Zing je Eigenwijs Team

Zing je Eigenwijs Team

Hieronder stel ik graag het Zing je Eigenwijs Team voor: professionals, die een een rol vervullen  en die je kunt tegenkomen bij Zing je Eigenwijs en Vrouw&Stem.  In de komende maanden zal het team verder worden uitgebreid met o.a. diverse instrumentalisten.

Monique van der Hoeven | Oprichter en eigenaar Zing je Eigenwijs en Vrouw&Stem

 

Zing je Eigenwijs Team
Monique van der Hoeven – eigenaar Zing je Eigenwijs

Vanuit mijn eigen zang- en zanglespraktijk is in de loop van de jaren Zing je Eigenwijs gegroeid en van daaruit Vrouw&Stem. Zing je Eigenwijs is volop in ontwikkeling – we zetten ons in voor jou èn je stem, zodat je daar altijd en overal het allerbeste uit kunt halen. Zodat je mensen kunt raken, motiveren, bewegen en overtuigen met jouw stem – je allerkrachtigste en mooiste communicatiemiddel.  En natuurlijk gaat het niet alleen om je stem: alles wat jij bent – je lichaam, je gedachten, je overtuigingen en waar jij in gelooft – we nemen alles mee vanuit de holistische visie van waaruit we werken bij Zing je Eigenwijs.

Speciaal voor vrouwen is er Vrouw&Stem: omdat de vrouwenstem met al haar kanten en haar mooie boodschap mijn grote passie is. Omdat het tijd is dat je je stem terugclaimt, met al haar aspecten, en dat wij als vrouwen – sámen in verbinding – onze stemmen de wereld in gaan sturen.

Lees hier meer over Monique van der Hoeven.

Jolien Dalenberg | lichaamsbewustzijns-coach | projectmedewerker

Jolien Dalenberg – lichaamsbewustzijnscoach

Sinds 2016 is Jolien Dalenberg (eigenaar van Paardenfeest, waar ze zich met hart en ziel inzet voor meer bewustzijn bij paard èn ruiter, met als doel blije en gezonde paarden die voor de ruiter een vriend voor het leven zijn) werkzaam als lichaamsbewustzijnscoach bij Zing je Eigenwijs. Jolien werkt mee aan verschillende workshops voor zangers en ondernemers en aan de meerdaagse zangevents van Zing je Eigenwijs.

Je kunt Jolien bij allerlei projecten tegenkomen, want ze is naast een fantastische lichaamsbewustzijnscoach een geweldige organisator.

Lydian Medema, Virtual Assistant & Community Manager bij Vrouw&Stem

Lydian Medema
Hoi, Ik ben Lydian Medema, VA (Virtual Assistant) voor de gevoelige, intuïtieve en creatieve onderneemster. Ik ondersteun onderneemsters die zich met hun business richten op bewustzijn en ontwikkeling. Ik word echt blij als het gaat om mensen die in beweging zijn op hun pad van bewustzijn en ontwikkeling.
En ik word blij van puzzels oplossen. Die twee komen voor mij perfect samen in mijn werk als VA. Als VA puzzel ik graag op de achtergrond (en soms op de voorgrond) met mijn klanten mee: Ik help mee met het vinden en inrichten van passende online systemen, met het structureren en herschrijven van teksten, met agendabeheer en planning, met wordpress vragen, en nog veel meer.
Ik geloof dat de wereld mooier wordt als we doen waar we echt blij van worden! Met mijn VA business doe ik waar ik echt blij van word. En werk ik samen met prachtige onderneemsters in een samenwerking waar we allebei blij van worden. Het bundelen van krachten en kwaliteiten levert iets moois op! Mijn VA business helpt mij op mijn pad van bewustzijn en ontwikkeling. En met mijn werk als VA help ik die prachtige onderneemsters om bewustzijn en ontwikkeling meer te verspreiden in de wereld. Het bundelen van krachten en kwaliteiten levert iets moois op! I love it!
Lieve groet, Lydian VA bij LydianMedema.nl

 

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de activiteiten van Zing je Eigenwijs en/of Vrouw&Stem, dan kun je contact opnemen:

mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
tel.: 06 53171756 (Monique)