Zomercursus Zingen Zing je Zachte Kracht

Zomercursus Zingen – Zing je Zachte Kracht Leren zingen op een holistische, meer vrouwelijke manier – door middel van voelen, ervaren, zelfliefde, vanuit je baarmoeder-kracht, je eigen regels voor zingen creëren en liedjes zingen die werkelijk leven in je hart… Jouw stem is zoveel meer dan een instrument dat door technieken gevormd kan worden… sterker nog, juist door de technieken los te laten, te gaan ervaren, beleven, ontvangen, zijn… ultra-vrouwelijk dus… zul je haar pas echt leren kennen en ontdekken. Zul je haar wijsheid en haar schoonheid ervaren… zul je haar durven gaan gebruiken vanuit jouw vrouwelijke, zachte kracht. Ze is er voor gemaakt, je stem, om op deze manier aangesproken te worden. Kom je het ervaren in deze korte  online zomercursus Zing je Zachte Kracht?

Zomercursus Zingen

Zomercursus Zingen – Zing je Zachte Kracht

Op 4 zaterdagochtenden in de maand augustus neem ik je mee in een totaal andere manier van zingen. Geen technieken, geen regeltjes, wel voelen, ervaren, belichamen en leren begrijpen hoe subtiel en simpel je stem eigenlijk werkt. Want na 20 jaar werken met mijn eigen stem en met honderden vrouwenstemmen weet ik dat het zo werkt… Weet ik, dat dat de basis is van je stem, je stemkracht, zelfvertrouwen in je stemgebruik bij spreken en zingen, samenvallen met je stem… Het is haalbaar voor elke vrouw, die durft te gaan ervaren dat het misschien wel heel anders werkt dan ze in haar hoofd altijd dacht of dan haar is verteld.

Zingen is namelijk lichaamsbewustzijn… Zingen is adem ontvangen en weer loslaten. En dat is jouw unieke verbinding met Het Leven zelf. 

We hebben geleerd dat zingen moeilijk is, dat het eng is, dat het voor bijzondere talenten is weggelegd en dat het aan allerlei regels en eisen moet voldoen. Ik heb ontdekt in de afgelopen 20 jaar, dat het daar helemaal niet over gaat… Zeker niet voor vrouwen. Ik heb ontdekt dat elke vrouw mooi kan leren zingen, zodra ze gaat ervaren wat haar instrument eigenlijk is en hoe het werkt. En dat is beslist niet door hard werken je best doen om aan een plaatje van buitenaf te voldoen. Dat is juist door te gaan belichamen, je adem te laten stromen en door te gaan voelen waar jij helemaal samenvalt met je stem. 

Ik weet inmiddels 100% zeker dat mooi willen zingen een authentiek vrouwelijk zielsverlangen is. Het is een verlangen naar heling, verbinding, troost, schoonheid en liefde in de wereld brengen – met de eigen stem. Alle vrouwen kunnen het! En ik wens mij dat steeds meer vrouwen dat gaan ervaren en gaan doen. Want onze wereld heeft het zó nodig… die troost, die liefde van onze vrouwenstemmen. 

Leren zingen is in mijn visie dus ultra-vrouwelijk, want het gaat over ontvangen, loslaten, ervaren, voelen en delen… allemaal vrouwelijke eigenschappen. Die we misschien een beetje vergeten in deze wereld waarin de mannelijke kwaliteiten toch nog altijd leidend zijn. Daardoor zijn we gaan denken dat doen, hard werken, en hard en met veel lef de wegen zijn om beter gehoord te worden.  Maar het zijn juist de vrouwelijke kwaliteiten: heling, liefde, troost, zachtheid, zijn waar we zo door geraakt worden. 

In deze zomercursus leer ik je graag ervaren hoe je die kwaliteiten in je eigen stem kunt gaan ervaren en hoe je het pad naar schoonheid vindt… schoonheid met jouw stem, op jouw unieke manier. 

Voor deze zomercursus hoef je absoluut geen zangervaring te hebben, maar het mag wel: de manier waarop we gaan werken zal anders zijn dat je tijdens “zanglessen” hebt meegemaakt. Als jij een verlangen voelt naar meer zachtheid en meer vrouwelijkheid in jouw leven, naar sensualiteit en schoonheid en naar vreugde en vrijheid, dan is deze cursus een plek voor jou. Je hoeft niets te kunnen, niet je best te doen, je hoeft alleen jezelf te gunnen zingen op een andere manier te komen ervaren. 

Ben jij erbij deze zomer?

Vrouwelijk zingen, vrouwelijke liedjes

We werken in deze cursus met de adem en het landen in het lichaam en vanuit belichaming zingen we mooie liedjes die onze vrouwelijke energie aanspreken en de werkelijke kracht in ons en onze stemmen uitnodigen: soms stoer (zoals Girl on Fire van Alicia Keys) en soms heel  zacht en liefdevol (Make you feel my love van Adèle of mantra’s en heartsongs). Verder nodig ik je uit liedjes aan te dragen, die in jouw hart leven. 

We werken online via Zoom – dat houdt in dat we elkaar niet kunnen horen als we samen zingen. Je kunt mij horen en in je eigen omgeving in alle vrijheid meezingen – de ervaring leert dat het voor veel vrouwen heerlijk is om echt met zichzelf en de eigen stem te kunnen werken en toch in verbinding te zijn met andere vrouwen! 

Kom jij jouw Zachte Kracht ontdekken deze zomer?

Praktische informatie Zomercursus Zingen Zing je Zachte Kracht

Data:  zaterdag 8, 15, 22 en 29 augustus 2020
Tijd: 10.00 – 11.30 uur
Locatie: online via Zoom, dus veilig en relaxt bij jou thuis
Aantal deelneemsters: maximaal 8 (de cursus gaat door bij 4 aanmeldingen)
Kosten: € 160,00 p.p. (inclusief 21% BTW)

Wil je je aanmelden? Dan kun je hieronder rechtsreeks doen:

Wil je graag nog meer informatie of heb je vragen? Stuur me dan een e-mail: zingjeeigenwijs@gmail.com

Ik kijk er heel erg naar uit jou met je Zachte Kracht te ontmoeten!