Zang- en stemcoaching

Zang- en stemcoaching

Wat fijn dat je op zoek bent naar zang- of stemcoaching! Ik ben je dankbaar voor die zoektocht, om het simpele feit dat ik weet dat het zó ongelofelijk belangrijk is dat we als vrouwen onze eigen stem leren kennen en haar gaan gebruiken! 

Niet op een luide en hard-werken manier. Nee, op een voelende, belichaamde en authentieke manier. Want zó werkt onze stem van nature. Het is anders – en veel makkelijker – dan de meeste vrouwen denken. 

Jouw stem vanuit jouw Presence

Want het gaat niet zozeer over het leren van de juiste technieken. Het gaat over belichaming en over Presence: met onze aandacht in verbinding aanwezig zijn in onze lage buik, ons hart en in ons hoofd. Het gaat er om te stoppen met voldoen aan wat we denken dat er nodig is om “goed” te klinken. Te stoppen met ons best doen om hoorbaar en zichtbaar te zijn.

En te beginnen om vanuit zelfliefde en eigenwaarde moeiteloos naar buiten te brengen wat jij te brengen hebt.

Klinkt goed he? En dat is het ook! 

Want als je eenmaal geleerd hebt hoe je dat kunt doen, zul je niet vaak meer niet gehoord of begrepen worden. Integendeel, dan zul je, als je spreekt of zingt, de juiste mensen enthousiast maken en inspireren met wat jij te brengen hebt. En kun je stoppen met zo enorm je best doen om het goed te doen.

Omdat JIJ weet wat je te brengen hebt. Omdat je je niet meer afvraagt of het wel genoeg of goed genoeg is. Omdat je geniet van het leven in je lijf en van daaruit ook communiceert. Moeiteloos, krachtig, met zelfvertrouwen en met plezier.

Spreken of zingen: het komt als het goed is van dezelfde plek

Voor mij maakt het niet uit of het over spreken of over zingen gaat, het komt in mijn visie vanuit dezelfde Presence – al heb je voor zingen in bepaalde stijlen natuurlijk zeker ook techniek nodig! Maar ik raad je aan, eerst je eigen stem te leren kennen… Ze is prachtig, ze is zelfs uniek! Niemand op de wereld heeft een stem zoals jij – nooit iemand geweest die zo’n stem als jij had en er zal ook nooit meer iemand komen.

Hoog tijd om daar wat mee te doen! Je stem te gaan gebruiken als onderdeel van jouw totale lichaamsexpressie – zoals ze is bedoeld. Waardoor ze moeiteloos, vloeiend , melodieus en authentiek de wereld in zal stromen.

Je vindt in het menu hieronder een aantal manieren waarop je met me kunt werken.

Natuurlijk mag je ook meteen een afspraak met me maken voor een gratis online ontdekkingssessie – maken we meteen even kennis en kan ik je, afgestemd op jouw wensen en vragen, alles vertellen over de mogelijkheden.

Je kunt het hier rechtstreeks in mijn agenda doen: