Workshop Vind je Eigenwijs

Workshop Vind je Eigenwijs

Workshop Vind je Eigenwijs

Lijkt het je heerlijk om vrijuit, vanuit je hart èn vanuit je tenen te kunnen zingen?

(maar merk je dat je dat nog lang niet altijd zomaar lukt? of geloof je dat je daar gewoon niet zoveel talent voor hebt? dat je niet zo muzikaal bent of niet zo’n beste zangstem hebt? Durf je gewoon niet goed, of echt helemaal niet? Met andere woorden: voel je die vrijheid en het zelfvertrouwen om met hart en ziel te zingen nog niet helemaal? (of helemaal niet ;-))?)

Dan heb ik geweldig nieuws voor jou:

Want: iedereen, ja ècht iedereen, kan leren zingen!

Elke stem is uniek en bijzonder. We hebben alleen van jongs af aan geleerd om maar een heel klein deel van onze stem te gebruiken… we zijn ontzettend vaak “afgerekend” op ons stemgebruik… en dat voelde (bewust of onbewust) heel erg rot. Logisch: want je stem is wie jij bent in klank!

Zingen in een kleine groep met andere hoogsensitieven

Ken je dat? Dat je te horen kreeg dat je te hard, te zacht, te verlegen, juist veel te aanwezig praatte? Of dat je te veel woorden nodig had, of juist te weinig zei? Dat je beter niet mee kon zingen, of dat je je aan moest passen met jouw stem om mee te mogen doen? Dat je hoorde dat je niet zo hard moest lachen, niet zo boos moest doen? En realiseer je je, dat je bent gaan geloven, dat jouw stem – en dat is dus wie jij BENT in klank – maar voor een klein deel goed genoeg is. En dat je dus je best bent gaan doen, om je met je stem aan te passen… aan wat anderen vonden.

Je bent je Eigen-wijs kwijt geraakt…

Dat is misschien best confronterend en veel mensen voelen zich zelfs verdrietig als ze zich realiseren dat dat echt zo is.

Maar ik heb alweer goed nieuws voor je:

Met zingen vind jij jouw Eigen-wijs terug

En het mooie is: het is geen zware weg met graven in je verleden, geen moeilijk proces, waarbij je van alles moet leren – technieken en zo, en noten. Nee, zingen is je geboorterecht – en je kunt het eigenlijk al.

 

Mag ik je helpen je Eigen-wijs te vinden?

Mag ik je helpen jouw Eigen-wijs terug te vinden?

Ik help je ontzettend graag hoe jij je jouw Eigen-wijs weer gaat herinneren, hoe je haar terug gaat vinden… zodat je voortaan wel die vrijheid en de vreugde in jouw zingen gaat ervaren. Jezelf met hart en ziel in een lied durft te gooien… Zodat je de vreugde van samen zingen met anderen echt kunt beleven: jij met jouw stem, de ander met zijn of haar stem en dat dát juist voor harmonie zorgt.

Na 20 jaar als stemprofessional werkzaam te zijn geweest, weet ik het gewoon zéker: het is niet moeilijk, het is niet een kwestie van de juiste technieken leren, het is geen kwestie van een bijzonder talent of een grandioos mooie stem… Het is een kwestie van je Eigen-wijs vinden – de juiste toonsoort, de juiste liedjes voor jouw stem en zingen vanuit je hart.

Zingen zoals de stem van nature bedoeld is – niet vanuit je hoofd, maar als onderdeel van je lichaam. Als expressiemiddel van jou.

Wil je ervaren wat jouw eigen-wijs is?

Dan is de workshop Vind je Eigenwijs een goede start. Op een heel laagdrempelige manier – je hebt 0 ervaring met zingen nodig – ga ik je meenemen op avontuur naar het terugvinden van jouw eigen-wijs.

Doe het gewoon – het is een cadeau voor jezelf om jezelf je stem, jouw Eigen-wijs weer terug te geven. 

Meld je aan voor de workshop en kom het zelf ervaren!

Praktische informatie workshop Vind je Eigenwijs:

Datum eerstvolgende workshop: maandag 2 juli 2018
Tijd: 19.00 – 21.00 uur
Locatie: De Tuinkamer, Utrecht (Leidsche Rijn)
Maximaal aantal deelnemers: 8
Kosten: € 40 per persoon (inclusief 21% BTW, koffie/thee/water en iets lekkers)