Zangcoaching

Zangcoaching

Privé-zanglessen

Op dit moment is er bij Zing je Eigenwijs alleen nog (beperkt) ruimte voor privé-zanglessen op basis van een strippenkaart. De strippenkaart is voor 8 lessen en is een jaar lang geldig. Heel geschikt als je  een aantal zanglessen willen afnemen voor bijvoorbeeld een auditie of een ander project, of af en toe een opfrisles wilt volgen. Verder kan de strippenkaart ook gebruikt worden om naast reguliere zanglessen  of een theaterklas eens op een andere  manier naar de adem en de stem te kijken.

Het streven is dat je met een strippenkaart ongeveer één keer per maand een les krijgt

Neen contact met me op om de actuele mogelijkheden te bespreken: zingjeeigenwijs@gmail.com

Eén-op-één traject zangcoaching bij specifieke zangproblemen of zang-angst

Ben jij een zanger(es) die al echt van alles heeft geprobeerd op het gebied van stem, maar blijf je toch nog angst voelen om te zingen, veel spanning in je lijf, problemen met je ademhaling of andere problemen, waardoor je niet vanuit vrijheid en vanuit je hart kunt zingen?  Door mijn niet-technische, maar holisitische manier van werken met de stem, waarbij we helemaal teruggaan naar de basis van de expressie en je natuurlijke ademhaling,  komt er vaak een andere en veel gemakkelijkere  ingang naar het zingen.

privé-zangles Zing je Eigenwijs
Zangles volwassenen

We kijken naar jou als hele persoon, met alles wat je bij je draagt, je gevoelens en emoties, je overtuigingen en je fysieke bouw en mogelijkheden en niet alleen naar wie je bent als je zingt. Zodra je contact kunt maken met jouw authentieke wens tot expressie via het zingen, verandert alles. Dan wordt het geen kunstje meer, maar kun je de Zangles bij Zing je Eigenwijskunst van jouw eigen, unieke expressie gaan ontwikkelen.

Voel je een ja, als je dat leest? Dan resoneert mijn werkwijze  vermoedelijk op een diep niveau met jou èn je zangstem. Kijk voor meer informatie bij het één-op-één traject zangcoaching.

Voel je een ja bij het lezen van mijn eigen-wijze aanpak? 

Kijk dan bij één-op-één zangcoaching hoe het in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden voor jou zijn.