Vrouw-en-stem coaching

Vrouw-en-stem coaching

Voel jij – misschien al wel een poosje – dat het echt, echt tijd is nu voor jou om jouw stem de wereld in te sturen? Omdat jij er klaar voor bent. Omdat jij er klaar mee bent, die wereld zoals er nu mee wordt omgegaan, vaak vanuit foute, oude patriarchale patronen – patronen van machts- en geldmisbruik, die veel te ver zijn doorgeslagen? Voel jij aan elke cel van je lichaam dat het ook anders kan? Dat het anders MOET kunnen voor jou? En dat je een andere boodschap de wereld in wil sturen? Dan heb je helemaal gelijk: het kan ook anders! Het kan vanuit balans, op een zachtere (en toch krachtige) manier, zonder vechten, maar door communicatie van hart tot hart.

Vrouw&Stem

Laat mij je helpen jouw waarheid – en daarmee jouw echte waarde – helder te krijgen, onder woorden te brengen en om van daaruit jouw stem op haar eigen unieke, prachtige en zachtkrachtige wijze de wereld in te sturen. Zónder stemverheffing, maar veelkleurig net zoals jij zelf!

Vrouw-en-stem coaching: laat je stem klinken op een vrouwelijke manier

Het is mijn passie de kracht van de vrouwenstem in ere te herstellen

Vrouw-en-stem coaching is mijn methode die ik – op basis van mijn eigen ervaringen als vrouw en mijn jarenlange professionele expertise als zangeres, zang- en spreekstemcoach èn ademcoach – gebruik om jou als vrouw te begeleiden op het pad vanuit zelfliefde – jouw waarheid, jouw wijsheid, jouw weten – naar buiten.  Zodat jij je veilig voelt om te uiten wat er in jouw hart leeft, wat jij te delen hebt met de wereld. En dat je dat dan kunt doen op een manier waarop jij voelt dat je stevig staat, dat het echt veilig is jezelf te laten horen. Dat je voelt dat je echt goed genoeg bent – en dat jouw boodschap er zeker wel toe doet!

Spreken op een vrouwelijke manier heeft overigens absoluut niets te maken heeft met “vrouwelijke maniertjes”. Te lief, of juist met heel veel emotie en drama… Nee, spreken op een vrouwelijke manier is spreken zonder trucjes, gewoon zoals jezelf. Met een stem die wordt belichaamd en die jouw emotie kan verwoorden. Een stem waar jij controle over hebt, zodat jij een keuze hebt wat jij op welk moment wil laten klinken, maar die wel altijd verbonden is met jouw hartswaarheid en -wijsheid.

Met een stem die een naadloos onderdeel is van jouw totale expressie (je lichaam, je gezichtsuitdrukking, je emoties, je stemkleur, de woorden die je kiest) communiceer je van hart tot hart, waardoor je mensen raakt met jouw verhaal, zónder dat je daarvoor hard hoeft te werken.

Coaching: jouw totale expressie en je stem weer heel maken

In dit traject maken we jouw totale expressie en je stem weer heel. Zodat je gewoon als jezelf jouw verhaal, jouw boodschap kunt verwoorden, daar de juiste klank en het juiste volume aan weet te geven en dus de juiste mensen weet aan te trekken en te raken.  Dat is in feite niets anders, dan op alle vlakken – fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel – afgestemd zijn op jezelf en vandaaruit naar buiten treden.

Het is zó belangrijk dat wij als vrouwen in alle lagen van de samenleving van ons gaan laten horen: op scholen, waar best het nodige verbeterd kan worden, in de gezondheidszorg, die ook niet alle waarheden heeft, in de politiek, in verenigingen en natuurlijk op je werk of binnen je eigen bedrijf.

Afgestemd jouw boodschap de wereld insturen, de wereld heeft het nodig en het zal je veel vreugde geven om terug te krijgen dat dat zo is. Want pas als je je ware stem gaat laten horen, krijg je feedback op jouw verhaal. Feedback vanuit het hart van de ander! Natuurlijk zul je ook te maken krijgen met kritiek – door jezelf te zijn steek je immers je kop boven het maaiveld uit – maar als jij goed bent afgestemd en je weet hoe je je afstemming snel kunt hervinden, zul je een kracht in jezelf vinden die ongekend is.

Nodig haar terug bij je uit: jouw stem

Stop met twijfelen aan het belang van jouw verhaal! Stop met twijfelen aan jouw expressie, ze is uniek en ze kan weer heel worden, compleet met stem en lichaam. Ook jij kunt voortaan vanuit afstemming spreken en als je wilt zingen!

Jouw prachtige stem, jouw meest persoonlijke en rakende communicatiemiddel: ze wacht op jouw uitnodiging om weer voluit te mogen gaan klinken, om te doen waar ze voor bedoeld is: jouw waarheid, jouw wijsheid, jouw uniek-zijn in klank naar buiten te brengen. Afgestemd op jouw lichaam, je adem, je emotie en de weg die jij wandelt hier op aarde.

Het is mijn passie en mijn missie om mensen te begeleiden bij het terugvinden van hun ware stem

Ga er mee aan de slag – laten we er samen mee aan de slag gaan. Ik doe niets liever dan samen dit pad met je lopen. Je zult zien dat het niet zo spannend of eng is als je nu misschien denkt. Dat het een grote kracht is en dat het leuk is! Leuk om te ontdekken hoeveel er in jouw stem zit, zoveel mogelijkheden, zoveel kleuren… Waarmee je anderen diep kunt raken, waarmee je dingen kunt veranderen in de wereld. Want ook jouw stem doet er toe – juist met je stem kun je dingen in gang zetten!

Ben jij klaar om je weer helemaal af te stemmen op jezelf? 

Als we elkaar nog niet kennen, starten we met een losse kennismakingssessie. Ik vind het belangrijk dat we allebei het gevoel hebben dat er een klik is, dat we samen de diepte in kunnen met jouw stem. In deze sessie krijgen we boven tafel wat jouw wensen zijn en waar je tegenaanloopt en maken we een plan. Zodat je echt stappen gaat zetten in het traject wat volgt.

Het vervolgtraject bestaat uit 6 sessies.

Door middel van de adem, gesprekken en natuurlijk advies, coaching en begeleiding van jouw stem komen we op het juiste spoor en gaan we werken aan het verwoorden en verklanken van jouw-innerlijk. Dit afstemmings-traject is heel persoonlijk, het kan bijvoorbeeld zijn dat je wilt werken aan een bepaalde presentatie, van bijvoorbeeld je bedrijf of een bepaald produkt, maar het kan ook algemener zijn voor jou. De stem en de boodschap zijn in dit geval net zo uniek als haar bezitster.

Praktische informatie traject Vrouw-en-stem-coaching:

Aantal sessies: traject van 6 wekelijkse of tweewekelijkse sessies
Duur sessies: alle sessies duren ongeveer1 uur
Locatie: Utrecht Leidsche Rijn
Investering: vrouwenstemcoachingstraject van 6 sessies € 510,– (indien gewenst in twee termijnen te betalen);
een losse kennismakingssessie (zonder vervolgtraject) kost € 95,–
(alle tarieven zijn inclusief 21% BTW)

Ben jij er klaar voor, jouw boodschap de wereld insturen? 

Ben jij er klaar voor? Jouw vrouwenstem te gaan laten klinken, terug te claimen en de wereld in te sturen?

Maak dan nu een afspraak met me voor een kennismakingssessie:

telefoon: 06-53171756
e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

 

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)