Zanglessen

Zanglessen

Je bent op een oude/niet meer actieve pagina van Zing je Eigenwijs uitgekomen. Zanglessen in de traditionele zin van het woord bied ik niet meer aan. Wel is het mogelijk een traject te volgen, waar zingen een belangrijke rol in speelt – afhankelijk van je wensen en persoonlijke situatie. Je kunt hier kijken voor het actuele aanbod van Zing je Eigenwijs-Wisdom of a Woman’s Voice: Actueel aanbod Zing je Eigenwijs – Wisdom of a Woman’s Voice Wil je meer weten over de wijsheid van jouw eigen stem – dan kun je ook een afspraak met me maken voor een gratis online ontdekkingssessie van 30 minuten. Je kunt hier rechtstreeks boeken: Alle informatie hieronder is niet meer actueel/geldend bij Zing je Eigenwijs. Kijk hierboven hoe je bij het actuele aanbod komt/met me in contact komt.
Bij Zing je Eigenwijs gaan de zanglessen… je raadt het al: op een eigenwijze manier, dus vermoedelijk anders dan jij tot nu toe gewend bent.
Zanglessen
Eigen-wijze zanglessen
Zingen – het is heerlijk, leuk en fijn en een verlangen van heel veel mensen.  Het is zelfs nog zoveel meer dan dat! Zingen is je geboorterecht – het vermogen om te zingen en om daarvan te genieten is voor (bijna) alle mensen aangeboren. En dat is niet voor niks! Zingen is een vreugdevolle, verbindende en uitermate persoonlijke manier van jezelf, wie jij wezenlijk bent, in de wereld zetten. Je stem is wie jij bent in klank. Bij de zanglessen werken we aan wat jou nog tegenhoudt om helemaal in vrijheid je eigen klank te laten horen, een nummer of lied op jouw unieke manier vorm te geven en te presenteren, en jouw eigen stem, met al haar kanten, verder te ontwikkelen.

Zingen bij Zing je Eigenwijs: alles behalve  notenvreten, saaie oefeningen, techniekjes leren en het goed moeten doen

Zingen bij Zing je Eigenwijs gaat over JOU. Over JOU en je prachtige, subtiele instrument wat zangstem heet – en wat het eigenlijk meestal al heel goed doet. En wie wil er nou leren wat er al vanzelf goed gaat? 
Zingen bij Zing je Eigenwijs gaat over JOU!
Als je weet hoe het werkt, diep ervaren hebt hoe het werkt, dan is zingen zo ongelofelijk makkelijk. Je kan het namelijk al! Jouw stem – werkt op voorstellingsvermogen en fantasie, en op je adem – niet op ingewikkelde methodes en lastige techniek.

Privé-zanglessen

Daarnaast is er een mogelijkheid om op basis van een strippenkaart zanglessen te nemen. Je koopt dan een strippenkaart van 8 lessen van 45 minuten, die we in overleg binnen een jaar inplannen. Het streven is dat je dan ongeveer één les per maand hebt. Neem contact met me op als je hier interesse in hebt: of als je je toch wilt aanmelden voor regulieren zanglessen, je kunt op de wachtlijst worden geplaatst: zingjeeigenwijs@gmail.com

Eén-op-één zangcoaching

Loop je tegen dingen aan met zingen, waarvoor je graag één-op-één met mij wil werken? Heb je bijvoorbeeld last van zang-angst of podiumvrees? Zing je al langere tijd, maar lukt het niet meer? Ben je in de overgangsleeftijd en doet je stem niet meer  wat jij wilt? Merk je dat je adem niet gemakkelijk stroomt bij het zingen en loop je daarin vast?

Groepslessen zingen: genieten van solo-zingen èn samen zingen

Regelmatig starten er groepscursussen waarin je samen met andere zangers alle mooie kanten van jouw ware stem verder gaat ontdekken. Hierbij mag zingen gewoon hartstikke leuk en gezellig zijn, en mag jij leren wat jij te leren hebt – mèt ondersteuning en aanmoediging van jouw groepsgenoten en met mijn professionele input op het gebied van adem, zingen, stem en presentatie. De kracht van zingen in een groep – solo èn samen – is enorm . Ik zie het elke keer weer: hoe mensen stappen, steeds meer hun eigen geluid vinden, door te luisteren naar elkaar en door zichzelf steeds meer te durven laten horen met de bemoediging van een groep gelijkgestemden.

Samen naar een voorstelling toewerken

Een aantal keren per jaar gaan er groepen van start die samen naar een voorstelling toewerken. Ook in deze cursus staat jouw stem centraal en ga ik je helpen alles wat jou nog blokkeert om je vanuit vrijheid te laten horen met jouw stem te bevrijden. We werken in een kleine groep, je zingt solo en samen en er is begeleiding van een pianist, ter ondersteuning van jouw zang. Repertoire mag zijn wat jij graag wil: wil je eens een opera-aria proberen, of musical, cabaret of gewoon een mooi lied? Waar word jij blij van?

Zangretraites en meerdaagsen

Zangles is uiteraard ook een onderdeel van onze zangretraites en meerdaagsen. We hebben elk jaar een lente-meerdaagse, de zomerzangweken, een herfstmeerdaagse en een heel bijzondere midwinter-meerdaagse. Naar de meerdaagsen komen zangers van verschillende “niveaus”. Eigenlijk werken we bij Zing je Eigenwijs niet met niveaus, om het simpele feit, dat waar jij staat met het laten horen van jouw eigen, unieke geluid en hoe je dat verder gaat bevrijden op elk niveau interessant is voor jou om aan te werken en voor andere zangers om van te leren. Ook in de de meerdaagsen zing je solo en samen.

Meer informatie? 

Neem contact met me op als je je wil aanmelden voor zangles bij Zing je Eigenwijs of als je graag meer informatie wil! e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com