Zing je Eigenwijs Team

Zing je Eigenwijs Team

Hieronder stel ik graag het Zing je Eigenwijs Team voor: professionals, die een een rol vervullen  en die je kunt tegenkomen bij Zing je Eigenwijs en Vrouw&Stem.  In de komende maanden zal het team verder worden uitgebreid met o.a. diverse instrumentalisten.

Monique van der Hoeven | Oprichter en eigenaar Zing je Eigenwijs 

 

Zing je Eigenwijs Team
Monique van der Hoeven – eigenaar Zing je Eigenwijs

Vanuit mijn eigen zang- en zanglespraktijk is in de loop van de jaren Zing je Eigenwijs gegroeid. Zing je Eigenwijs is volop in ontwikkeling  – we zitten heel erg op “ons pad” met onze manier van werken en daarmee willen we graag verder groeien. Niet zozeer in groepsgrootte – want we geloven in persoonlijke aandacht, in aandacht van uit het hart en èchte aanwezigheid, maar wel in het aantal meerdaagsen dat we jaarlijks geven. De komende jaren zullen we onze workshops dus op meer plaatsen in het land en op meer momenten in het jaar gaan aanbieden.

Er is weinig waar we blijer van worden, dan mensen die kunnen ontspannen in het gevoel “ik ben goed genoeg” – óók of misschien wel juist met de eigen stem! We hebben vaak zoveel oordelen over onszelf en die zitten ons zo enorm in de weg… Terwijl we zo veel moois te delen hebben – jawel met onze stem! Want die is daar het meest krachtige communicatiemiddel voor. We horen dus heel graag wie jij echt bent en we horen je graag steeds méér als jij: met jouw Eigen-wijs!

Een naam die spontaan opkwam een paar jaar geleden en zó enorm blijkt te passen bij wat we de laatste jaren zijn gaan doen! Jouw Eigen-wijs, je zielswijsheid, je volledige wijsheid… èn jouw unieke stem, dus letterlijk jouw melodie, jouw wijs!

Ben je benieuwd wie ik ben als ik niet aan het werk ben? Kijk dan op mijn pagina, daar vertel ik je heel graag wat meer over mezelf: Monique van der Hoeven.

Jolien Dalenberg | lichaamsbewustzijns-coach | projectmedewerker

Jolien Dalenberg – lichaamsbewustzijnscoach

Jolien Dalenberg is eigenaar van Paardenfeest, waar ze zich met hart en ziel inzet voor meer bewustzijn, ontspanning en verbinding bij paard èn ruiter, met als doel blije en gezonde paarden die voor de ruiter een vriend voor het leven zijn. Jolien is werkzaam als lichaamsbewustzijnscoach en bij Zing je Eigenwijs. Jolien werkt mee aan diverse coachingstrajecten en bij alle zangmeerdaagsen en bij workshops, op locatie of bij Zing je Eigenwijs.

Jolien en ik vullen elkaar geweldig aan – één en één is 10 – krijgen we vaak van deelnemers te horen. En zo voelt het ook!

Nog meer medewerkers

Regelmatig werken we samen met instrumentalisten, zoals pianist Cleem Determeijer en harpiste Germine Janssens. Je kunt deze fijne begeleiders dus tegenkomen als je meedoet bij zangmeerdaagsen met live-begeleiding.

En wie je echt niet mag vergeten is onze eigen “huiskok” Theo… met veel creativiteit en vanuit zijn liefde voor koken  en zorgen voor mensen (beide als hobby ;-)) verzorgt hij bij veel meerdaagsen de gezonde en niet-alledaagse lunches!

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de activiteiten van Zing je Eigenwijs en/of Vrouw&Stem, dan kun je contact opnemen:

mail: zingjeeigenwijs@gmail.com
tel.: 06 53171756 (Monique)

 

Be a voice not an echo (Albert Einstein)