Zangcoaching in de overgang

Zangcoaching in de overgang

Zangcoaching in de overgangIk vermoed dat je er nog nooit over hebt nagedacht: zangcoaching specifiek tijdens de overgangsjaren. 

Waarom zou je ook? Voor de meeste vrouwen is zingen gewoon iets wat ze wel of niet doen in hun leven, als hobby of gewoon lekker thuis. 

Maar zingen kan heel veel meer zijn dan dat. De voordelen van zingen zijn stuk voor stuk krachtige tools die je kunnen helpen steviger en blijer in het leven te staan tijdens de vaak lastige overgangsjaren.

Steviger en blijer met zingen

Het zijn twee dingen die we graag willen tijdens de woelige overgangsjaren die wij als vrouwen meemaken: ons wat blijer voelen, want anders dan vroeger gaat dat niet altijd meer vanzelf, en ons wat steviger voelen. Minder wiebelig, meer zelfvertrouwen, minder piekeren, minder achtbaan-gevoel.  

En dat zijn dan nog maar twee van de dingen die zangcoaching op een positieve manier kan bijdragen aan jouw overgangsjaren. Jaren waar je, net als de meeste vrouwen, eigenlijk niet op zit te wachten, nu je eindelijk meer tijd begint te krijgen voor jezelf. Maar het zijn toch ook jaren, die je heel veel kunnen leren over jezelf en je heel veel krachtiger kunnen maken en wijzer.

Zangcoaching heeft veel positieve effecten tijdens de overgang

Want er zijn nog een heleboel andere voordelen, die zangcoaching je kan brengen:

 • het is tijd voor jezelf
 • je wordt er blij van
 • je gaat jezelf anders zien en horen, met meer power
 • het is empowering
 • het is gezond voor je lichaam
 • je lichaamshouding verbetert erdoor
 • het is gewoon heerlijk en leuk om te doen
 • je gaat jezelf verrassen
 • beter slapen
 • meer ontspanning
 • beter leren ademen en vaak vermindering van klachten
 • je leert je spreekstem beter gebruiken
 • je leert je beter uitspreken: niet vanuit emotie, maar vanuit levenservaring en kracht
 • je gaat je levenservaring meer waarderen
 • je werkt op een lichte en vreugdevolle manier aan jezelf
 • HET IS GEWOON LEUK! en juist dat mag wel eens een keertje

Kun jij nog bedenken waarom je dit NIET zou doen? 😉

Nou? Zeg eens eerlijk? Dit verdien jij toch gewoon? Juist nu, juist in deze periode van je leven?

Ik coach je met veel liefde èn veel ervaring, zowel over de stem als de adem als over de overgang, want ik ben óók van die leeftijd 😉

Lijkt het jou fijn om eens een poosje zangcoaching te krijgen? Dan kun je het beste een afspraak met me maken voor een gratis online kennismakingsgesprek – kletsen we er samen eens over met een lekker kopje thee of koffie. Dan kun je me alles vragen en vertellen wat je kwijt wil. Je kunt hier een afspraak in mijn agenda maken:

Zangcoaching in de overgang

Een traject Zangcoaching in de overgang bestaat uit 6 sessies – als je het heel leuk vindt mag je gewoon bijboeken hoor daarna! De sessies duren 45 minuten en je volgt ze online, lekker vanuit je eigen huis, dat is ontspannen en scheelt veel reistijd.

De kosten voor een zangcoachingstraject in de overgang zijn € 510,00 (inclusief 21% BTW).

Maak gerust een afspraak met me om eens verder te kletsen en de mogelijkheden te bespreken:

Natuurlijk mag je me ook een mail sturen, als je graag meer informatie wil of nog vragen hebt – ik zal er zo snel mogelijk op reageren. Je kunt me via de ze link mailen:

Zing je Eigenwijs & Soul to Sassy

Vanaf de zomer van 2021 is Zing je Eigenwijs een onderdeel van Soul to Sassy. Bij Soul to Sassy gaan we nog een stapje verder dan alleen jouw stem ontdekken en leren gebruiken. Ik leer en adviseer daar vrouwen hoe ze op allerlei manieren hun levenswijsheid en -ervaring zichtbaar en hoorbaar kunnen maken. Bijvoorbeeld door middel van persoonlijke stijl. kleuren, taalgebruik, make-up en accessoires, lichaamstaal, manier van bewegen, enz. Natuurlijk is ook daar de stem een belangrijk onderdeel!

Misschien voelt dat nog wel veel passender voor jou dan alleen werken met je stem – kijk dan eens op de website van Soul to Sassy:

Soul to Sassy – Because Life Experience is Beautiful!

Ik ben heel nieuwsgierig maar jou en je prachtige levenservaring!

Levenservaring die klinkt!