging om weer voluit te mogen gaan klinken, om te doen waar ze voor bedoeld is: jouw waarheid, jouw wijsheid, jouw uniek-zijn in klank naar buiten te brengen.

Het is mijn passie en mijn missie om vrouwen te begeleiden bij het terugvinden van hun ware stem

Ga er mee aan de slag – laten we er samen mee aan de slag gaan. Ik doe niets liever dan samen dit pad met je lopen. Je zult zien dat het niet zo spannend of eng is als je nu misschien denkt. Dat het een grote kracht is en dat het leuk is! Leuk om te ontdekken hoeveel er in jouw stem zit, zoveel mogelijkheden, zoveel kleuren… Waarmee je anderen diep kunt raken, waarmee je dingen kunt veranderen in de wereld.

Ben jij klaar voor jouw ware vrouwenstem?

In een serie van 8 coachingssessies leer ik je jouw waarheid, jouw eigenwaarde diep te ervaren, er woorden aan te geven èn ze naar buiten te brengen door middel van jouw stem. Zodat je krachtig klinkt, uniek en authentiek, zodat je gehoord wordt en gezien.

Gun jezelf het grote cadeau van je stem terugclaimen

In mijn adem- en stempraktijk aan huis starten we met een losse kennismakingssessie. Ik vind het belangrijk dat we allebei het gevoel hebben dat er een klik is, dat we samen de diepte in kunnen met jouw stem. In deze sessie krijgen we boven tafel wat jouw wensen zijn en waar je tegenaanloopt en maken we een plan. Zodat je echt stappen gaat zetten in het traject wat volgt.

Het vervolgtraject bestaat uit 5 sessies.

We starten met 2 ademsessies, in mijn stem- en adempraktijk aan huis, die jou gaan helpen jouw waarheid en je echte waarde te gaan ervaren. Vervolgens gaan we woorden geven aan wat er in jou leeft – we zoeken daarvoor precies de woorden die met jou resoneren, die jouw unieke verhaal vertellen, jouw boodschap verklanken.  In de 4e sessie ga ik je laten ervaren hoe jouw stem werkt en hoe je haar vóór je kunt laten werken. We verbinden de adem en de stem en je gaat de kracht van jouw stem ervaren en dat jij met je hele lichaam een instrument bent.

In de 2 laatste sessie gaan we in een grotere ruimte werken, zodat je gaat wennen aan alle aspecten van je stem: alle emoties, alle kleuren, alle volumes die mogelijk zijn. Ik ga je helpen jouw boodschap op een unieke en authentieke manier de wereld in te sturen met je stem. Zodat je je vrij voelt om te zijn wie je bent in klank – zodat je dat stukje van je zelf terug-claimt. Wij mogen klinken als vrouwen, wij mogen onze waarheid spreken en verkondigen – het is hoog tijd dat we dat gaan doen.

Praktische informatie traject Vrouw-en-stem-coaching:

Aantal sessies: 6,  waarvan 1 losse kennismakingssessie, 2 ademsessies, 1 woord&stem sessie en 2 stemcoachingssessies op locatie
Duur sessies: alle sessies duren 1 uur
Locatie: 4 sessie in mijn adem- en stempraktijk aan huis (Utrecht Leidsche Rijn) en 2 sessies op locatie (de Tuinkamer, Utrecht Leidsche Rijn)
Investering: vrouwenstemcoachingstraject van 6 sessies € 510,– (indien gewenst in twee termijnen te betalen); een losse kennismakingssessie (zonder vervolgtraject) kost € 95,–
(alle tarieven zijn inclusief 21% BTW)

Maak dan nu een afspraak voor een kennismakingssessie

Ben jij er klaar voor? Jouw vrouwenstem te gaan laten klinken, terug te claimen en de wereld in te sturen?

Maak dan nu een afspraak met me voor een kennismakingssessie:

telefoon: 06-53171756
e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com